כתב נושא: שאלההההההההה  (נקרא 8904 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק shoki

• נבחרת
  • Sr. Member
  • *
שאלההההההההה
« ב- : ינואר 13, 2010, 02:43:53 AM »
שלום יש לי גלשן מידה 5.11 ואני תופס איתו די בסדר ואני רוצה להחליף לגלשן מידה 5.9 אני רוצה לדעת אם יהיה לי הרבה יותר קשה בתפיסת הגל ואם כדי להחליף אותו בכלל כי אני לא גולש הרבה זמן אבל עשיתי קורס ותפסתי את זה די מהר

תודה לעונים :o :o

מנותק XD

• Sr. Member
בעניין: שאלההההההההה
« Reply #1 ב- : ינואר 14, 2010, 02:55:50 AM »
שלום יש לי גלשן מידה 5.11 ואני תופס איתו די בסדר ואני רוצה להחליף לגלשן מידה 5.9 אני רוצה לדעת אם יהיה לי הרבה יותר קשה בתפיסת הגל ואם כדי להחליף אותו בכלל כי אני לא גולש הרבה זמן אבל עשיתי קורס ותפסתי את זה די מהר

תודה לעונים :o :o
דבר ראשון מה הגובה שלך??? דבר שני אם רק התחלת אז אלל תשלה את עצמך ותחשוב שאתה כבר יכול לרדת במידות של הגלשן אם אתה רק מצליח לתפוס גלים ולהיות על הקצף אל תחליף!!!! אחרי שתשלוט טוב מאד בגלשן וכבר תתן ביצועים ותחזור מהם בקלות אז תתחיל לרדת במידות.....
מי שלא גולש לא קיים

מנותק אביב fening

• Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
בעניין: שאלההההההההה
« Reply #2 ב- : ינואר 28, 2010, 05:32:44 AM »
כודם כל אקס די צודק לתפוס גלים זה טוב אבל זה לא מה שגורם אותך לגולש טוב ובטח לא ליהיות ברמה של להחליף גלשן אתה צריך לעמוד בשליטה מוחלטת זה דבר ראשון דבר שני פינה חדה אל הקיר ולשלוט אל כל אחד מהדברים שאני אומר  דבר שלישי להתחיל להריץ לצבור מהירות מה שנקרא בעיברית לרוץ על הגל ומשם להתחיל לשחוט בלילמוד בביצועים השאלה היא מה בידיוק הרמה שלך כמה גלים אתה תופס מה אתה יודע לעשות כשאתה אל הגל  ומה הגובה משקל פחות או יותר אם אני ידע את הדברים האלה אז אני יוכל להגיד לך מה כדי לך לעשות בישביל להשתפר הכי מהר  ;)