קורס גלישה למבוגרים בימי שישילפרטים 0504329001
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אין כזה דבר לא גליש
ציטוט של: אסף על דצמבר 19, 2008, 09:38:00 PMציטוט של: mystyleinside על דצמבר 19, 2008, 06:58:28 PMציטוט של: אסף על דצמבר 19, 2008, 02:38:17 PMכן פשוט ראיתי את הסערה הזאת הרבה זמן וחשבתי איזה באסה שזה לא יהיה ביום שישי, אבל אז נזכרתי שזה חנוכה אז אני כן יכול לגלוש זיין אני בצבא, ביום ראשון1?#@#?@#?#@ =[וחוצמיזה יום שני תחפשו חוף סגור כמו הדולפינריוםוגם נראה לי שהדולפי לא יעזור לכםלמה יהיו רוחות ממש חזקות, הים יהיה מבולגאןתנסו ללכת מוקדם בבוקר ביום שניכי בצהריים הים יתחרבש לגמרי!!!וגם בשלישיברביעי הוא יתחיל להיות טובאתה בצבא כל השבוע?לא אחי אבל אני חוזר מאוחר..נהג של תת אלוף
ציטוט של: mystyleinside על דצמבר 19, 2008, 06:58:28 PMציטוט של: אסף על דצמבר 19, 2008, 02:38:17 PMכן פשוט ראיתי את הסערה הזאת הרבה זמן וחשבתי איזה באסה שזה לא יהיה ביום שישי, אבל אז נזכרתי שזה חנוכה אז אני כן יכול לגלוש זיין אני בצבא, ביום ראשון1?#@#?@#?#@ =[וחוצמיזה יום שני תחפשו חוף סגור כמו הדולפינריוםוגם נראה לי שהדולפי לא יעזור לכםלמה יהיו רוחות ממש חזקות, הים יהיה מבולגאןתנסו ללכת מוקדם בבוקר ביום שניכי בצהריים הים יתחרבש לגמרי!!!וגם בשלישיברביעי הוא יתחיל להיות טובאתה בצבא כל השבוע?
ציטוט של: אסף על דצמבר 19, 2008, 02:38:17 PMכן פשוט ראיתי את הסערה הזאת הרבה זמן וחשבתי איזה באסה שזה לא יהיה ביום שישי, אבל אז נזכרתי שזה חנוכה אז אני כן יכול לגלוש זיין אני בצבא, ביום ראשון1?#@#?@#?#@ =[וחוצמיזה יום שני תחפשו חוף סגור כמו הדולפינריוםוגם נראה לי שהדולפי לא יעזור לכםלמה יהיו רוחות ממש חזקות, הים יהיה מבולגאןתנסו ללכת מוקדם בבוקר ביום שניכי בצהריים הים יתחרבש לגמרי!!!וגם בשלישיברביעי הוא יתחיל להיות טוב
כן פשוט ראיתי את הסערה הזאת הרבה זמן וחשבתי איזה באסה שזה לא יהיה ביום שישי, אבל אז נזכרתי שזה חנוכה אז אני כן יכול לגלוש