כתב נושא: יש לי בעיה דחווף עם הגלשןן חייבים לעזור ליי בבקשה במצוקה חח  (נקרא 56717 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אסף

• Hero Member
אחי הדבר היחידי שאני אומר לך שתפסיק לזיין בשכל ותלך ליים בחודש האחרון כמעט רוב הזמן היה גליים וחוץ מפעם אחת פעמים שעבר ת-70 אני חושב לא היה גובה בדרך כלל יש 30-40 תלך ליםם וזהוו במקום לשבת בפורום

אחי אתה צודק שצריך ללכת לים ולהתאמן במקום לשבת בבית אבל תאמין לי לא כל אחד יכול ללכת כל יום לים, יש פה אנשים שגרים מטר מהים וכיף להם הם יכולים להתאמן כל יום אבל יש כאלה כמוני שמגיעים לים פעם בשבוע או פעם בשבועיים, שלא נדבר על החורף והלימודים שבכלל לא מוצאים את הזמן לתפוס אוטובוס ולצאת לים (כי אז כבר מחשיך) אז נכון שהוא לא צריך לשבת בפורום אבל מה נעשה שאין כל כך אפשרות ללכת לים כל יום.
To LIVE IS to SURF

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
אסף אתה צודק אולי הוא גר רחוק אבל הוא סתם יושב בפורום כל היום ואומר לעזור לו לעזור לו והוא בכלל לא הולך ליים שייילך לים יתאמן ישתפר אחי רק ככה אפשר להשתפר לא מזה שאתה יושב במחשב

מנותק אסף

• Hero Member
אתה צודק בהחלט אחי הוא כל היום יושב בפורום אבל רק שתדע שלא כל אחד יכול ללכת לים כל יום ומי שאומר שהוא גולש שנה ומאוד מתקדם יפה מאוד לו כי כנראה הוא הולך לים כל יום שיש גלים ומתאמן כי יש לו את האפשרות לעשות את זה.
To LIVE IS to SURF

מנותק bobi

• Full Member
    • דוא
אני לא חושב שאתם צודקים...אני גולש מגיל 15 כיום אני בן 19..והכל עניין של סדר עדיפויות...אומנם עכשיו יש לי רכב..אבל פעם לא הייה לי..ואני גר באריאל..אבל הייתי מוצא טרמפים,אוטובוס..וכדומה..גם אם רכב זה לא קל.כי הדלק יקר, אך מה שאני עושה זה תמיד שומר כסף לדלק כדאי שאני יוכל לגלוש..כי לגלוש זה בראש סדר האדיפויות... ולאביב לפי הניסיון שלי תלך תמיד לים..תמיד. אם הגל גבוה מידי אך לך לחוף סגור יש לך בהרצליה..אני כיום לא יכול להנות מגל של פחות מכתף כמו פעם..אך אני לא מפחד מגל הגבוה מכתף...זה יבוא לך אם הניסיון..וחוץ מיזה פחד זה חלק מהחוויה...בגלל זה הספורט יותר מעניין...הכל בראש   ;)

מנותק אסף

• Hero Member
אני לא חושב שאתם צודקים...אני גולש מגיל 15 כיום אני בן 19..והכל עניין של סדר עדיפויות...אומנם עכשיו יש לי רכב..אבל פעם לא הייה לי..ואני גר באריאל..אבל הייתי מוצא טרמפים,אוטובוס..וכדומה..גם אם רכב זה לא קל.כי הדלק יקר, אך מה שאני עושה זה תמיד שומר כסף לדלק כדאי שאני יוכל לגלוש..כי לגלוש זה בראש סדר האדיפויות... ולאביב לפי הניסיון שלי תלך תמיד לים..תמיד. אם הגל גבוה מידי אך לך לחוף סגור יש לך בהרצליה..אני כיום לא יכול להנות מגל של פחות מכתף כמו פעם..אך אני לא מפחד מגל הגבוה מכתף...זה יבוא לך אם הניסיון..וחוץ מיזה פחד זה חלק מהחוויה...בגלל זה הספורט יותר מעניין...הכל בראש   ;)

אני לא אומר שגלישה זה לא בראש סדר העדיפויות, תאמין לי זה כן, כל יום אני בודק אם יש גלים ובודק את התחזיות אבל אני אומר שאין לאנשים שגרים רחוק אפשרות ללכת כל כך הרבה לים מאשר לאנשים שגרים 5 דקות מהים. ברור שאני הולך לים בכל פעם שרק אפשר, אבל אני לא יכול ללכת על כל גל של ברך לים. וכשאנשים אומרים: מה אתה גולש רק שנה ורק תופס פינות? אני גולש שנה וכבר עושה אוף דא ליפ וקאט בק אז שיחשבו שאולי אותם אנשים לא יכולים ללכת לים כל יום ונכון כל אחד עם קצב ההתקדמות שלו...
To LIVE IS to SURF

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
זה לא קשור בכלל לרמה אחי בכלל לא קשור זה קשור לזה שהוא יושב בבית ולא הולך ליים תאממין לי אני גם גר רחוק ואני כל פעם מוצא איך להגיע ליים שיש גליים ועוד עכשיו אני עובד בבוקר מראשון עד חמישי אז םא אני רואה שיש גל אני יוצא קצת יותר מוקדם מהעבודה והולך ליים

מנותק אסף

• Hero Member
זה לא קשור בכלל לרמה אחי בכלל לא קשור זה קשור לזה שהוא יושב בבית ולא הולך ליים תאממין לי אני גם גר רחוק ואני כל פעם מוצא איך להגיע ליים שיש גליים ועוד עכשיו אני עובד בבוקר מראשון עד חמישי אז םא אני רואה שיש גל אני יוצא קצת יותר מוקדם מהעבודה והולך ליים

ברור אחי אתה צודק שהוא לא יוצא לים גם אני מוצא איך להגיע לים מתי שיש גלים... רק יש אנשים שגרים קרוב מאוד לים... שיעריכו את זה.
To LIVE IS to SURF

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
תישמעוו אין פהה אחד שלא צודק בעניין הזה טובבב כל אחד וההיתקדמות שלוו בסדר אני לא יוצא לי בימי חול ללכת הרבה לים אז אני מיתאמן בשבתות של גלים כניראה ככה זה קצב הההתקדמות שלי ואין מה לעשות  ודרך אגב מישהוא ]ה שאל למה רשמתי בנושא בעיה בגלשן ולא בי היא בגלל שחשבתי שזוהי תקופת המעבר שאני עובר בין הבוגי לגלשןן ופשוט רשמתי בעיה בגלשן טוב זה לא העקרר בכל זות תודה על העזרהה שמח שעזרתם ליי
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק poli

• Hero Member
  • :)
    • דוא
שמע באמת יש כאלה שעברו טראומה או משו , נגיד שהם נכנסו בים גבוה מדי והתרסקו על הסלעים או משו כזה ועכשיו הם מפחדים לעלות למעלה ולהיות בים גבוה . אז ככה , דבר ראשון זה עניין של זמן , עכשיו אתה מפחד נגיד לעלות למעלה אז תבוא לים כמה שאתה יכול , תתחיל מהתחלה קח את זה באיזי , תתחיל בגלים שיש לך אומץ עליהם , תהיה עליהם כמה זמן ואז תיכנס בים יותר גבוה , ויותר גבוה ולאט לאט תתרגל לגלים ואתה בכלל תשכח מהפחדים שלך  ;) ודבר שני , הבעיה אצלך היא כאילו לעלות למעלה כשיש התקפות? כאילו אתה עולה למעלה והגל נשבר עלייך? אז או שאתה עושה דק דייב (אם אתה יודע) וצולל בתוך הגלים , או שאם אתה ממש תקוע למטה חפש מקום שכל הגולשים עולים שמה , כאילו אזור כזה שאין שם גלים , בד"כ זה אזור עם זרם שעוזר לך לעלות למעלה . באמת הרוב זה עניין של זמן , קח את עצמך לידיים ותגיד שעכשיו אתה עושה משו עם הפחד שלך. מקווה שעזרתי .  :)
i ♥ 2 surf

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
תישמעו אני לא סובל סלעים כןן אז אין מצב שאני יהיה על הריצה עומד ברגע שאני יכנס לסלעים חח אני חייב להיות על הגלן ככה זה אצלי גם בימי םשיש מלא עצות במיים אפילו למטה חח חח אני בחים לא יהיה על החול חח תמיד שוכב על הגלשן אבל זה מה שמבאס אותי הפחד לעלות למעלה אולי מהעומק או מהגליםם  אני חייב לנסות זותת

ומה שאתם בעצם מנסים להגיד לי כאן פשוט ללכת לחופים יותר סגורים ( אתם יכולים לתת לי שמו של חופים בחייםה מומלצים שהם סגורים עם פחות סלעים וקרעק חוליתת ?? )
ובגליים נמוכים יותרר כמו ברך על ל60 70?
אתה אמרת  "ומה שאתם בעצם מנסים להגיד לי כאן פשוט ללכת לחופים יותר סגורים כמו ברך על ל60 70?"
עכשיו אם אתה מפחד מים גבוה אז רק שתדע ש 70 בפיק זה די גבוה...בעיקר אם אתה מפחד.
אבל את האמת שלא ממש הבנתי את הסוף אז תתקנו אותי אם הבנתי לא נכון את ההודעה.
פשוווט ברוידא

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
שמע אחי בוא נגמור תנושא הזה וזהו תלך ליים בקיץ אין בדרך כלל יותר מ-50 רוב הזמן האחרון היה 30-40 מדי פעם היו ימים טובים אבל בדרך כלל אין תלך תתאמן על ים נמוך ותראה שזה לא נורא אם עכשיו אתה אומר שאתה מפחד בגלים של הקיץ בחורף אפילו ליים של 40 לא תכנס הגל הרבה יותר חזק

מנותק אסף

• Hero Member
כדאי לך ללכת לגלים של ברך אם אתה מפחד אבל לא יודע מה איתך, לי גם הייתה תקופהשלא גלשתי הרבה בחורף (גם בגלל לימודים וגם בגלל שלא היו הרבה ימים עם גלים) וכדי לחזק את הביטחון הלכתי לכמה ימים של ברך.... תאמין לי אחרי שלוש פעמים של ברך כבר נמאס, ואז התחלתי לרצות יותר... ברך כבר משעמם  :-\ נסה ללכת כמה פעמים לים של ברך ואולי אחר כך כבר תרצה יותר ותתגבר על הפחד....
To LIVE IS to SURF

מנותק בר מלכוב

• Hero Member
    • דוא
עזוב אותך שטויות אם אין לך ביצים אתה בחיים לא תגלוש!!!!! זה לא ספורט למפונקים אז מספיק לבכות ותתחיל לגלוש

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
עזוב אותך שטויות אם אין לך ביצים אתה בחיים לא תגלוש!!!!! זה לא ספורט למפונקים אז מספיק לבכות ותתחיל לגלוש

צודקק אחי  אני חושב שפשוט ביום הבא שיהיה גלים אני ילך לגלושש ופשוטט יתגבר על זהה

יש מצב מחר לגל אולי אני ילך מחרר רוב הסיכויים?
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן

צודקק אחי  אני חושב שפשוט ביום הבא שיהיה גלים אני ילך לגלושש ופשוטט יתגבר על זהה

יש מצב מחר לגל אולי אני ילך מחרר רוב הסיכויים?

מחר(יום רביעי) יש סיכוי לגל נחמד.
פשוווט ברוידא

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
טעות שלי בקשר להודעה מעלי יש סיכוי לגל ביום חמישי לא רביעי.
פשוווט ברוידא

מנותק אסף

• Hero Member

אם כבר ביום רביעי יהיה גל לא בחמישי.
To LIVE IS to SURF

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן

מצטער. התבלבלתי פעמיים כמו איזה מפגר  ;D
טעות שלי.
פשוווט ברוידא

מנותק killer

• Newbie
  • *
    • דוא
קודם קיללת בפורום הזה את כל העולםם ועכשיו אתה צ'ך עזרה וישר "אחי אחי" שמע אתה גר בחיפפה ובחיפה יש ים אז אולי קח אוטובוס ולך לים כי אתה רק מזבל תשכל כל היום ויושב על הפורום הזה, זו הדרך הכי טובה ליתגבר על הפחד הזה ש'ך....

מנותק אסף

• Hero Member

מצטער. התבלבלתי פעמיים כמו איזה מפגר  ;D
טעות שלי.

חחחחחחח  :D
To LIVE IS to SURF