כתב נושא: מה דעתכם הגולשים בעזה עושים עכשיו  (נקרא 46507 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
בעניין: מה דעתכם הגולשים בעזה עושים עכשיו
« Reply #20 ב- : ינואר 11, 2009, 02:12:27 AM »
אנחנו צריכים להתבייש ???

הם הורגים לנו חיילים \ את האחים שלנו
שולחים עלינו קאסמים , פוצעים לנו אזרחים תמימים
ואחנו מביאים להם גלשנים ?
חצי מאזרחי עזה משתפים פעולה עם החמאס , מחביאים להם ציוד בבתים שלהם

אם כבר תביאו לתושבי הדרום גלשנים ,למה אתם מביאים למחבלים האלה ?

שטויות! עזה זה אחד המקומות הצפופים בעולם ויש מלא אנשים שלא עשו ויעשו לך כלום שהולכים למות אז דיבורים על פצצות בגלשנים זה נראה להיות ממש ממש חרא.
פשוווט ברוידא

מנותק חן הלוי

• Hero Member
« Reply #21 ב- : ינואר 11, 2009, 02:15:23 AM »
אנחנו צריכים להתבייש ???

צודק, בגישה הזאת נגיע רחוק מאוד.

מנותק surf4fun

• Hero Member
    • דוא
« Reply #22 ב- : ינואר 11, 2009, 02:27:30 AM »
אנחנו צריכים להתבייש ???

צודק, בגישה הזאת נגיע רחוק מאוד.
בדיוק בגלל הגישה הזאת אין שלום!
surf for life

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
« Reply #23 ב- : ינואר 11, 2009, 02:50:50 AM »
חחחח אתם עוד ילדים ...

אתם כל כך תמימים , הלוואי וכולם היו ככה

אבל אין מה לעשות אנחנו לא חיים בעולם ורדוד , צריך להיות ריאליסטים

ברור שיש ערבים חפים מפשע , אבל יש גם חלק לא קטן מהאוכלוסיה הערבית שהם בעייתים והדרך היחידה לטפל בהם זה ככה אין מה לעשות
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

מנותק בר מלכוב

• Hero Member
    • דוא
« Reply #24 ב- : ינואר 11, 2009, 03:35:25 AM »
חחחח אתם עוד ילדים ...

ברור שיש ערבים חפים מפשע , אבל יש גם חלק לא קטן מהאוכלוסיה הערבית שהם בעייתים והדרך היחידה לטפל בהם זה ככה אין מה לעשות

איזה ילדים אני בן 16 וחצי ואני יודע שזה ממש צעיר ולא שירתתי בצבא עוד אבל אני מאמין בדעה שלי...
מה שעושים עכשיו בעזה זה רק פתרון זמני מלחמה אף-פעם לא פותרת כלום....
ואני גם תומך בפעולה שיש רק נגד כל החפים מפשע שנהרגים והמצב של האנשים שם
וד"א בן כמה אתה?

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #25 ב- : ינואר 11, 2009, 03:39:08 AM »
מה נעשה אחי, ראיתי בעובדה על פלסטינים שנפגעו מהפצצה של צה"ל ונהרגו להם הרבה אנשים מהמשפחה, תאמין לי שהרגשתי חרא וריחמתי עליהם. אבל מה נעשה שהחמאס יורה מבתי ספר על חיילנו, לא נירה בחזרה?
To LIVE IS to SURF

מנותק חן הלוי

• Hero Member
« Reply #26 ב- : ינואר 11, 2009, 04:26:03 AM »
חחחח אתם עוד ילדים ...

מי אמר לך שאני לא תומך במבצע הזה?
אני חושב שהמבצע הזה הכרחי אבל גם חשוב להראות לעולם ולהם שאנחנו לא רוצים להילחם כמוהם, אלא שאנחנו מוכרחים להילחם כי זה הפיתרון האחרון שנותר לנו להתמודד איתם.

mystyleinside

• אורח
« Reply #27 ב- : ינואר 11, 2009, 06:58:27 AM »
בואו אני יספר לכם סיפור אמיתי שקרה לי בצבא... שהייתי קרבי, ואז יצאתי כי היה לי בעיות בברך אז הורידו לי תפרופיל, למרות שלא רציתי..

אני זוכר כול פרט ופרט,

תאריך 2.3.08
יום ב'
שעה : 5 לפנות בוקר, אזור שכם..

קמנו בבוקר לעוד סיור בשכם, הערבים עדיין ממשיכים לזרוק אבנים כרגיל...
6:00 מידע מודעיני על מפגע שבדרכו לעשות פיגוע, (הכוח שזה אני ועוד 10 חיילים + קצין בדרגת רס"ן 2 חובשים)

נכנסנו לתוך לב שכם, וברגיל אבנים אנחנו מגינים, זורקים רימון הלם+עשן.. לא שזה ממש עוזר אבל זה מרתיע...

עד שהגעינו לבית של המבוקש, הוא כבר לא היה שם, אנחנו בדרכנו לעצר אותו בעזרת שבכ"ני'קים שכול הזמן נונתים מידע על איפה המחבל..
הקצין רס"ן מקבל את כול המידע דרך הקשר שלו שזה חייל שהוא צמוד לקצין לקבלת מידע ולהעבירו לקצין דרך המ"ק(תילמדו את זה בצבא)

אף אחד מהאנשים בשכם לא ידעו שנכנסנו לבית, בתוך הביית הייתה משפחה של המבוקש, הם יכלו בקלות להלשין עלינו, אבל מה מסתבר, שהם בכלל לא אהבו את הבן שלהם כי הוא רצע לפגע, והאבא אני זוכר דיבר וקילל את הבן שלו, היינו בבית במשך 3 ימים, עד שחילצו אותנו, ללא המשפחה שלא הלשינה ונתנתה לנו מים ואוכל.. לכו תידעו איפה הייתי היום... בטח היו עושים על כולנו לינ'ץ, וזה לא עוזר שיש לנו רובים ואמל"ח, שתוקפים אותכם 100000 ערבים מהחלונות באבנים, מתים תוך שנייה..

זה מראה שיש ערבים טובים, כמו המשפחה שנתנה לנו להישאר בבית, נכנסנו יותר מידי לעומק ולא יכלנו לצאת רק עד שנכנסו כוחות שיריון לחלץ אותנו,

ואם אתם רוצים לדעת באיזה יחידה שירתתי אז זאת הייתה דובדבן..
כרגע העבירו אותי לקרייה להיות מש"ק אבטחה...

ולגבי מה שאמרתי, אני לא שונא ערבים, יש ערבים טובים, אבל במקום לתת לתושבי הדרום תמיכה ואהבה, לא צריך לתת להם כלום בעזה, למה אם אחד מאיתנו היה נופל שם
היו מכניסים לנו את הפשיץ של הגלשן במוח.. וזה בטוח.. אפילו שזה לא איש חמאס או פת"ח, אזרח פשוט.. כי ככה זה נוצר בעולמינו....

שבוע טוב..

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
« Reply #28 ב- : ינואר 11, 2009, 04:25:13 PM »
תשמעו , הדיון הזה נמשך כבר 60 שנה , לא נראה לי הוא יפתר בכמה תגובות בפורום גלישה של ילדים .

אין ספק שאין דרך אחת טובה .

רק מלחמה לא תביא עלינו שלום , אבל היא תביא בינתיים יותר שקט לדרום מאשר לשבת בחיבוק ידיים !

אני לא נכנס פה למי כן תומך בחמאס ומי לא , אבל נכון לעכשיו עזה 2008 שונאת ישראל ותומכת חמאס , ולכן צריך להתנהג אליה כישות אחת שרוצה בהשמדת ישראל , כישות אחת שהיא שלוחה של איראן .
אני אומר ברוך השם שאני לא בראשות הממשלה ואני לא צריך להתמודד עם השאלות הקשות שמלוות את המצב הזה (ויש כל כך הרבה שאלות קשות !) אני רק מקווה שהם יעשו בחירות נכונות .

אבל מה דעתכם להתייחס למה שאוריאן אמר ?
הגלשנים נשלכו לעזה כבר לפני כמעט חצי שנה , אי אפשר להחזיר אותם אז אין מה "לבכות" על זה , מה גם ,שבוא ננסה ,בוא נראה מה זה יניב , תזכרו שבסופו של דבר יש אנשים שמורדים בשלטון ועושים שלום !

לא חשבנו בחיים לא יהיה שלום עם מצרים וצריך לזיין אותם ? חשבנו , ויש שלום ! יש שפויים !
לא חשבו שבחיים לא יהיה שלום עם ירדן וצריך לזיין אותם ? חשבנו , ויש שלום ! יש לשפויים !
(ואלה רק דוגמאות שקשורות אלינו , יש הרבה דוגמאות של שלום בעולם)

אז בקשר למה שאוריין אומר , אני חושב שמי שגר קרוב לים יכול ללכת לגלוש וזה נראה לי גם מה שאני הייתי עושה ..

כי החיים בזבל , אז לפחות בוא ניתן קצת כיף לנשמה .
וגם , תחשבו על זה .. יש מקום יותר בטוח מהים עכשיו בעזה ?
מפציצים את האדמה לא את הים ..

בכל מקרה אם יושב עכשיו בעזה גולש שוחר שלום שמתפלל שיהיה שלום ואומר מתי אני יוכל לגלוש עם בני דודי היהודים , אני מאחל לו רק ברכה ואני מחכה ליום בקוצר רוח שנוכל לתפוס כמה גלים ביחד .

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
« Reply #29 ב- : ינואר 11, 2009, 05:50:18 PM »
תשמעו , הדיון הזה נמשך כבר 60 שנה , לא נראה לי הוא יפתר בכמה תגובות בפורום גלישה של ילדים .

רק מלחמה לא תביא עלינו שלום , אבל היא תביא בינתיים יותר שקט לדרום מאשר לשבת בחיבוק ידיים !

אני לא נכנס פה למי כן תומך בחמאס ומי לא , אבל נכון לעכשיו עזה 2008 שונאת ישראל ותומכת חמאס , ולכן צריך להתנהג אליה כישות אחת שרוצה בהשמדת ישראל , כישות אחת שהיא שלוחה של איראן .
אני אומר ברוך השם שאני לא בראשות הממשלה ואני לא צריך להתמודד עם השאלות הקשות שמלוות את המצב הזה (ויש כל כך הרבה שאלות קשות !) אני רק מקווה שהם יעשו בחירות נכונות .

הגלשנים נשלכו לעזה כבר לפני כמעט חצי שנה , אי אפשר להחזיר אותם אז אין מה "לבכות" על זה , מה גם ,שבוא ננסה ,בוא נראה מה זה יניב , תזכרו שבסופו של דבר יש אנשים שמורדים בשלטון ועושים שלום !

לא חשבנו בחיים לא יהיה שלום עם מצרים וצריך לזיין אותם ? חשבנו , ויש שלום ! יש שפויים !
לא חשבו שבחיים לא יהיה שלום עם ירדן וצריך לזיין אותם ? חשבנו , ויש שלום ! יש לשפויים !

אז בקשר למה שאוריין אומר , אני חושב שמי שגר קרוב לים יכול ללכת לגלוש וזה נראה לי גם מה שאני הייתי עושה ..

בכל מקרה אם יושב עכשיו בעזה גולש שוחר שלום שמתפלל שיהיה שלום ואומר מתי אני יוכל לגלוש עם בני דודי היהודים , אני מאחל לו רק ברכה ואני מחכה ליום בקוצר רוח שנוכל לתפוס כמה גלים ביחד .

חחחחח הים אצלהם בכלל לא בטוח ...
טוב שלא חצי מחיל הים שלנו נמצא שם חחחח
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
« Reply #30 ב- : ינואר 12, 2009, 05:59:28 AM »
אבל חיל הים מפגיז את החוף , לא את המים

מנותק ronny

• Full Member
זה מה ששלחתי כשיצאה היוזמה לחלוקת גלשנים
« Reply #31 ב- : ינואר 12, 2009, 03:22:40 PM »
 רציתי להגיב בנוגע ליוזמה של הד"ר פסקוביץ ושלך לחלוקת גלשנים לילדי עזה . אני אינני ימני בדעותיי הפוליטיות אבל עדיין אני חושב שבישראל 2007 חשוב להתנהג בהתאם למשפט " עניי עירך קודמים " כלומר עוד קודם לחלוקת גלשנים לילדי עזה ( שהצטלמה יפה מאוד בתקשורת ) היה חשוב לראות ולשמוע על יוזמה כזאת כלפי בני הנוער בישראל : בשכונות המצוקה בנתניה , בגבעת אולגה , בחיפה , באשקלון , אשדוד ,דרום ת"א וכדומה ובל נשכח את ילדי חבל עזה לשעבר , היהודים , בסופו של דבר פוליטיקאים לקחו להם את חוף הבית , כולנו כגולשים לא היינו רוצים שייקחו לנו את חוף הבית ? לכן חבל לי גם כגולש ותיק וכאבא צעיר שגם אכפת לו ממצב הים ובכלל ממה שקורה במדינה לדאוג לדור העתיד שלנו , ילדינו , שיהיה להם עתיד כפי שלנו היה הווה , אני בספק רב עם הפעילות שלכם לחלק גלשנים לילדי עזה תמנע מאותם ילדים בעתיד להתגייס לחמא"ס וכדומה כדי לפגוע ביהודים ובחיילים ישראלים שהיום הם בני נוער גולשים ועוד שנתיים שלוש יהיו חיילים . הרי "גלשנים" לא יביאו להם לחם לילדי עזה . אגב לידיעתך ארגונים אירופאים רבים תורמים מספיק כסף לפלשתינאים ,כסף שאפשר היה להקים בעזרתו מפעל גלשנים בעזה , ואולי אף לספק עבודה , אבל כידוע הכסף נעצר בידי בעלי הממון הפלסטינאים . אנא קבל אי מייל זה כנקודה למחשבה ולא כהתרסה , ברור לי שגלישה כמו כול ספורט זוהי שפה בינלאומית שבה אין שפה ,צבע ודגלים וכול אחד באשר הוא רשאי להשתתף . כולנו ב "פיק "אחים והאמן לי שכגולש ותיק שגלש בהרבה מקומות עם בני אדם מגוונים , תמיד מצאתי שפה משותפת ותקשורת עם הגולשים המקומיים . אולי זוהי הדרך במקום לחלק מספר מצומצם של גלשנים מה שמצטייר כחלוקת נדבות ,חשוב לנסות לקרב עמים ולזמן את אותם גולשים לתחרויות בישראל או לביקור כדי שיראו שעדיפה דרך השלום מדרך המלחמה . רוני אשכנזי

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
« Reply #32 ב- : ינואר 13, 2009, 12:11:39 AM »
אם הייתי חייל הייתי הולך להלחם שם
אם הייתי רופא הייתי הולך לרפא שם
בגלל שאני גולש אני רק יכול לתת את רוח הגלישה וגלשנים ומי שיקבל את זה אני מקווה שיעשה בזה שימוש טוב
במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001

מנותק tough guy

• Hero Member
  • I'm going in for the kill
    • דוא
« Reply #33 ב- : ינואר 13, 2009, 01:09:45 AM »
שימו לב, שימו לב,
לא ישראל 2007 וגם לא ישראל 2008
תתעוררו כבר 2009 אנשים,
2009
Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
« Reply #34 ב- : ינואר 13, 2009, 01:27:56 AM »
שימו לב, שימו לב,
לא ישראל 2007 וגם לא ישראל 2008
תתעוררו כבר 2009 אנשים,
2009

טעות שלי אחי חחח
אני לא הפנמתי עוד שאנחנו ב2009

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #35 ב- : ינואר 13, 2009, 05:02:46 AM »
בואו אני יספר לכם סיפור אמיתי שקרה לי בצבא... שהייתי קרבי, ואז יצאתי כי היה לי בעיות בברך אז הורידו לי תפרופיל, למרות שלא רציתי..

אני זוכר כול פרט ופרט,

תאריך 2.3.08
יום ב'
שעה : 5 לפנות בוקר, אזור שכם..

קמנו בבוקר לעוד סיור בשכם, הערבים עדיין ממשיכים לזרוק אבנים כרגיל...
6:00 מידע מודעיני על מפגע שבדרכו לעשות פיגוע, (הכוח שזה אני ועוד 10 חיילים + קצין בדרגת רס"ן 2 חובשים)

נכנסנו לתוך לב שכם, וברגיל אבנים אנחנו מגינים, זורקים רימון הלם+עשן.. לא שזה ממש עוזר אבל זה מרתיע...

עד שהגעינו לבית של המבוקש, הוא כבר לא היה שם, אנחנו בדרכנו לעצר אותו בעזרת שבכ"ני'קים שכול הזמן נונתים מידע על איפה המחבל..
הקצין רס"ן מקבל את כול המידע דרך הקשר שלו שזה חייל שהוא צמוד לקצין לקבלת מידע ולהעבירו לקצין דרך המ"ק(תילמדו את זה בצבא)

אף אחד מהאנשים בשכם לא ידעו שנכנסנו לבית, בתוך הביית הייתה משפחה של המבוקש, הם יכלו בקלות להלשין עלינו, אבל מה מסתבר, שהם בכלל לא אהבו את הבן שלהם כי הוא רצע לפגע, והאבא אני זוכר דיבר וקילל את הבן שלו, היינו בבית במשך 3 ימים, עד שחילצו אותנו, ללא המשפחה שלא הלשינה ונתנתה לנו מים ואוכל.. לכו תידעו איפה הייתי היום... בטח היו עושים על כולנו לינ'ץ, וזה לא עוזר שיש לנו רובים ואמל"ח, שתוקפים אותכם 100000 ערבים מהחלונות באבנים, מתים תוך שנייה..

זה מראה שיש ערבים טובים, כמו המשפחה שנתנה לנו להישאר בבית, נכנסנו יותר מידי לעומק ולא יכלנו לצאת רק עד שנכנסו כוחות שיריון לחלץ אותנו,

ואם אתם רוצים לדעת באיזה יחידה שירתתי אז זאת הייתה דובדבן..
כרגע העבירו אותי לקרייה להיות מש"ק אבטחה...

ולגבי מה שאמרתי, אני לא שונא ערבים, יש ערבים טובים, אבל במקום לתת לתושבי הדרום תמיכה ואהבה, לא צריך לתת להם כלום בעזה, למה אם אחד מאיתנו היה נופל שם
היו מכניסים לנו את הפשיץ של הגלשן במוח.. וזה בטוח.. אפילו שזה לא איש חמאס או פת"ח, אזרח פשוט.. כי ככה זה נוצר בעולמינו....

שבוע טוב..

פשש איזה סיפור. שלושה ימים המשפחה הערבית האכילה עשרה אנשים ונתנה לכם מקום לישון?
To LIVE IS to SURF

mystyleinside

• אורח
« Reply #36 ב- : ינואר 13, 2009, 05:35:22 AM »
כן אסף, חיינו במשך שלושה ימים על
אורז , לחם , ומים..

מנותק עוד בחור

• Jr. Member
  • **
« Reply #37 ב- : ינואר 13, 2009, 07:32:46 PM »
מדינת ישראל 2009 צריכה להילחם בחמאס ששולט בעזה ויורה עלינו קסאמים וגראדים
ומגן על עצמו בחומה אנושית של ילדים נשים ואזרחים אי אפשר לעשות שלום עם טרוריסטים,רוצחים
זה שנפגעים אזרחים אז כנסו למציאות ככה זה במלחמה ואין מה לעשות יש משימה וצריך לעשות אותה והמשימה להפיל את החמאס מהשלטון
אני משרת בחטיבת הנחל בגדוד 50 ויש לי חצי שנה עד שאני מסיים את האימונים ואנחנו רק מתים להגיע לשם
לחברים שלי יש חברים שמה וכל פעם חבר אחר מודיע שחבר שלו נפצע וזה רק מרעיל אותנו להיכנס בחמאס
אז ברוכים הבאים לישראל מדינה מוקפת באויבים שלא רוצים אותנו כאן אז לא יהיה שלום מהר ובקלות.
ומה שהשמאלנים שבניכם עם יש עושים זה פשוט לא במקום שחיילים שלנו שמה שנפצעים ונהרגים בישביל להגן עליכם
ואתם עושים הפגנות שצריך להפסיק ושאנחנו רוצחים זה מזעזע אתם מפלגים מדינה אבל יש לכם דעה משלכם
וזאת זכות שלכם להפגין אבל בימים אלה של מלחמה זה לא מתאים ובטח!! שלא לצאת לרחובות עם דגלים של פלשתין
וקפיות
« עריכה אחרונה: ינואר 14, 2009, 12:39:01 AM על ידי עוד בחור »

מנותק B.Y

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #38 ב- : ינואר 13, 2009, 08:59:05 PM »
אם הייתי חייל הייתי הולך להלחם שם
אם הייתי רופא הייתי הולך לרפא שם
בגלל שאני גולש אני רק יכול לתת את רוח הגלישה וגלשנים ומי שיקבל את זה אני מקווה שיעשה בזה שימוש טוב
אבל אתה סוטר את עצמך אז מה הקטע פה?

מנותק עומר אלון

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #39 ב- : ינואר 13, 2009, 11:40:48 PM »

בכל מקרה אם יושב עכשיו בעזה גולש שוחר שלום שמתפלל שיהיה
 שלום ואומר מתי אני יוכל לגלוש עם בני דודי היהודים , אני מאחל לו רק ברכה ואני מחכה ליום בקוצר רוח שנוכל לתפוס כמה גלים ביחד .
בואנה באיזה סרט אתה חי?? בני דודי היהודים עלק בן דוד שלך תפנים כבר שהם לא אוהבים אותנו! לפחות רובם! גלשנים בטח שלא צריך לשלוח להם! יש לנו מספיק אנשים עניים במדינה שצריך לדאוג להם ולא צריך גם אותם על הראש שלנו..!ואוריאן אולי באמת תשקלו את זה ואם יש תורמים לקנות גלשנים ולתת אותם לגולשים שרוצים לגלוש אבל אין להם כסף.....
ד"א בגוש קטיף היתה רצועת חוף בין המדהימות בארץ! אני זוכר שפעם קראתי על זה כתבה במגזין אדרנלין פשוט חבל שנתנו להם אותה סתם ככה... אני מת כבר ללכת לשם ב"ה נכבוש את זה שוב..