כתב נושא: עדכון גלים... הסוואל של הקיץ? אבל יש זמן..  (נקרא 25891 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לירוי המפציץ מהילטון

• soul surfer
  • נבחרת
  • Hero Member
  • *
בעניין: עדכון גלים... הסוואל של הקיץ? אבל יש זמן..
« Reply #20 ב- : אוגוסט 19, 2008, 07:00:14 PM »
זה נכון אבל תלוי ברמה שלך.אני גולש שנה ואני גולש על גלים של מותן פלס פלס מקסימום וזה מרגש וזה חוויה וזה מעלה ת'אנדרנלין,
אתה אולי גולש חמש שנים ורק ראש פלס מרגש אותך.
זה תלוי ברמה ובתקופה שאתה גולש.
lleerrooyy

מנותק ליאור

• Newbie
  • *
« Reply #21 ב- : אוגוסט 19, 2008, 09:48:41 PM »
מסכים איתך , פשוט תעזבו את הילד הזה אביב , תנו לו לחיות בסרט שלו !

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #22 ב- : אוגוסט 19, 2008, 11:15:29 PM »
זה נכון אבל תלוי ברמה שלך.אני גולש שנה ואני גולש על גלים של מותן פלס פלס מקסימום וזה מרגש וזה חוויה וזה מעלה ת'אנדרנלין,
אתה אולי גולש חמש שנים ורק ראש פלס מרגש אותך.
זה תלוי ברמה ובתקופה שאתה גולש.

אחי אני גם גולש שנה... תאמין לי שגלים של מותן עד כתף מספקים אותי אבל מי שגולש שנתיים על גלים של ברך? הוא לא ממש גולש...
To LIVE IS to SURF

מנותק אביב fening

• Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
« Reply #23 ב- : אוגוסט 20, 2008, 03:14:22 AM »
זה לא שהוא לא גולש זה פשוט שהוא אפס

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
« Reply #24 ב- : אוגוסט 20, 2008, 03:50:07 AM »
חברה, רדו מאביב.
אני גולש כמעט שנה ובקושי תופס גלים ורץ ישר. על פינות אין מה לדבר.
זה שאני פסיכי שנכנס עם ספוג לים בימים הכי גבוהים בחורף, עולה לפיק (בקושי לאחר מלחמה בגלים) ונמרח ומתחרטם כמו לא יודע מה, לא עושה אותי גולש טוב, אם בכלל.
אביב, תתעלם. גלישה זה ספורט אישי. אין לך שום לחץ להשיג משהו, לא בזמן, לא בגובה הגלים ולא בכלום.
פשוט תגלוש ותהנה מהחיים בלי שום מדדים, מטרות ויעדים להגיע אליהם.

מנותק דור(חדש)

• Sr. Member
« Reply #25 ב- : אוגוסט 20, 2008, 01:00:20 PM »
גולש טוב זה לא גולש שיודע לעשות אופדליפ ...
גולש טוב זה גולש שיודע לפרגן
אתם גולשים חארות!

;) סתם , תפרגנו הכי חשוב

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
« Reply #26 ב- : אוגוסט 20, 2008, 03:40:26 PM »

זה לא שהוא לא גולש זה פשוט שהוא אפס
זה לא אביב הרגיל ? מה יש לך אחי ?אתה יורד על עצמך ?

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #27 ב- : אוגוסט 20, 2008, 10:54:44 PM »
אני גולש בקיץ כי שקניתי תגלשן השקעתי סכום מסויים ולא היה לי מני מזומני לקנות חליפה  ולמען האמת בקליפ של הבר מצצוה דווקה כן זה היה בחורף וניכנסתי שלוש ארבה פעמים באמצא החורף בשייא הקור בגשם והכל בלי חליפה עם מכנס אפילו בלי לייקרה וככה ולא הייתי חוןלה לא כלום היה קר כן אבל זה היה בישביל הבר מצווה אז סיכנתי את עצמי ככה בישביל זה ..ו
חברה, רדו מאביב.
זה שאני פסיכי שנכנס עם ספוג לים בימים הכי גבוהים בחורף, עולה לפיק (בקושי לאחר מלחמה בגלים) ונמרח ומתחרטם כמו לא יודע מה, לא עושה אותי גולש טוב, אם בכלל.
אביב, תתעלם. גלישה זה ספורט אישי. אין לך שום לחץ להשיג משהו, לא בזמן, לא בגובה הגלים ולא בכלום.

תודה לך זקן והים אני חושב שהגולשים פה לא כולם אבל ברובם מזלזלים באחרים או יורדים עליהם בגלל שהם לא גולשים בחורף וזה שהם ניכנסים למים בחורף אומר שהם יכולים לקרוא לעצמם גולשים אני חושב שלא כי כל גולש שאני מכיר וגלשתי איתו ברובם ידעו לפרגן ולהעריךך את הגלישה ולתת מחמאות ..

וכן אתם יודעים מה כן ניכנסתי לים עם בווגי בגל של מטר וחצי וגבוהה מיזה טוב  כי עם בוגי אין לי תפחד של הגובה והכל עם הגלשןן אני צריך להיתגבר על זה  ..

כולכם פה מתייכסים אל גלישה כאל חלק בלתי ניפרד מחייכם נכון אז תחיו תיגלשו ותפרגנו אנשים בלי להעיר הערות לאנשים אחרים אל טביעו את דעתכם לרעה ותנסו רק לתקן אותם תמיד בן אדם שרוצה לעזור לעצמו יכול לעזור בכל הדרכים המאופשרות לו אתם בחרתם לגלוש בחורף כי כיף לכם והכל שיהיה לכם לבריאות וסבבה באמת 
אני בחרתי לגלוש בקיץ  אז אני גולש בקיץ ולא מעניןן אותי הדעה שלכם על זה שאני גולש בקיץ עם הייתי שואל משהוא בקשר לגלישה בחורף ומבקש את דעתכם הייתי שמח שתביעו דעה אבל כל עוד לא שאלתי זה לא אמור להפריע לכם כל אחד בוחר ללכת בדרך שלו אחד גולש בחורף אחד לא ואחד שלא גולש בכלל טוב ..
אתם מתייכסים לגולשים של הקיץ בזילזול וברעות לב ומכנים אותם בשמות שהם אפסים והם לא יודעים לגלוש והכל למה  אתם יודעים שאני יכול להראות לכם אנשים שבני 25 כבר והם גולשי קיץ בלבדד רק גולשי קיץץץ והם יכולים ללמד אותכם וכל חד ואחד בניפרד לגלוש ובביצועים והכל  אז מה תגידו להם שהם אפסים למה בגלל שם גולשים בקיץ או שהם פוזה או מה ??  לאנשים כאלה לא יהיה לכם מה להגיד תאמינו לי 

בקיצור אני גולש קיץ ככה טוב לי וככה אני רוצה  למי שייש עם זה בעיה שישמור אותה בלב טוב .!!!!
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק shlomi

• Hero Member
    • דוא
« Reply #28 ב- : אוגוסט 21, 2008, 02:32:37 AM »
1000 שקל למי שקורא את זה..
תפסיק כבר לכתוב כ"כ הרבה, כאילו מילא זה היה דברים חכמים...

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #29 ב- : אוגוסט 21, 2008, 03:02:24 AM »
חברה, רדו מאביב.

זה נכון שאין פה תחרות וכל אחד מתקדם בקצב שלו והנה גם אני לא גולש תותח וגם אתה מודה שלא, אבל לפחות אנחנו לא מחרטטים שאנחנו גולשים תותחים ולא מראים תמונות של אנשים גולשים ואומרים שזה אנחנו.

חוץ מזה הסיבה העיקרית שיורדים על אביב זה בגלל שהוא קילל פה את כולם והתנהג לא יפה, מה שמראה על רמה לא טובה של בן אדם. אם הוא לא היה עושה כלום  והיו יורדים על אז זה לא היה מוצדק, אבל הוא הביא את זה על עצמו...
To LIVE IS to SURF

מנותק Extreme_Surfer

• Hero Member
« Reply #30 ב- : אוגוסט 21, 2008, 04:04:16 AM »
היינו סולחים לך אם לא היית קורא לעצמך גולש :)

~Surf 4 Life~

מנותק עדידהXD

• Full Member
  • i give you my heart
« Reply #31 ב- : אוגוסט 22, 2008, 08:35:26 PM »
אנשים גלישה אמורה ליהיות לכם כייף ועם יש אנשים שמעדיפים את להתקדם לאט אבל בטוח זה החלטה שלהם.. לא כולם לוקחים סיכונים על השנייה הראשונה שלהם עם גלשן במים..
חוצמזה שיש דברים לא אומרים [או כותבים] במיוחד במקומות שכולם יכולים לראות.. מאיפה לכם לדעת, אולי ממש העלבתם אותו !! זה לא בסדר.. :|
:)

מנותק poli

• Hero Member
  • :)
    • דוא
« Reply #32 ב- : אוגוסט 22, 2008, 08:46:31 PM »
טוב תכלס אתם צודקים , צריך לפרגן , לכל גולש יש סגנון מסוים =] אבל צריך לנסות לפעמים לגלוש בימים גבוהים יותר , לנסות דברים חדשים ;] עדיף לנסות ולהיכשל מאשר לא לנסות בכלל , וגם אם תיכשל אז שווה לנסות עוד פעם . כשהייתי יותר מתחילה פחדתי מגלים גבוהים , ואז החלטתי שאני נכנסת ולגמרי התערבלתי בגלים חח ואז לא נכנסתי כמה זמן בגלים גבוהים ואז נכנסתי עוד פעם ותפסתי גלים =] אני מציעה לך לנסות על גלים יותר גבוהים , רציני גלים ברך זה סבבה , יש ימים אם ברך לא נורא בכל זאת זה גם כייף לגלוש על הגלים הקטנים אבל אם באלך משו יותר עם אנדרנלין ויותר מרגש תנסה גלים יותר גבוהים , כשיבוא יום עם גלים כאלה.
i ♥ 2 surf

מנותק אביב fening

• Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
« Reply #33 ב- : אוגוסט 25, 2008, 04:37:17 AM »
א.
אני גולש רק בקיץ למי שלא קרא תדיון הקודם שניפתח שאני פתחתי תקראו ותבינו למה בידיוק לא כל כך גלשתי בגל של מותן

ב.
כן לא גלשתי בגל מעל ברך פלס אולי גלשתי עם  בוגי בגל של מטר וחצי זה לא הייתה לי בעיה אבל עם הגלשן תאמת לא  עליתי למעלה ולא יצא לי להיות הקיץ הזה בגל של ברך פלס מותן  ...
ווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאייייי   אתה אאאאאאאאאאאאאאאפפפפפפסססססססססססססססס

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #34 ב- : אוגוסט 26, 2008, 05:33:30 PM »
חחחחחח  :D
To LIVE IS to SURF