קורס גלישה למבוגרים בימי שישילפרטים 0504329001
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: ita על אוגוסט 29, 2008, 10:30:21 AMציטוט של: עוד בחור על אוגוסט 26, 2008, 06:17:41 PMאיך אתה נראה אולי אני ראיתי אותך או איזה גלשן יש לך ?פגשתי שם את דוד פורטל ועוד הרבה גולשים אני בדרומי כמעט כל גל אחיאני בערך 1.85 לבן-שזוף, שיער שטני, עיניים אדומות גלשן אינטרסרף שורט עם שני פסים ירוקים לכל האורך...בדרך כלל אני גולש רק עם מכנס ובלי חולצה,יש לי קעקוע בצד ימין של החזה, סימן הזיהוי הכי בולט...מזה עיניים אדומות מה אתה לורד וולדמורט?
ציטוט של: עוד בחור על אוגוסט 26, 2008, 06:17:41 PMאיך אתה נראה אולי אני ראיתי אותך או איזה גלשן יש לך ?פגשתי שם את דוד פורטל ועוד הרבה גולשים אני בדרומי כמעט כל גל אחיאני בערך 1.85 לבן-שזוף, שיער שטני, עיניים אדומות גלשן אינטרסרף שורט עם שני פסים ירוקים לכל האורך...בדרך כלל אני גולש רק עם מכנס ובלי חולצה,יש לי קעקוע בצד ימין של החזה, סימן הזיהוי הכי בולט...
איך אתה נראה אולי אני ראיתי אותך או איזה גלשן יש לך ?פגשתי שם את דוד פורטל ועוד הרבה גולשים אני בדרומי כמעט כל גל אחי
ציטוט של: לירוי המפציץ מהילטון על אוגוסט 29, 2008, 02:33:30 AMציטוט של: עומר אלון על אוגוסט 28, 2008, 11:53:02 PMציטוט של: oren_w על אוגוסט 25, 2008, 07:15:11 PMממש מצער לקרוא את התגובות כאן.אני בן 30, בד"כ בין המבוגרים במים. אני יכול להגיד שברוב המיקרים החוצפנים ביותר הם הילדים\נערים הצעירים.תבואו לים בשביל לעשות חיים ולא להלחם על גלים, תתנהגו בכבוד אחד לשני ולא יזיק אם תוותרו על גל או שניים מדי פעם, תראו שיהיה הרבה יותר נחמד במים בצורה הזאת.דרך אגב, מה שכתבתי תופס גם מחוץ למים... חומר למחשבהמחזק!גם אנישתוק ילד
ציטוט של: עומר אלון על אוגוסט 28, 2008, 11:53:02 PMציטוט של: oren_w על אוגוסט 25, 2008, 07:15:11 PMממש מצער לקרוא את התגובות כאן.אני בן 30, בד"כ בין המבוגרים במים. אני יכול להגיד שברוב המיקרים החוצפנים ביותר הם הילדים\נערים הצעירים.תבואו לים בשביל לעשות חיים ולא להלחם על גלים, תתנהגו בכבוד אחד לשני ולא יזיק אם תוותרו על גל או שניים מדי פעם, תראו שיהיה הרבה יותר נחמד במים בצורה הזאת.דרך אגב, מה שכתבתי תופס גם מחוץ למים... חומר למחשבהמחזק!גם אני
ציטוט של: oren_w על אוגוסט 25, 2008, 07:15:11 PMממש מצער לקרוא את התגובות כאן.אני בן 30, בד"כ בין המבוגרים במים. אני יכול להגיד שברוב המיקרים החוצפנים ביותר הם הילדים\נערים הצעירים.תבואו לים בשביל לעשות חיים ולא להלחם על גלים, תתנהגו בכבוד אחד לשני ולא יזיק אם תוותרו על גל או שניים מדי פעם, תראו שיהיה הרבה יותר נחמד במים בצורה הזאת.דרך אגב, מה שכתבתי תופס גם מחוץ למים... חומר למחשבהמחזק!
ממש מצער לקרוא את התגובות כאן.אני בן 30, בד"כ בין המבוגרים במים. אני יכול להגיד שברוב המיקרים החוצפנים ביותר הם הילדים\נערים הצעירים.תבואו לים בשביל לעשות חיים ולא להלחם על גלים, תתנהגו בכבוד אחד לשני ולא יזיק אם תוותרו על גל או שניים מדי פעם, תראו שיהיה הרבה יותר נחמד במים בצורה הזאת.דרך אגב, מה שכתבתי תופס גם מחוץ למים... חומר למחשבה