עשיתם סלט פירות ממכל מיני דברים.....
פיש זה דבר מומלץ מאד......במיוחד בארץ הקטנה שלנו ...שאתם קונים פיש תזכרו לרדת ב2 אינצ'ים אפילו יותר....
פיש גלשן פיש עובד בימים נמוכים כמו שאמירגל אמר מנצל את הגל יותר מגלשן רגיל...
פיש גלשן פיש יש בעיקרון ככה אני רואה את זה יש פיש רטרו....שאלה הפישים בסגנון הישן סוולו גדול גלשן רחב מאד יחסית לשורט אפשר לשים ווינגס הוא בא בעיקרון בצצורה של טווין פין לפעמים אפילו סינגל פין.....גלשני רטרו זה לאנשים שאוהבים זרימה על הגל יש חופשיות אבל בוא נגיד שזה לא גלשן פריסטייל זרימה חלקה על הגל סיבובים עגולים ארוכים על הגל סטייל רטרו מאד קשה לעלות איתו לדברים ראדיקלים סטייל מאד מגניב לי יש פיש רטרו של מוסא כבר שנה והוא חדש לגמרי גלשן מדהים........

וישאת הפיש שמיוצר עכשיו פיש דק יותר מהרטרו הסוואלו שלו קטן יותר אבל עדיין עם נוס קצת יותר מעוגל משל שורט יותר רחב משורט לא בהרבה גולשים עליו או טווין פין (נדיר...לא רואים הרבה כאלה..) 3 חרבות כמו שורט רגיל או עכשיו יש את הקוואד.....גלשן פריסטייל בעיקרון חופשיות עובד בימים נמוכים מנצל את הגל וגלשן שעפים איתו ממש ככה..... כמו סקייטבורד על המים מגניב מאד הפיש הבא שלי אני חושב על משהו כזה....

ומי שדיבר על שורט עם סוואלוו הגלשן יעבוד קצת יותר טוב מגלשן שורט בים נמוך לא ממש מרגשיים שאתה עם פיש ביםפ נמוך מריגישים יש שינוי מאד גדול כאילו זה שונה.....והסוואלוו נותן יותר חופשיות על הגל........ושכחתי להוסיף על הקטע של הרוקר בכל הפישים הרוקר לא גבוה מה שנותן יותר ניצול של הגל ולפישים החדשים יותר זה נותן הרגשה של סקייטבורד ועושים אותם גם פלאט מקדימה ....יש עוד הרבה מה לדבר על פישים במיוחד על הרטרו שאני מאד אוהב את הסטייל הזה אבל חפרתי מספיק דברו איתי פרטי איי סי קיו מסנג'ר לאנשים שרוצים לשמוע יותר... דיברתם על קסנדו חברה מעולה לגלשנים הקסנדו מאט רוקהולד גלשן מדהים זה גלשן פריסטייל מטורף לגמרי גלשתי עליו בחו"ל ואני מת לקנות כזה בארץ הוא בדיוק לתנאים רק חבל שהוא יקר כל כך.....ולקסנדו יש עוד דגם של פיש רטרו גלשן חמוד השייפ שלו דומה מאד למוסא שלי.....וS7 פישים מצויינים חפרתי כמו שצריך....