כתב נושא: חצוף אחד  (נקרא 63245 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק Turtle Master

• Full Member
בעניין: חצוף אחד
« Reply #20 ב- : אוגוסט 25, 2008, 07:37:44 PM »
אני עם אמיר

לא מספיק ים נמוך, גם יש מלא גולשים... ואתה מספר שישבת למטה אני שונא את אלה שיושבים למטה יושבים בדיוקקקקקק על הקיר עד שאתה מעיף להם חרבות לפנים ואז הם בוכים לך. אני הייתי משמיד אותך.

אל תצעק איי איי בחוף לא שלך!!

מנותק בנאדם XP

• Newbie
  • *
« Reply #21 ב- : אוגוסט 25, 2008, 07:41:29 PM »
עוד בחור.. שמע אחי עזוב את זה
סתם עוד חרא קטן... תכלס לבוא לים ובסוף לריב על גלים זה הכי מדכא  :-\
אז עזוב, אמרת לו שיעוף (ובצדק :D ) לא הקשיב לך בעיה שלו... בתוך הים תגלוש..
(ובחוץ תסגור חשבונות  ;D)

מנותק חן הלוי

• Hero Member
« Reply #22 ב- : אוגוסט 25, 2008, 07:55:36 PM »
אני עם אמיר

לא מספיק ים נמוך, גם יש מלא גולשים... ואתה מספר שישבת למטה אני שונא את אלה שיושבים למטה יושבים בדיוקקקקקק על הקיר עד שאתה מעיף להם חרבות לפנים ואז הם בוכים לך. אני הייתי משמיד אותך.

אל תצעק איי איי בחוף לא שלך!!
הוא לא אמר שהוא ישב למטה ומה אתם רוצים הגל שלו, למה שהוא יוותר?! ???כי זה לא החוף הביתי שלו? מה הגלים שייכים למקומיים?! ??? ???
אני ממש לא מבין אותכם...

מנותק עוד בחור

• Jr. Member
  • **
« Reply #23 ב- : אוגוסט 25, 2008, 08:03:24 PM »
מה אתה לא מבין הייתי למטה כי תפסתי את הגל אחרי שירדתי ממנו הוא אמר לי את זה תקרא לפני שאתה רושם אידיוט! עוד אחד מאחורי מחשב שמדבר כמו לא יודע מה שוב תתבגרו
 וכן XP אחי אני יודע יש כאלה אנשים פלצנים וזה מרגיז ואין מה לעשות העדפתי לגלוש מאשר לריב איתו
הוא ירד מהגל כי תפסתי את הגל ועברתי אותו איפה שהוא חתר עם לא נראה לי שהוא היה עולה על הגל.
חן תודה על הגיבוי אחי אנשים מתנהגים כאילו הים שלהם אתה בן 14 וחצי ומתנהג כמו בנאדם בן 19 בוגר תלמדו מחן

מנותק חן הלוי

• Hero Member
« Reply #24 ב- : אוגוסט 25, 2008, 08:17:35 PM »
מה אתה לא מבין הייתי למטה כי תפסתי את הגל אחרי שירדתי ממנו הוא אמר לי את זה תקרא לפני שאתה רושם אידיוט! עוד אחד מאחורי מחשב שמדבר כמו לא יודע מה שוב תתבגרו
 וכן XP אחי אני יודע יש כאלה אנשים פלצנים וזה מרגיז ואין מה לעשות העדפתי לגלוש מאשר לריב איתו
הוא ירד מהגל כי תפסתי את הגל ועברתי אותו איפה שהוא חתר עם לא נראה לי שהוא היה עולה על הגל.
חן תודה על הגיבוי אחי אנשים מתנהגים כאילו הים שלהם אתה בן 14 וחצי ומתנהג כמו בנאדם בן 19 בוגר תלמדו מחן
תודה! ;)

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
« Reply #25 ב- : אוגוסט 25, 2008, 08:19:32 PM »
זה שכתב תהודעה שמע אחי מה ציפית שרשמת תהודעה ? שאנשייים יגידו לך לא נורא יהיה בסדר מזה פה קבוצת תמיכה סך הכל מישו לקח לך גל אם כל פעם שמישו היה לוקח לי גל הייתי רושם נושא היה מפוצץ פה סך הכל גל אחי יש "מלא גלים".... אם הייית גולש טוב ואני לא יודע איך אתה גולש היית יורד ולוקח תגל הזה אפילו שהוא צעק לך

מנותק עוד בחור

• Jr. Member
  • **
« Reply #26 ב- : אוגוסט 25, 2008, 08:28:19 PM »
לקחתי תקרא אחי לא אכפת לי שיקחו לי גלים גם לי לקחו הרבה פעמים תקרא את ההודעה הראשונה ותבין
וכןןן אחיי זה השעמום! זה למה רשמתי

מנותק ita

• Hero Member
« Reply #27 ב- : אוגוסט 25, 2008, 10:53:19 PM »
החוקים בים הם החוקים, וזה ממש לא הולך לפי רמה או גיל, גלוש לפי החוקים ולא יהיו בעיות.
אנשים ש"מקומיים" בחוף כלשהו מרגישים בעלות עליו אבל לא קניתם שום דבר בו וגם אין סיכוי שתקנו,
אולי גאידמק כן.
הדבר היחיד שלא נעים זה שגולשים לא מנוסים מחכים למטה על קו הפיק ומפריעים לך,
אני בדרך כלל אומר להם בעדינות לעלות למעלה.
רק זה מה שחסר לנו, שאנשים יתנהגו בים כמו בכביש בערך,
"וואלה יש לי טאף לייט חדש 2008 של סרף טק אז הים שלי", ממש לא!
זה כמו שבחור עם מרצדס SL 55 AMG במיליון שבע מאות אלף שקל יגיד שהכביש שלו ויעבור באדום בכיף...

"עוד בחור", אתה גולש בדרומי?
אולי אני מכיר אותך? אני שם די הרבה...
« עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2008, 10:58:12 PM על ידי ita »
גלישה זה החיים, ים זה עולם.

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
« Reply #28 ב- : אוגוסט 26, 2008, 02:59:39 AM »
מגיע לך יא ילד. אם מישהו שאני לא מכיר היה צועק לי משהו הוא היה מקבל תגלשן לתוך הראש שלו בלי יותר מדי דיבורים...

אתה ילד לך לחוף של ילדים תשאיר תגלים לגדולים.

מה הקשר אם הוא ילד ?

אני ילד ואני גולש בהילטון כבר שלוש שנים ושאני צועק לאנשים גדולים 'איי' הם יורדים מהגל ..

והיה מקרה של מישהו שלא ירד לי מהגל וזה היה גל שלי , אז שאלתי אותו מה הסיפור שלו ?

ואז שהוא ראה שאני מדבר אליו ואני לא ילד קטן ששותק שלוקחים לו את הגל אז הוא התחיל לרדת מהגלים שלי ..

מה הקשר אם אתה ילד או לא ? שהגל שלך הוא שלך ..
יש חוקים ברורים במים שלא מפלים בין מקומי ללא מקומי ..

מה שכן שאני גולש בחוף שאני לא מקומי בו אני לא נוהג לצעוק לאנשים "איי איי" , לא בגלל שאסור , פשוט בגלל שאני מתנהג בנימוס יותר ואני לא מקומי .
אני פשוט אומר את זה בצורה יותר עדינה כמו "אחי , אחי ".
« עריכה אחרונה: אוגוסט 26, 2008, 03:04:41 AM על ידי אסיף(חדש) »

מנותק poli

• Hero Member
  • :)
    • דוא
« Reply #29 ב- : אוגוסט 26, 2008, 03:06:28 AM »
באנה אמיר אתה חתיכת מעצבן שחבל על הזמן >:( יש מקומיים שגולשים בסדר אבל זה לא הרחוש שלהם החוף!! אז מה נגיד ואתה גולש באיזה חוף אז באים גלים והחוף שאתה גולש בו עובד על הפנים , וחופים אחרים עובדים טוב סבבה?? אז אתה תלך לחוף אחר אין לך ברירה!! אם היית במקומו היית חושב אחרת אז באלך לתקוע במישו גלשן תקע אותו בתחת שך ואל תגיד לאחרים שמגיע להם לקבל יחס כזה מגולשים "מקומיים"!!!  >:( >:(
i ♥ 2 surf

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
« Reply #30 ב- : אוגוסט 26, 2008, 03:29:35 AM »
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם מצחיקים אותי אנשייים. אצלי בחוף אם אני רואה מישו לוקח תגל כבר אני עוזב לו ולהפך גם מבוגרים יותר עוזבים לי  אבל מה הוא בא ומתלונן שמישו לוקח לו תגל יאללה אחי סך הכל גל.
ואמיר צודק השבוע שגלשתי אני לוקח גל ילדים יושביים לי למטה התחלתי לצעוק עליהם או שיעלו למעלה או שיצאו מהמיים או שיעברו הצידה אי אפשר ככה זה מציק.
ואם את חושבת שאמיר מתעצבן על זה שהחוף של המקומייים חכי שתיהי בחו"ל או משו שמה את לוקחת למקומי גל לא בטוח שתצאי מהמיים

מנותק poli

• Hero Member
    • דוא
« Reply #31 ב- : אוגוסט 26, 2008, 03:39:37 AM »
טוב זה מעצבן שאנשים נתקעים למטה אבל למה שהוא יוותר על הגל בדיוק הא?? הוא היה על הגל , הגל שלו למה לא לוותר , רק בגלל שאיזה מקומי רוצה גם לתפוס את הגל??  נו באמת , הוא בא להנות לתפוס גלים לא לוותר לאנשים אחרים , והגלים לא שייכים למקומיים בסדר?! ומי אמר שהוא היה למטה בידיוק?? ואמיר אתה מזה חרא גם אתה התחלת מאיפשהו ועכשיו כשאתה מתקדם אתה שונא מתחילים?? מקומיים או לא צריך לפרגן לאחרים נמאס לי כבר מאנשים כמוך .
i ♥ 2 surf

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
« Reply #32 ב- : אוגוסט 26, 2008, 03:52:55 AM »
טוב זה מעצבן שאנשים נתקעים למטה אבל למה שהוא יוותר על הגל בדיוק הא?? הוא היה על הגל , הגל שלו למה לא לוותר , רק בגלל שאיזה מקומי רוצה גם לתפוס את הגל??  נו באמת , הוא בא להנות לתפוס גלים לא לוותר לאנשים אחרים , והגלים לא שייכים למקומיים בסדר?! ומי אמר שהוא היה למטה בידיוק?? ואמיר אתה מזה חרא גם אתה התחלת מאיפשהו ועכשיו כשאתה מתקדם אתה שונא מתחילים?? מקומיים או לא צריך לפרגן לאחרים נמאס לי כבר מאנשים כמוך .

שן על האף ילד...

לא אמרתי שלא יתחיל, אבל שיתן כבוד למי שבמים לפניש הוא ידע ביכלל לדבר.

ואם אני הולך לחוף שהוא לא האום ברייק שלי, אני נותן ריספקט למקומיים ואם מישהו עולה לי על הגל אני לא צועק לו, אלא עוקף אותו באלגנטיות.

מנותק poli

• Hero Member
    • דוא
« Reply #33 ב- : אוגוסט 26, 2008, 03:56:36 AM »
חח זה כל מה שאתה עושה במים בחוף ש"לא שלך"? עוקף אותם ב"אלגנטיות" ? טוב אני לא יודעת מה איתך אבל אני באה לתפוס גלים ולא לפנות למקומיים את המקום....ברור שאם הגל שלו אני מפסיקה לחתור ומתיישבת על הגלשן אבל עדיין אם ככה זה כל גל אז נמאס....
שיאאלה גלישה אמורה להיות אהבה לים ולהתחבר עם הים וחיבור עם עצמך והמון פירגון ועכשיו זה כאילו כשנכנסים למים נכנסים לשדה קרב. מה קורה פה?  ??? :(
i ♥ 2 surf

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
« Reply #34 ב- : אוגוסט 26, 2008, 04:05:30 AM »
אוווי נוו תפסיקיי לזייין כבר בשכלל טוב ? עם הוא רוצה שיילך הצידה ויגלוש בגל פחות טוב

מנותק poli

• Hero Member
    • דוא
« Reply #35 ב- : אוגוסט 26, 2008, 04:07:02 AM »
אל תגיד לי מה לעשות אני לא מפחדת מאנשים כמוך  >:(
i ♥ 2 surf

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #36 ב- : אוגוסט 26, 2008, 04:13:18 AM »
אתם מתווכחים פה על כלום שמים לבב כאילו הים הוא רכוש פרטי של כל אחד ואחד מכם ופשוט אל תיתפוס לי תגלים שלי אז אותו הדבר שאתה רוצה לתפוס  את הגל הזה גם השני רוצה והשלישי והרביעי והחמישי באותה מידה צריך לדעת לוותר  אתם יודעים ביום של גלים הגלים לא ניגמרים נכון אין התקפה אחת וזהו יאאלה להיתקפל הביתה אז מה אתם רבים על זה אל תיסגרו חשבונות בים אנשים  אי אפשר לדעת על מי טיפלו ועם מי טטופלו נכון אז תשחרוו ואני חושב שאמירגל צודק בגלל שבאותו רגע שאמרתה לו אי אי  זה היה אולי מראה זילזול וכאילו זדיין לי מהגל זה שלי  בענייו  וזה מביא למריבות ועצבים לא פלא פשוט עם יוצא לכם להיות ככה  פשוט תיחתרו לגל ותישתקו הצלחתם שיהיה לכם בכיף לא הצלחתם תישתקו ותמיכו ליגלוש

לא הייתי ממליץ לסגור חשבונות בים
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק עדידהXD

• Full Member
  • i give you my heart
« Reply #37 ב- : אוגוסט 26, 2008, 04:26:45 AM »
אוווי נוו תפסיקיי לזייין כבר בשכלל טוב ? עם הוא רוצה שיילך הצידה ויגלוש בגל פחות טוב

למה מה גלישה בשבילך ?! פוזה ?! יש אנשים שזה קצת יותר מפוזה, בשבילהם זה כל החיים !! ועם אתה בא רק בשביל הפוזה ועוד מתחיל לריב עם אנשים במים אז אותך צריך להשמיד הרבה יותר מאת מי שנמצא מתחת לפיק !!
:)

מנותק עדידהXD

• Full Member
  • i give you my heart
« Reply #38 ב- : אוגוסט 26, 2008, 04:33:31 AM »
חוצמזה אמריגל שזה נורא אגואיסטי להגיד שהוא ישב בצד ואתה תתפוס גלים בפיק !!
כאילו מה אתה רוצה שהוא יבוא לים ויתפוס את הקצף בזמן שה"מקומיים" יתפסו גלים טובים בפיק ?!
מישו צריך לתת לך לאטמה ! 
:)

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
« Reply #39 ב- : אוגוסט 26, 2008, 05:35:31 AM »
חח זה כל מה שאתה עושה במים בחוף ש"לא שלך"? עוקף אותם ב"אלגנטיות" ? טוב אני לא יודעת מה איתך אבל אני באה לתפוס גלים ולא לפנות למקומיים את המקום....ברור שאם הגל שלו אני מפסיקה לחתור ומתיישבת על הגלשן אבל עדיין אם ככה זה כל גל אז נמאס....
שיאאלה גלישה אמורה להיות אהבה לים ולהתחבר עם הים וחיבור עם עצמך והמון פירגון ועכשיו זה כאילו כשנכנסים למים נכנסים לשדה קרב. מה קורה פה?  ??? :(

שאני אומר עוקף, אני מתכוון על הגל, הוא יורד לי את הגל אני תופס קצת מהירות ועובר אותו.