כתב נושא: עצומות נגד בניית חוות גז וניקוי מי הים בחורףף  (נקרא 2760 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק bhshay

• Newbie
  • *
    • דוא
אנשיםם לחתום לוקח בדיוק 6 שניות אם אתם יכולים להעביר את זה הלאה לפורומים עם עוד אנשים זה יהיה מצויןן סך הכל זה היםם שלנו

www.atzuma.co.il/cleanwater/1000

http://www.atzuma.co.il/hofhacarmel/1000

surf boy!

• אורח
עבודת קודש אתם עושים!!! תפרסמו את זה ותחתמו על זה!!! לאן זה הולך אחרי שיהיה 20,000????

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
נו באמת אתם חושבים שעצומות האינטרנטיות האלה מוזיזות למישהו?

surf boy!

• אורח
כל דבר קטן חשובבב!!!!! תחתמו מה יש לכם להפסיד זו המלחמה שלנו אם נכנע מלחתחילה אז לא ישאר לנו כלום גם ככה לקחו לנו מלא חופים... וגם החופי גלישה בחיפה ת"א אשדוד הכל מזוהם אז הפתרון לזהם הכל?!?!?!?! צריך להלחם על כל מטר רבוע!

מנותק rastot

• Full Member

כל דבר קטן חשובבב!!!!! תחתמו מה יש לכם להפסיד זו המלחמה שלנו אם נכנע מלחתחילה אז לא ישאר לנו כלום גם ככה לקחו לנו מלא חופים... וגם החופי גלישה בחיפה ת"א אשדוד הכל מזוהם אז הפתרון לזהם הכל?!?!?!?! צריך להלחם על כל מטר רבוע!

לחתום לחתום לחתום!!!  כל דבר קטן משנה ,יום יבוא והוא קרוב שכולנו, במעשים קטנים כאלה נהווה כח גדול

והרשויות יעשו את מה שהן באמת אמורות לעשות וזה לשרת את רוב הציבור ולא.....      ארץ כל כך קטנה,שלא יתעסקו לא עם הים

לא עם החופים ולא עם הטבע בכלל. 

surf boy!

• אורח
רשמתי את כל המשפחה שלי מציע לכם לעשות אותו הדבר

מנותק אביב fening

• Moderator
  • Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
חחחחחחחח מיטב ראיתי למטה שחתמת
ובאחד ה עצומות רשמתי אם חבר איזה אלף פעם חחחחחחחחחחחחח היה לי משעמם פשוט ישבתי ודיברתי בטלפון מול המחשב וחתמתי בשם אנשים שאני מקיר אם עוד חבר בקו השני שחתם בשם אנשים שהוא מקיר חחחחחח
« עריכה אחרונה: פברואר 24, 2010, 05:57:33 AM על ידי אביב fening »

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
ברור שחתמתי, מה שבטוח שזה לא יזיק.
אבל העצומות האלה שוות לתחת.