כתב נושא: סרטון מJaws  (נקרא 3532 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Maayan

• Hero Member
    • דוא
סרטון מJaws
« ב- : פברואר 13, 2008, 02:45:03 PM »
Try And Fail
But Don't Fail to try

מנותק SURFINgr()x

• Newbie
  • *
בעניין: סרטון מJaws
« Reply #1 ב- : פברואר 18, 2008, 02:38:07 AM »
איזה פחד! לא הייתי מתקרב למקום הזה בחיים.אני מעדיף גלים לא עצומים אבל איכותיים.

מנותק חן הלוי

• Hero Member
« Reply #2 ב- : פברואר 18, 2008, 04:09:13 AM »
אני גם כמו:SURFINgr()x
אני לא מתלהב מגלים כאלה... אני מעדיף גל נמוך יחסית יפה ומישהו שמבצע עליו כמו שצריך! ;D

מנותק Maayan

• Hero Member
    • דוא
« Reply #3 ב- : פברואר 22, 2008, 05:20:29 AM »
אני גם לא אוהב את הגלים הכי גדולים אבל סתם מגניב לראות איזה גלים ענקיייים יש בים
Try And Fail
But Don't Fail to try

מנותק bobi

• Full Member
    • דוא
« Reply #4 ב- : פברואר 22, 2008, 05:37:18 AM »
האמתי שזה לא עניין של אוהב או לא..אני גם לא הייתי גולש על הגליים האלה כי אין לי רמה לגלים כאלה וחבל שאני יטבע...אבל בגלים כאלה אתה מקבל כמות אנדרנלין פשוט אדירה..זה כבר לא עניין של תרגילם..או כל מיני דברים כאלה..המהירות שהם טסים על גל בגודל של הרר..ממכר אותם יותר..מגלישה רגילה..הלוואי שהייתי יכול לתמרן כמוהם במהירות כזאת..ולהיות בכושר מספיק טובב לנפילה מגלל כזה...הייתי מנסה בעצמי..

מנותק shlomi

• Hero Member
    • דוא
« Reply #5 ב- : פברואר 22, 2008, 06:53:59 AM »
האמתי שזה לא עניין של אוהב או לא..אני גם לא הייתי גולש על הגליים האלה כי אין לי רמה לגלים כאלה וחבל שאני יטבע...אבל בגלים כאלה אתה מקבל כמות אנדרנלין פשוט אדירה..זה כבר לא עניין של תרגילם..או כל מיני דברים כאלה..המהירות שהם טסים על גל בגודל של הרר..ממכר אותם יותר..מגלישה רגילה..הלוואי שהייתי יכול לתמרן כמוהם במהירות כזאת..ולהיות בכושר מספיק טובב לנפילה מגלל כזה...הייתי מנסה בעצמי..
איזה כושר צריך בשביל ליפול?

מנותק M

• Full Member
« Reply #6 ב- : פברואר 22, 2008, 07:37:49 AM »
איזה כושר צריך בשביל ליפול?
אחי אכילה מגל כזה זה לא צחוק זה 20 שניות מתחת למים מינימום... והגל הזה גם מכניס אותך עמוק פנימה.... קיצור מסוכן