עדכון מצב הים הסרף ריפורטשרות ללא תשלוםחפשו באווטאפ טופסי סרף ריפורט
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: EyalSee על נובמבר 27, 2008, 02:21:35 AMציטוט של: B.Y על נובמבר 27, 2008, 12:05:01 AMציטוט של: EyalSee על נובמבר 26, 2008, 10:29:06 PMתאמן את הידיים שלך תרים מישקלות יד יד זה יעזורתסתום יא אדיוטתקשיב לי ותקשיב טוב הדבר הכי טוב לעשות הוא ללמוד לבד אל תקח שום קורס אל תבזבז את הכסף שלך על החרא הזה נכון שלפעמים הקורסים טובים אבל תשאל את רוב הגולשים מפעם כולם למדו לבד וגם אני זאת השיטה הכי טובהתקנה גלשן מתאים תלך יחד עם חבר(לא לבד!) ותתאמנו ביחד,כל עוד אתם יחד אין שום סכנה להכנס לים גבוה או לים עם סחף אפילו שיש העדפה להתחיל ללמוד בגלים קטנים. שיהיה לך בהצלחהמה אתה הומו ? אתה רוצה להתחיל ת"א מן?שתוק כבר!
ציטוט של: B.Y על נובמבר 27, 2008, 12:05:01 AMציטוט של: EyalSee על נובמבר 26, 2008, 10:29:06 PMתאמן את הידיים שלך תרים מישקלות יד יד זה יעזורתסתום יא אדיוטתקשיב לי ותקשיב טוב הדבר הכי טוב לעשות הוא ללמוד לבד אל תקח שום קורס אל תבזבז את הכסף שלך על החרא הזה נכון שלפעמים הקורסים טובים אבל תשאל את רוב הגולשים מפעם כולם למדו לבד וגם אני זאת השיטה הכי טובהתקנה גלשן מתאים תלך יחד עם חבר(לא לבד!) ותתאמנו ביחד,כל עוד אתם יחד אין שום סכנה להכנס לים גבוה או לים עם סחף אפילו שיש העדפה להתחיל ללמוד בגלים קטנים. שיהיה לך בהצלחהמה אתה הומו ? אתה רוצה להתחיל ת"א מן?
ציטוט של: EyalSee על נובמבר 26, 2008, 10:29:06 PMתאמן את הידיים שלך תרים מישקלות יד יד זה יעזורתסתום יא אדיוטתקשיב לי ותקשיב טוב הדבר הכי טוב לעשות הוא ללמוד לבד אל תקח שום קורס אל תבזבז את הכסף שלך על החרא הזה נכון שלפעמים הקורסים טובים אבל תשאל את רוב הגולשים מפעם כולם למדו לבד וגם אני זאת השיטה הכי טובהתקנה גלשן מתאים תלך יחד עם חבר(לא לבד!) ותתאמנו ביחד,כל עוד אתם יחד אין שום סכנה להכנס לים גבוה או לים עם סחף אפילו שיש העדפה להתחיל ללמוד בגלים קטנים. שיהיה לך בהצלחה
תאמן את הידיים שלך תרים מישקלות יד יד זה יעזור
ציטוט של: אסף על נובמבר 27, 2008, 11:17:28 PMציטוט של: EyalSee על נובמבר 27, 2008, 02:21:35 AMציטוט של: B.Y על נובמבר 27, 2008, 12:05:01 AMציטוט של: EyalSee על נובמבר 26, 2008, 10:29:06 PMתאמן את הידיים שלך תרים מישקלות יד יד זה יעזורתסתום יא אדיוטתקשיב לי ותקשיב טוב הדבר הכי טוב לעשות הוא ללמוד לבד אל תקח שום קורס אל תבזבז את הכסף שלך על החרא הזה נכון שלפעמים הקורסים טובים אבל תשאל את רוב הגולשים מפעם כולם למדו לבד וגם אני זאת השיטה הכי טובהתקנה גלשן מתאים תלך יחד עם חבר(לא לבד!) ותתאמנו ביחד,כל עוד אתם יחד אין שום סכנה להכנס לים גבוה או לים עם סחף אפילו שיש העדפה להתחיל ללמוד בגלים קטנים. שיהיה לך בהצלחהמה אתה הומו ? אתה רוצה להתחיל ת"א מן?שתוק כבר!חחחח יא תותחעזוב אותו באמת אני לא מתייחס אל תייחס גם אתה הוא סתם טמבל
חהחהחה איזה ירידה הבאת לנו...בן כמה אתה בכלל שאני אדע עם איזה טמטום אני מתעסק פה?תכלס הוא לא מזכיר לכם את אביב ביטון?
ציטוט של: B.Y על נובמבר 27, 2008, 11:48:41 PMציטוט של: אסף על נובמבר 27, 2008, 11:17:28 PMציטוט של: EyalSee על נובמבר 27, 2008, 02:21:35 AMציטוט של: B.Y על נובמבר 27, 2008, 12:05:01 AMציטוט של: EyalSee על נובמבר 26, 2008, 10:29:06 PMתאמן את הידיים שלך תרים מישקלות יד יד זה יעזורתסתום יא אדיוטתקשיב לי ותקשיב טוב הדבר הכי טוב לעשות הוא ללמוד לבד אל תקח שום קורס אל תבזבז את הכסף שלך על החרא הזה נכון שלפעמים הקורסים טובים אבל תשאל את רוב הגולשים מפעם כולם למדו לבד וגם אני זאת השיטה הכי טובהתקנה גלשן מתאים תלך יחד עם חבר(לא לבד!) ותתאמנו ביחד,כל עוד אתם יחד אין שום סכנה להכנס לים גבוה או לים עם סחף אפילו שיש העדפה להתחיל ללמוד בגלים קטנים. שיהיה לך בהצלחהמה אתה הומו ? אתה רוצה להתחיל ת"א מן?שתוק כבר!חחחח יא תותחעזוב אותו באמת אני לא מתייחס אל תייחס גם אתה הוא סתם טמבל אססף ו .by אסף מזכיר לי ילד מהכיתה שלי הוא חוצפן שכל הזמן חוטף מכות...b.y ילד שאוהב להתחיל עם כל אחד אלה שניהם לא מיבנים מהחיים שלהם הדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה לגלושבאינטרנט......
ציטוט של: EyalSee על נובמבר 29, 2008, 05:14:12 PMציטוט של: B.Y על נובמבר 27, 2008, 11:48:41 PMציטוט של: אסף על נובמבר 27, 2008, 11:17:28 PMציטוט של: EyalSee על נובמבר 27, 2008, 02:21:35 AMציטוט של: B.Y על נובמבר 27, 2008, 12:05:01 AMציטוט של: EyalSee על נובמבר 26, 2008, 10:29:06 PMתאמן את הידיים שלך תרים מישקלות יד יד זה יעזורתסתום יא אדיוטתקשיב לי ותקשיב טוב הדבר הכי טוב לעשות הוא ללמוד לבד אל תקח שום קורס אל תבזבז את הכסף שלך על החרא הזה נכון שלפעמים הקורסים טובים אבל תשאל את רוב הגולשים מפעם כולם למדו לבד וגם אני זאת השיטה הכי טובהתקנה גלשן מתאים תלך יחד עם חבר(לא לבד!) ותתאמנו ביחד,כל עוד אתם יחד אין שום סכנה להכנס לים גבוה או לים עם סחף אפילו שיש העדפה להתחיל ללמוד בגלים קטנים. שיהיה לך בהצלחהמה אתה הומו ? אתה רוצה להתחיל ת"א מן?שתוק כבר!חחחח יא תותחעזוב אותו באמת אני לא מתייחס אל תייחס גם אתה הוא סתם טמבל אססף ו .by אסף מזכיר לי ילד מהכיתה שלי הוא חוצפן שכל הזמן חוטף מכות...b.y ילד שאוהב להתחיל עם כל אחד אלה שניהם לא מיבנים מהחיים שלהם הדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה לגלושבאינטרנט......
ציטוט של: tough guy על דצמבר 03, 2008, 05:11:49 AMציטוט של: EyalSee על נובמבר 29, 2008, 05:14:12 PMציטוט של: B.Y על נובמבר 27, 2008, 11:48:41 PMציטוט של: אסף על נובמבר 27, 2008, 11:17:28 PMציטוט של: EyalSee על נובמבר 27, 2008, 02:21:35 AMציטוט של: B.Y על נובמבר 27, 2008, 12:05:01 AMציטוט של: EyalSee על נובמבר 26, 2008, 10:29:06 PMתאמן את הידיים שלך תרים מישקלות יד יד זה יעזורתסתום יא אדיוטתקשיב לי ותקשיב טוב הדבר הכי טוב לעשות הוא ללמוד לבד אל תקח שום קורס אל תבזבז את הכסף שלך על החרא הזה נכון שלפעמים הקורסים טובים אבל תשאל את רוב הגולשים מפעם כולם למדו לבד וגם אני זאת השיטה הכי טובהתקנה גלשן מתאים תלך יחד עם חבר(לא לבד!) ותתאמנו ביחד,כל עוד אתם יחד אין שום סכנה להכנס לים גבוה או לים עם סחף אפילו שיש העדפה להתחיל ללמוד בגלים קטנים. שיהיה לך בהצלחהמה אתה הומו ? אתה רוצה להתחיל ת"א מן?שתוק כבר!חחחח יא תותחעזוב אותו באמת אני לא מתייחס אל תייחס גם אתה הוא סתם טמבל אססף ו .by אסף מזכיר לי ילד מהכיתה שלי הוא חוצפן שכל הזמן חוטף מכות...b.y ילד שאוהב להתחיל עם כל אחד אלה שניהם לא מיבנים מהחיים שלהם הדבר היחיד שהם יודעים לעשות זה לגלושבאינטרנט......אהאהאה קצת כבוד לאנשים הפורום פה הוא פורום עם רמה ואתה בתור בחור חדש בגלישה (באתר הזה)ואתה לא יכול סתם ככה לבוא ולהתחיל עם אנשים שנמצאים פה די הרבה זמן בעצם יש להם בערך פי 10 הודעות יותר ממך אז תזכור שהפורורם פה מסתובב הרבה זמן לםני שאתה בכלל......הבנת?