אני גולש בקיץ כי שקניתי תגלשן השקעתי סכום מסויים ולא היה לי מני מזומני לקנות חליפה ולמען האמת בקליפ של הבר מצצוה דווקה כן זה היה בחורף וניכנסתי שלוש ארבה פעמים באמצא החורף בשייא הקור בגשם והכל בלי חליפה עם מכנס אפילו בלי לייקרה וככה ולא הייתי חוןלה לא כלום היה קר כן אבל זה היה בישביל הבר מצווה אז סיכנתי את עצמי ככה בישביל זה ..ו
חברה, רדו מאביב.
אני גולש כמעט שנה ובקושי תופס גלים ורץ ישר. על פינות אין מה לדבר.
זה שאני פסיכי שנכנס עם ספוג לים בימים הכי גבוהים בחורף, עולה לפיק (בקושי לאחר מלחמה בגלים) ונמרח ומתחרטם כמו לא יודע מה, לא עושה אותי גולש טוב, אם בכלל.
אביב, תתעלם. גלישה זה ספורט אישי. אין לך שום לחץ להשיג משהו, לא בזמן, לא בגובה הגלים ולא בכלום.
פשוט תגלוש ותהנה מהחיים בלי שום מדדים, מטרות ויעדים להגיע אליהם.
תודה לך זקן והים אני חושב שהגולשים פה לא כולם אבל ברובם מזלזלים באחרים או יורדים עליהם בגלל שהם לא גולשים בחורף וזה שהם ניכנסים למים בחורף אומר שהם יכולים לקרוא לעצמם גולשים אני חושב שלא כי כל גולש שאני מכיר וגלשתי איתו ברובם ידעו לפרגן ולהעריךך את הגלישה ולתת מחמאות ..
וכן אתם יודעים מה כן ניכנסתי לים עם בווגי בגל של מטר וחצי וגבוהה מיזה טוב כי עם בוגי אין לי תפחד של הגובה והכל עם הגלשןן אני צריך להיתגבר על זה ..
כולכם פה מתייכסים אל גלישה כאל חלק בלתי ניפרד מחייכם נכון אז תחיו תיגלשו ותפרגנו אנשים בלי להעיר הערות לאנשים אחרים אל טביעו את דעתכם לרעה ותנסו רק לתקן אותם תמיד בן אדם שרוצה לעזור לעצמו יכול לעזור בכל הדרכים המאופשרות לו אתם בחרתם לגלוש בחורף כי כיף לכם והכל שיהיה לכם לבריאות וסבבה באמת
אני בחרתי לגלוש בקיץ אז אני גולש בקיץ ולא מעניןן אותי הדעה שלכם על זה שאני גולש בקיץ עם הייתי שואל משהוא בקשר לגלישה בחורף ומבקש את דעתכם הייתי שמח שתביעו דעה אבל כל עוד לא שאלתי זה לא אמור להפריע לכם כל אחד בוחר ללכת בדרך שלו אחד גולש בחורף אחד לא ואחד שלא גולש בכלל טוב ..
אתם מתייכסים לגולשים של הקיץ בזילזול וברעות לב ומכנים אותם בשמות שהם אפסים והם לא יודעים לגלוש והכל למה אתם יודעים שאני יכול להראות לכם אנשים שבני 25 כבר והם גולשי קיץ בלבדד רק גולשי קיץץץ והם יכולים ללמד אותכם וכל חד ואחד בניפרד לגלוש ובביצועים והכל אז מה תגידו להם שהם אפסים למה בגלל שם גולשים בקיץ או שהם פוזה או מה ?? לאנשים כאלה לא יהיה לכם מה להגיד תאמינו לי
בקיצור אני גולש קיץ ככה טוב לי וככה אני רוצה למי שייש עם זה בעיה שישמור אותה בלב טוב .!!!!