כתב נושא: לקנות fish?  (נקרא 35923 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Etay

• Sr. Member
    • דוא
לקנות fish?
« ב- : נובמבר 25, 2007, 08:43:49 PM »
אני חושב על לקנות פיש, אתם יכולים לספר לי קצת על הגלישה בפיש בבקשה.
ובאיזה מחיר אפשר למצוא פיש משומש ?

מנותק אסיף

• גולש מיקצועי
  • Hero Member
    • דוא
בעניין: לקנות fish?
« Reply #1 ב- : נובמבר 25, 2007, 09:57:21 PM »
וואלה אחי לדעתי לכל גולש בארץ צריך להיות פיש .. כי הוא מושלם לימים הנמוכים של הארץ ויש הרבה כאלה .. אני מקווה לקנות פיש רק שיהיה לי את הכסף..
Team Suok A Carmel

מנותק בן-אל

• Jr. Member
  • **
« Reply #2 ב- : נובמבר 25, 2007, 10:18:59 PM »
לא יודע עם הפיש שמייצרים היום אבל בסוכה של מושון יש פיש ישן כזה (ממש ישן שנות ה70 ככה במצב טוב)
יש לו נוס אחד החדים בתחתית בקיצור הגלשן הזה פשוט טס בגלים נמוכים (שלא הצלחתי לתפוס עם גלשן ספוג עבה) עד כמעט קצף
רק מה שקשה איתו בפניות  אבל אני מאמין שאם היה לו 3 חרבות הוא היה יותר חזק בפניות.. בקיצור מומלץ מאוד

מנותק Extreme_Surfer

• Hero Member
« Reply #3 ב- : נובמבר 25, 2007, 10:39:45 PM »
איך הצורה של הפיש (שתי הפינות החדות בקט) עוזרת בכלל לתפוס גלים נמוכים??

~Surf 4 Life~

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
« Reply #4 ב- : נובמבר 26, 2007, 12:05:36 AM »
אני לא יודע מה הקשר של הזנב כנראה הוא יותר הידרודינמי
אבל זהלא רק הזנב בדרך כלל הפישים הם גלשנים שתיקח קטן יותר מהגודל שלך
בגלל שהוא רחב ועבה הרבה יותר מהשורטים
ואני חשבו שהיום כבר מייצרים פישים עם 3 ו4 חרבות

מנותק Extreme_Surfer

• Hero Member
« Reply #5 ב- : נובמבר 26, 2007, 12:25:12 AM »
טוב אחי =]
אז לא משתמשים בו לימים גבוהים כי קשה לפנות איתו כי הוא עבה או מה?

~Surf 4 Life~

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
« Reply #6 ב- : נובמבר 26, 2007, 01:57:22 AM »
כל הקטע של פיש שהוא מנצל יותר טוב את האנרגיה של הגל.

לפיש יהיה רוקר מאוד קטן כך שיהיו די גרוע לגלים גבוהים.

אם אתם רוצים עוד מידע אני יכתוב בשמחה.

מנותק Arial

• Newbie
  • *
  • Life Isn't Life Without SURFING
« Reply #7 ב- : נובמבר 26, 2007, 04:02:02 AM »
אחי פיש זה גלשן אחלה הוא מהיר וטוב
Surf 4 peace & life

מנותק visner_88

• Hero Member
    • דוא
« Reply #8 ב- : נובמבר 26, 2007, 06:53:48 AM »
קח את הפיש של XANDU הוא נראה לי משהו נדירררר....
keep our oceans alive...

מנותק אסיף

• גולש מיקצועי
  • Hero Member
    • דוא
« Reply #9 ב- : נובמבר 26, 2007, 08:00:53 AM »
אחי הפיש של 7S טוב נראה לי
« עריכה אחרונה: נובמבר 26, 2007, 07:55:57 PM על ידי אסיף »
Team Suok A Carmel

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
« Reply #10 ב- : נובמבר 26, 2007, 10:17:25 AM »
קח את הפיש של XANDU הוא נראה לי משהו נדירררר....
הוא ביטח יקררר..........

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
« Reply #11 ב- : נובמבר 26, 2007, 05:51:16 PM »
7S מייצרים את הפישים הכי טובים לפי דעתי.

מנותק klein

• Full Member
    • דוא
« Reply #12 ב- : נובמבר 26, 2007, 08:44:00 PM »
יש לי פיש של 7S  קניתי אותו לפני שנה ומשהו ותאמין לח י זה הגלשן היחיד שאני גולש עליו
גם בימים הגבוהים אני הולך איתו גלשן פצצה, מהיר, בעל תמרון.. ממליץ בחום

מנותק בן-אל

• Jr. Member
  • **
« Reply #13 ב- : נובמבר 26, 2007, 09:00:22 PM »
דרך אגב למי שאמר פיש זה לא גלשן רגיל שטייל שלו מעוצב בצורת W , לי אישית יש שורט עם הטייל
הזה אבל זה לא הופך אותו לפיש זה פשוט משפיע על התזוזה של הגלשן על הגל...

מה שמייחד פיש מגלשן רגיל זה העבודה שבדרך כלל הוא יותר עבה, קצר יותר, בדרך כלל השייפ של התחתית שלו יהיה יותר חד והדבר שממש עושה פיש פצצה זה כנפיים קטנות כאלה בריילים די קרוב לטייל קשה להסביר איך זה נראה צריך לראות

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
« Reply #14 ב- : נובמבר 26, 2007, 10:56:44 PM »
יש לי פיש של 7S  קניתי אותו לפני שנה ומשהו ותאמין לח י זה הגלשן היחיד שאני גולש עליו
גם בימים הגבוהים אני הולך איתו גלשן פצצה, מהיר, בעל תמרון.. ממליץ בחום
מה עם דק דייב.....???
אין בעיה לעשות איתו?

מנותק אסיף

• גולש מיקצועי
  • Hero Member
    • דוא
« Reply #15 ב- : נובמבר 26, 2007, 10:57:38 PM »
דרך אגב למי שאמר פיש זה לא גלשן רגיל שטייל שלו מעוצב בצורת W , לי אישית יש שורט עם הטייל

מה שמייחד פיש מגלשן רגיל זה העבודה שבדרך כלל הוא יותר עבה, קצר יותר, בדרך כלל השייפ של התחתית שלו יהיה יותר חד והדבר שממש עושה פיש פצצה זה כנפיים קטנות כאלה בריילים די קרוב לטייל קשה להסביר איך זה נראה צריך לראות

מה זה בדרך כלל ?!
תמיד !
עם הפיש לא רחב יותר ונמוך יותר ואין לו את הטיל השפיצי אז זה לא פיש ..
מה שאתה מדבר עליו למטה שיש לו מין כנפיים קטנות זה יותר בפישים הישנים .. כבר לא ממש ראיתי שמייצרים כאלה כיום.
Team Suok A Carmel

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
« Reply #16 ב- : נובמבר 27, 2007, 12:00:39 AM »

מה זה בדרך כלל ?!
תמיד !
מה שאתה מדבר עליו למטה שיש לו מין כנפיים קטנות זה יותר בפישים הישנים .. כבר לא ממש ראיתי שמייצרים כאלה כיום.

בכל הפישים כמעט יש את זה.

ולמה שיהיה קשה לעשות דק דייב?

מנותק בן-אל

• Jr. Member
  • **
« Reply #17 ב- : נובמבר 27, 2007, 12:45:03 AM »

מה זה בדרך כלל ?!
תמיד !

התכוונתי בדרך כלל לתחתית של הגלשן שהיא יותר חדה בקצוות מאשר שורט שבדרך כלל השייפרים מעגלים לו את החלק התחתון של הרייל..
ודווקא לפישים החדשים והטובים יש כנפיים.. ל"ראיה" (לא התכוונתי לכנפיים שאתה לוקח שתגלשן לצניחה חופשית אלא ממש בקטנה אבל זה משפיע ;D)
« עריכה אחרונה: נובמבר 27, 2007, 12:47:22 AM על ידי בן-אל »

• Full Member
    • דוא
« Reply #18 ב- : נובמבר 27, 2007, 01:41:55 AM »
עשיתם סלט פירות ממכל מיני דברים.....
פיש  זה דבר מומלץ מאד......במיוחד בארץ הקטנה שלנו ...שאתם קונים פיש תזכרו לרדת ב2 אינצ'ים אפילו יותר....
פיש גלשן פיש עובד בימים נמוכים כמו שאמירגל אמר מנצל את הגל יותר מגלשן רגיל...
פיש גלשן פיש יש בעיקרון ככה אני רואה את זה יש פיש רטרו....שאלה הפישים בסגנון הישן סוולו גדול גלשן רחב מאד יחסית לשורט אפשר לשים ווינגס הוא בא בעיקרון בצצורה של טווין פין לפעמים אפילו סינגל פין.....גלשני רטרו זה לאנשים שאוהבים זרימה על הגל יש חופשיות אבל בוא נגיד שזה לא גלשן פריסטייל זרימה חלקה על הגל סיבובים עגולים ארוכים על הגל סטייל רטרו מאד קשה לעלות איתו לדברים ראדיקלים סטייל מאד מגניב לי יש פיש רטרו של מוסא כבר שנה והוא חדש לגמרי גלשן מדהים........

וישאת הפיש שמיוצר עכשיו פיש דק יותר מהרטרו הסוואלו שלו קטן יותר אבל עדיין עם נוס קצת יותר מעוגל משל שורט יותר רחב משורט לא בהרבה גולשים עליו או טווין פין (נדיר...לא רואים הרבה כאלה..) 3 חרבות כמו שורט רגיל או עכשיו יש את הקוואד.....גלשן פריסטייל בעיקרון חופשיות עובד בימים נמוכים מנצל את הגל וגלשן שעפים איתו ממש ככה..... כמו סקייטבורד על המים מגניב מאד הפיש הבא שלי אני חושב על משהו כזה....

ומי שדיבר על שורט עם סוואלוו הגלשן יעבוד קצת יותר טוב מגלשן שורט בים נמוך לא ממש מרגשיים שאתה עם פיש ביםפ נמוך מריגישים יש שינוי מאד גדול כאילו זה שונה.....והסוואלוו נותן יותר חופשיות על הגל........ושכחתי להוסיף על הקטע של הרוקר בכל הפישים הרוקר לא גבוה מה שנותן יותר ניצול של הגל ולפישים החדשים יותר זה נותן הרגשה של סקייטבורד ועושים אותם גם פלאט מקדימה ....יש עוד הרבה מה לדבר על פישים במיוחד על הרטרו שאני מאד אוהב את הסטייל הזה אבל חפרתי מספיק דברו איתי פרטי איי סי קיו מסנג'ר לאנשים שרוצים לשמוע יותר... דיברתם על קסנדו חברה מעולה לגלשנים הקסנדו מאט רוקהולד גלשן מדהים זה גלשן פריסטייל מטורף לגמרי גלשתי עליו בחו"ל ואני מת לקנות כזה בארץ הוא בדיוק לתנאים רק חבל שהוא יקר כל כך.....ולקסנדו יש עוד דגם של פיש רטרו גלשן חמוד השייפ שלו דומה מאד למוסא שלי.....וS7 פישים מצויינים חפרתי כמו שצריך.... ;)

מנותק אסיף

• גולש מיקצועי
  • Hero Member
    • דוא
« Reply #19 ב- : נובמבר 27, 2007, 03:21:25 AM »
ציטוט של:  link=topic=2649.msg13012#msg13012 date=1196095315
עשיתם סלט פירות ממכל מיני דברים.....
פיש  זה דבר מומלץ מאד......במיוחד בארץ הקטנה שלנו ...שאתם קונים פיש תזכרו לרדת ב2 אינצ'ים אפילו יותר....
פיש גלשן פיש עובד בימים נמוכים כמו שאמירגל אמר מנצל את הגל יותר מגלשן רגיל...
פיש גלשן פיש יש בעיקרון ככה אני רואה את זה יש פיש רטרו....שאלה הפישים בסגנון הישן סוולו גדול גלשן רחב מאד יחסית לשורט אפשר לשים ווינגס הוא בא בעיקרון בצצורה של טווין פין לפעמים אפילו סינגל פין.....גלשני רטרו זה לאנשים שאוהבים זרימה על הגל יש חופשיות אבל בוא נגיד שזה לא גלשן פריסטייל זרימה חלקה על הגל סיבובים עגולים ארוכים על הגל סטייל רטרו מאד קשה לעלות איתו לדברים ראדיקלים סטייל מאד מגניב לי יש פיש רטרו של מוסא כבר שנה והוא חדש לגמרי גלשן מדהים........

וישאת הפיש שמיוצר עכשיו פיש דק יותר מהרטרו הסוואלו שלו קטן יותר אבל עדיין עם נוס קצת יותר מעוגל משל שורט יותר רחב משורט לא בהרבה גולשים עליו או טווין פין (נדיר...לא רואים הרבה כאלה..) 3 חרבות כמו שורט רגיל או עכשיו יש את הקוואד.....גלשן פריסטייל בעיקרון חופשיות עובד בימים נמוכים מנצל את הגל וגלשן שעפים איתו ממש ככה..... כמו סקייטבורד על המים מגניב מאד הפיש הבא שלי אני חושב על משהו כזה....

ומי שדיבר על שורט עם סוואלוו הגלשן יעבוד קצת יותר טוב מגלשן שורט בים נמוך לא ממש מרגשיים שאתה עם פיש ביםפ נמוך מריגישים יש שינוי מאד גדול כאילו זה שונה.....והסוואלוו נותן יותר חופשיות על הגל........ושכחתי להוסיף על הקטע של הרוקר בכל הפישים הרוקר לא גבוה מה שנותן יותר ניצול של הגל ולפישים החדשים יותר זה נותן הרגשה של סקייטבורד ועושים אותם גם פלאט מקדימה ....יש עוד הרבה מה לדבר על פישים במיוחד על הרטרו שאני מאד אוהב את הסטייל הזה אבל חפרתי מספיק דברו איתי פרטי איי סי קיו מסנג'ר לאנשים שרוצים לשמוע יותר... דיברתם על קסנדו חברה מעולה לגלשנים הקסנדו מאט רוקהולד גלשן מדהים זה גלשן פריסטייל מטורף לגמרי גלשתי עליו בחו"ל ואני מת לקנות כזה בארץ הוא בדיוק לתנאים רק חבל שהוא יקר כל כך.....ולקסנדו יש עוד דגם של פיש רטרו גלשן חמוד השייפ שלו דומה מאד למוסא שלי.....וS7 פישים מצויינים חפרתי כמו שצריך.... ;)

נדיר .. עשית לי חשק לפיש :]
(אני יורד לקנות טונה..  ;D )

האמת שאני חושב על פיש הרבה זמן .. אבל אני אדבר איתך באי סי .. תענה לי בפרטי תן לי את האי סי שלך
Team Suok A Carmel