איזה ים היה היום.. סערה אמיתית... מאיפה היום אני מדווח ? מהדולפינריום... כמה גולשים היו במים? רק אני וחבר שלי למה ? כי באמת היה ים קשה... האמת שהבנתי תתל אביבים להפעם.
אז לעלות היה הדבר הקל... אבל הדבר הקשה היה להישאר באיזור של הגלים, רוחות דרומיות מערביות של עד 70 קמש גרמו לזרמים חזקים מאוד צפםונה.. ותוך כמה שניות אתה מוצא את עצמך כבר ממזמן לא בנקודה המתאימה... גלים גבוהים וחזקים של 2 2 וחצי מטר נשברים על הראש, מבחוץ הם ניראו קצת ויתר קטנים.. בפנים.. הגל פשוט עלהועלה... את הדרופ שלו כמעט ואי אפשר היה לקחת.. היה צריך לחתור הרבה הרבה לפני... תפסתי בסופו של דבר את הגל שלי... אבל אחריו לא חזרתי למים... סך הכל הייתי שעה במים בים אחד היותר סוערים שגלשתי בארץ היה מלא אנדרנלין.... אבל לא משהו..
מחרר מחר מחר מחר... שזה כבר היום... סוער מאוד סוער כרגע המצוף מודד קרוב ל4 מטרים והתקפות של 5 וחצי מטרים עם פיקים מדי פעם של 6 מטרים... ים ענק.. הוא צפוי להיגע עד 7 מטרים ולהיעצר שם לפי דעתי..
חמישי הרוח יורדת די מהר.. ומשתנה לצפונית מערבית.. חלק מהחופים יתחילו לעבוד בעיקר בשעות אחר הצוהריים..
שישי בבוקר אפשרו לסוואל מצוין, תלוי מאוד מאוד בחוף ובכמות החול שתהיה מהסערה הענקית הזאתי, הילטון וחופים עם ריף יקבלו את אחד הגלים הכי טובים שקיבלנו השנה [בבוקר צפוי ים גבוה מטר מטר וחצי אפילו... אחרי צוהריים כבר יהיה 60-70.. שבת הים ממשיך להתרסק כלפי מטה..
שבוע הבא כנראה באמצע שבוע מגה מערכת.