כתב נושא: ללמוד לגלוש  (נקרא 8713 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק marina

• Newbie
  • *
    • דוא
ללמוד לגלוש
« ב- : ינואר 26, 2010, 12:31:51 AM »
שלום לכלום, אני בת 21 מהמרכז
השנה החלטתי ללמוד לגלוש.
שזה כמובן טוב ויפה
רק הבעיה היא שאיני מכירה גולשים כלל, ומחיפושים ממושכים ברשת לא עלה כלום :-\

יש לי מספר שאלות שמאוד אשמח אם תוכלו לענות לי עליהם.
א. מתי מתחילה "עונת הגלישה"? אם יש כזו בכלל. הרי בימים אלו ממש קר אפילו לחשוב על להיכנס למים ביםתיכון, גם אם אתה מצוייד בחליפה עבה.
ב. איך עובד כל עיניין הלימוד? הבנתי שניתן לקחת קורסים וניתן לקחת שיעורים פרטיים. מה אורך הקורס? וכמה שיעורים פרטיים צריך בשביל ללמוד את העקרונות ולהמשיך משם? מה ממולץ? וכמובן איפה.
ג. יש מקומות שבהם משכירם גלשנים?

תודה מראש לכל העונים, שבוע טוב ;D

מנותק XD

• Sr. Member
בעניין: ללמוד לגלוש
« Reply #1 ב- : ינואר 26, 2010, 05:18:46 AM »
ברוכה הבאה לעולם הגלישה!!!  ;)
א. עונת הגלישה בארץ היא יותר בחורף כאשר הגלים יותר גבוהים ומלווים ברוחות מטורפות כמו שהיה היום.... אבל כמובן שאפשר לגלוש גם בקיץ פשוט הגלים יותר קטנים ופחות קונסיסטים
ב. יש את מרכז טופסי בין חוף היטון לגורדון (כיכר אתרים קומה II) אורך הקרס בקיץ בקבוצות הוא בערך 5 שעות שמתוכה יש ברך שעה של התארגנות והסברים על הים, בקשר לכמה שיעורים צריך זה תלוי במהירות התפיסה שלך....מומלץ בדרך כלל לקחת כמה שיעורים כדי להבין את הבסיס ולהתיעץ עם המדריך שלך לגבי הגלשן שיתאים לך...
לדעתי בטופסי לא יתאים לך קורס קבוצתי כי את לא תתאימי כל כך לקבוצות של הילדים ולא למבוגרים (אלא אם בא לך לכת לקורס של המבוגרים שהוא טוב בדיוק כמו כל קורס אחר)
ג. במרכז טופסי (כיכר אתרים קומה II) ניתן לשכור גלשנים...

אם את לא גרה בת"א תגיבי ונמצא לך מקום שיותר קרוב אלייך.... דור1 ;D

בהצלחה
מי שלא גולש לא קיים

מנותק marina

• Newbie
  • *
    • דוא
« Reply #2 ב- : ינואר 26, 2010, 03:52:31 PM »
תודה על התשובה המפורטת.  :)

אני פשוט אצור קשר עם טופסי

מנותק אביב fening

• Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
« Reply #3 ב- : ינואר 28, 2010, 05:20:49 AM »
זה קצת פחות מ5 שעות לקורס כי את תיהיה אם קורס מבוגרים ובישביל להתחיל צריך להתחיל בקיץ כי בחורף יהיה לך מאוד קשה אם הקור מרכז טופסי ישמח לעזור אל כל דבר אני מציע לך ללכת לקורסים ופעם ב כמה זמן כשיש גלים בידיוק לרמה שלך לקחת שיעור פרטי זה מאוד מאוד משפר אני עשיתי את זה  פעם ונתנו לי טיפים ששינו לי את כל הגלישה לעוד שאלות פשוט תישאלי ואם את תרצי תשובה ממומחה אז דברי
אם אוריין מנהל מרכז הגלישה הטוב בישראל0504329001