ושוב את מבלבל תמוח!!!!!!!!!!!!!!!!!! תבין :
אם אתה לא יודע אז אל תזיין סתם תשכל! דבר ראשון הפכת את ישראל למליונים יש פה כולה 6 וחצי מלוין שמתוכם עוד איזה מליון ערבים! דבר נוסף הירוקים עד כה לא עברו רק בבחירות לכנסת עצמה והיו חסרים משהו כמו 5 אלף קולות ואתה יודע למה זה קרה??? בגלל שערוץ 10 לקח את הבחירות לידיים שלו באולפן השקוף המזדיין הזה ויצר אהדה ענקית למפלגת הגמלאים שלא עשו ולא יעשו כלום, וזאת עובדה! דבר שני עד כה הירוקים נבחרו לתל אביב פעמיים שזה 10 שנים מאז שהמפלגה בכלל קיימת, ועד השנה לא הייתה בכלל אופציה להצביע לירוקים ברשויות אחרות כמו חיפה,רחובות,הרצליה....... ועוד מלא, רק השנה הם הרחיבו את עצמם למלא רשויות בכל הארץ אז אתה לא יכול להגיד שלא היה ירוקים בחיפה כי בכלל לא הייתה רשימה בזמנו לחיפה. ועוד דבר תשים לב שלאנשים מתחיל להימאס מזבל פה במדינה ומתחילים לתת פחות אמון במפלגות הגדולות כי סוף סוף מתחילים להבין שכמעט כבר לא נשאר לנו שום דבר ומה שנשאר רוצים להרוס.
אז תתחיל להפסיק להשתמש בביטויים ומשפטים מתוחקמים כי אתה לא מבין בנושא, ואני אפילו לא דורש שתבין, אני רק מבקש שלא תכתוב פה דברים לא קשורים ולא נכונים, ושוב אני מזכיר לך ולכולם פה שהבחירות הם לא רק בת"א אלא כמעט בכל הרשויות שהם:
אזור, אשדוד, אשקלון, באר שבע, בת ים, גדרה, הוד השרון, הרצליה ,חדרה, חולון, חיפה, ירושלים, כוכב יאיר-צור יגאל, כפר סבא ,מגדל העמק, מודיעין, נהריה, נס ציונה, נצרת עילית, נתניה, עפולה, פרדיסיה, פתח תקווה, קריית אתא, קרית אונו, ראשון לציון, רחובות, רמת השרון, רמת-גן, תל אביב יפו ....
ואם אתה רוצה עוד פרטים:
http://www.green-party.co.il/news/