כתב נושא: תל אביבים, הצביעו פאר ויסנר. יו"ר 'הירוקים' לראשות עיריית תל אביב! 11.11  (נקרא 9405 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק PinkyRaSta

• Jr. Member
  • **

מנותק פרץ

• Hero Member
ברור!!!!!!!!!!!!!! הירוקים לראשות העיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנותק B.Y

• Sr. Member
    • דוא
אם הייתי גר בת''א הייתי מצביע

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
הבנתי שבהרצליה אביב וקנין אלוף ישראל רץ מטעם הירוקים
במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001

מנותק לירוי המפציץ מהילטון

• soul surfer
  • נבחרת
  • Hero Member
  • *
lleerrooyy

מנותק אביב fening

• Moderator
  • Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
במה הוא עוזר שם ?

מנותק פרץ

• Hero Member

באמת?! איפה שמעת את זה?

מנותק דורון חכם

• Newbie
  • *
הבחירות מתקיימות ב- 11 בנובמבר, רשאי להצביע כל מי שהוא בן 17 ומעלה.
מי שלא תל אביבי או שיש לו משפחה וחברים בכל עיר אחרת, מתבקש להודיע להם מראש על קיומן של הבחירות, הרבה לא יודעים או שוכחים, ולבקש מכל ואפילו להפציר, שילכו להצביע ויצביעו -  "רק" , שזה הסימן על הפתק של הירוקים.

הפעם הזו עושים מהפכה. למען הים, למען החופים, למען האויר, המים ולמען כולנו.

מי שמעוניין לעזור נא ליצור איתי קשר.

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
אביב ואקנין, אלוף ישראל ארבע פעמים בגלישת גלים, הצטרף למפלגת הירוקים ויתמודד במקום השישי ברשימת מפלגת הירוקים למועצת העיריה בהרצליה.

לדברי אביב ואקנין: "כאיש ים, סביבה וטבע הם חלק מרכזי בחיי, ולכן החיבור שלי לירוקים הוא טבעי. יש לי היכרות רבת השנים עם הירוקים בהרצליה וקיימת אצלי הערכה רבה לפעילותם רבת השנים למען החוף והים. בהרצליה, הים סובל כבר שנים ארוכים מזיהום בביוב וברעלים שזולגים לים, כגולש שנמצא בים כמעט כל השנה אני מרגיש את זה באופן קבוע. אני מתכוון לעזור לירוקים להפסיק את זיהום הים גם בשביל הגולשים וגם בשביל מאות אלפי האנשים שבאים לחופי הרצליה. בפעולה נכונה, העיר יכולה להיות מעצמת גלישה, אבל חייבים שהים יהיה נקי מזיהומים".

דרור עזרא ראש רשימת הירוקים בהרצליה מוסר: "אביב ואקנין הוא הספורטאי המצליח ביותר שגדל בעיר הרצליה, אשר מביא גאווה רבה לעיר. אנו גאים שאביב הצטרף לרשימת הירוקים. הספורט הימי בהרצליה הוא חלק מהתרבות העירונית. במפלגת הירוקים מאמינים כי ההשקעה בשמירה על הים והחוף היא השקעה הכי טובה להרצליה. לירוקים בהרצליה יש תוכנית טובה וברת קיימא שתחזיר  את הים והחוף להיות הפנים היפות והנקיות של העיר הרצליה."

במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001

מנותק אסף

• Hero Member
טוב מאוד, רק הירוקים. כל מי שיכול לעזור ולהשפיע, שיצביע!
To LIVE IS to SURF

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
באסה שאני לא גר בתל אביב יאאלה וויסנר מהפורום פאר ויסנר זה אבא שלו???
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק פרץ

• Hero Member
באסה שאני לא גר בתל אביב יאאלה וויסנר מהפורום פאר ויסנר זה אבא שלו???
כן

מנותק poli

• Hero Member
  • :)
    • דוא
אני חשבתי על זה כמה זמן אם הם קשורים עכשיו הבנתי  :)

אוריאן אתה גם בירוקים נכון?
i ♥ 2 surf

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
אני לא רוצה לעצבן פה וזה חח אבל לא ניראה לי שהירוקים יצליחו כל כך מפני שתל אביב יותר דוחפת ומקדמת בענייניי העסקים והמסחר  ולא בים!!

נכון שיש בסביבות ה- - - 10%  מתושבי תל אביב שתומכים בירוקים ...
אבל רוב המפלגות האחרות מציעות דברים שמעניינים את שאר ה90% יותר כך שה90% אחוז לא יבחרו בירוקים!!!!

מה שאני מנסה לומר פה זה שבתל אביב לא חסר אנשים שיצביעו לירוקים אבל העדיפות נמוכה והסיכויים קטנים!! סתם ידיעה למצב כי לא כל המועמדים כל כך מתעניינים בים ובאיכות הסביבה~

בקיצור אל תאבדו תקווה ותמשיכו להצביע ולהשפיע רק ניסיתי לתת דו"ח עצמי שהיה ניראה לי דיי הגיוני!
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק alon222

• Newbie
  • *
    • דוא
בואנה אביב ביטון תפסיק כבר לזיין כל כך הרבה תמוח אתה פשוט זיין שכל משהו מטורף, דברים שאתה לא מבין בהם פשוט על תגיב די זה נמאס כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק שתדע שאם עליית המודעות יותר ויותר אנשים הבינו שצריך גם לשמור על המדינה מבפנים ולא רק מבחוץ ובשביל זה הירוקים פה. דבר ראשון לירוקים בת"א יש כרגע 4 מנדטים במועצה שזה טוב מאוד וזה רק מוכיח כמה שזה חשוב לתושבי ת"א אבל בשביל להמשיך ולהשפיע יותר צריך יותר כוח אדם במועצה ואת תפקיד ראש העירייה. אם לא שמת לב יותר ויותר מפלגות מוזרות צצות להם משום מקום ונותנות מצע בדיוק כמו של הירוקים כמו עיר לכולנו ולתת לחיות וכל מיני טרמפיסטים שפתאום צצו למרות שהם לא עשו כלום בשביל הסביבה ולירוקים יש כבר 10 שנים של עשייה שכוללת מלא דברים!
ורק שתדע הסיכויים לא קטנים בכלל ולאנשים מתחיל להימאס מכל הזוהמה פה בישראל ויותר ויותר אנשים חושבים ירוקים , אז תפסיק אם האמירות שלך אתה כולה ילד בן 13שעוד לא ממש מבין מהחיים, אם אתה רוצה לעשות משהו מועיל לך תביא עוד כמה מצביעים מהמשפחה לירוקים בחיפה!(אתה הרי גר בחיפה לא?)

מנותק Barak!

• Full Member
    • דוא
בואנה אביב ביטון תפסיק כבר לזיין כל כך הרבה תמוח אתה פשוט זיין שכל משהו מטורף, דברים שאתה לא מבין בהם פשוט על תגיב די זה נמאס כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק שתדע שאם עליית המודעות יותר ויותר אנשים הבינו שצריך גם לשמור על המדינה מבפנים ולא רק מבחוץ ובשביל זה הירוקים פה. דבר ראשון לירוקים בת"א יש כרגע 4 מנדטים במועצה שזה טוב מאוד וזה רק מוכיח כמה שזה חשוב לתושבי ת"א אבל בשביל להמשיך ולהשפיע יותר צריך יותר כוח אדם במועצה ואת תפקיד ראש העירייה. אם לא שמת לב יותר ויותר מפלגות מוזרות צצות להם משום מקום ונותנות מצע בדיוק כמו של הירוקים כמו עיר לכולנו ולתת לחיות וכל מיני טרמפיסטים שפתאום צצו למרות שהם לא עשו כלום בשביל הסביבה ולירוקים יש כבר 10 שנים של עשייה שכוללת מלא דברים!
ורק שתדע הסיכויים לא קטנים בכלל ולאנשים מתחיל להימאס מכל הזוהמה פה בישראל ויותר ויותר אנשים חושבים ירוקים , אז תפסיק אם האמירות שלך אתה כולה ילד בן 13שעוד לא ממש מבין מהחיים, אם אתה רוצה לעשות משהו מועיל לך תביא עוד כמה מצביעים מהמשפחה לירוקים בחיפה!(אתה הרי גר בחיפה לא?)
פשוט מה שבאתי להגיד ואני רוצה להוסיף שאביב ילד מטומטם וחפרן!

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
אני תושב קריית אתא  אני לא גר בחיפה ושאלה ככה שתסטיר את דבריך ::

כמה זמן הם מנסים להיתמודד ??כמה פעמים לא הצליחו??

תבין אחי שיש עוד מיליוני אנשים שיש להם זכות להצביע לירוקים וזה אפילו לא במודעות שלהם אלה רק אצל מי שאכפת לו ואני מאמין שהסיכויים קטנים שהם יזכו אלה עם כן ינסו להיצתרף למפלגה אחרת שתתרום בכל ההצעות שלנו (של מפלגת הירוקים) ובהצעות שלהם  ואולי כך הם יצליחו לזכות כרגע אני רואה שמספר האנשים שיבחחרו בירוקים הוא קטן מאלה ש- בחרו במפלגות האחרות!!

וזה עובדה הכל נכון !

אני מבין את זה שאתם רוצים לבחור בירוקים ו1431 משתמשים בפורום הזה שכמאט כולם מתל אביב בוחרים בתוך בירוקים וזה לא ישפיע בצורה משמעותית וצריך הרבה יותר מיזה !!

אני רק הערתי את צומת ליבכם לא ציפיתי שתגיב ככה לדברים שנמצאים כרגע על  "השולחן"( במציאות )

ועם אפשר לתת דוגמא אפשר לתת אותה על ראש העיר מר יהב ראש העיר של חיפה שבאמת עושה הכל למען איכות הסביבה והים וכל הנושאים הקשורים בספורט והוא מוכיח את זה עוד ועוד ובנוסף תורם מאוד לעסקי הפרנסה כלומר בתי עסק קניונים מפעלים וכ"ו
אומנם די קשה לשמור על הניקיון ועל הים מזיהום אבל יש דברים שנוגדים לזה שקיימים כבר מלא שנים שקשה לפרק אותם כי זה מורכב ממליוני דברים אחרים...

ועדין מנסים לעשות הכל כדי למנוע את זה..

הירוקים מציעים לתושבים שיבחרו בהם מפני שהם יתרמו לאיכות הסביבה ולצערי אין הרבה איכות הסביבה יש רק את הים והוחפים ומאט מאט יערות קטנים וגם שאתם גולשים אתם גולשים עם נוף של ביינינים מעצבן שתקוע לך מול הפנים !! ולים שיהיה נקי יותר מהנמל הנמצא אצלכם וומשאר הדברים והאנשים שמלכלכים את הדברים שהכי חשובים לכם ..

וכמו שאמרתה ALON222
""""""""" יש כבר 10 שנים של עשייה שכוללת מלא דברים!"""""""""""""""""""""""

הכל דיבורים אחי כל אחד יבחר למה שטוב לא ומה שהוא ירצה בן אדם גדול שמפלגה תבוא ותציע לו משהוא שהוא מאוד מאוד מעוניין בו הוא יבחר בהם בכל מיפלגה יש משהוא שיקנה אותנו התושבים לבחור באותה מפלגה שאתם בוחרים !!!

בקיצור סורי עם חפרתי אבל זה נכון  הכל קורה והכל ניראה כך ולא רק בעיני אלה  בעיני מלא תושבים  בתל אביב וכל מי שנימצע בסיטועציה הזו קיצור סורי על החפירההה

לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק alon222

• Newbie
  • *
    • דוא
ושוב את מבלבל תמוח!!!!!!!!!!!!!!!!!! תבין : אם אתה לא יודע אז אל תזיין סתם תשכל! 
דבר ראשון הפכת את ישראל למליונים יש פה כולה 6 וחצי מלוין שמתוכם עוד איזה מליון ערבים! דבר נוסף הירוקים עד כה לא עברו רק בבחירות לכנסת עצמה והיו חסרים משהו כמו 5 אלף קולות ואתה יודע למה זה קרה??? בגלל שערוץ 10 לקח את הבחירות לידיים שלו באולפן השקוף המזדיין הזה ויצר אהדה ענקית למפלגת הגמלאים שלא עשו ולא יעשו כלום, וזאת עובדה! דבר שני עד כה הירוקים נבחרו לתל אביב פעמיים שזה 10 שנים מאז שהמפלגה בכלל קיימת, ועד השנה לא הייתה בכלל אופציה להצביע לירוקים ברשויות אחרות כמו חיפה,רחובות,הרצליה....... ועוד מלא, רק השנה הם הרחיבו את עצמם למלא רשויות בכל הארץ אז אתה לא יכול להגיד שלא היה ירוקים בחיפה כי בכלל לא הייתה רשימה בזמנו לחיפה. ועוד דבר תשים לב שלאנשים מתחיל להימאס מזבל פה במדינה ומתחילים לתת פחות אמון במפלגות הגדולות כי סוף סוף מתחילים להבין שכמעט כבר לא נשאר לנו שום דבר ומה שנשאר רוצים להרוס.
אז תתחיל להפסיק להשתמש בביטויים ומשפטים מתוחקמים כי אתה לא מבין בנושא, ואני אפילו לא דורש שתבין, אני רק מבקש שלא תכתוב פה דברים לא קשורים ולא נכונים, ושוב אני מזכיר לך ולכולם פה שהבחירות הם לא רק בת"א אלא כמעט בכל הרשויות שהם:
אזור, אשדוד, אשקלון, באר שבע, בת ים, גדרה, הוד השרון, הרצליה ,חדרה, חולון, חיפה, ירושלים, כוכב יאיר-צור יגאל, כפר סבא ,מגדל העמק, מודיעין, נהריה, נס ציונה, נצרת עילית, נתניה, עפולה, פרדיסיה, פתח תקווה, קריית אתא, קרית אונו, ראשון לציון, רחובות, רמת השרון, רמת-גן, תל אביב יפו ....

ואם אתה רוצה עוד פרטים: http://www.green-party.co.il/news/

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
אלון אינ  מסכים עם כל מה שאמרתה כרגע אבל מה שאני אמרתי היה שונה מהדברים שאתה אומר אני אמרתי שצריך יותר מ30 5 אחוז מהמדינה שיבחרו וזהו ( אול לא אמרתי את זה בדרך כזו אבל הנה אני אומר)  וסתם שאלה לערבים אין זכות להצביע עם יש להם אזרח בעיר מסיומת
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק PinkyRaSta

• Jr. Member
  • **
חיפאים/ות הצביעו שמואל גלבהרט
גם קשור לירוקים.

אני רואה ככה נציגים של הירוקים בכל מיני ערים

תעלו את המודעות ויהיה טוב.