עדכון מצב הים הסרף ריפורטשרות ללא תשלוםחפשו באווטאפ טופסי סרף ריפורט
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אז מה לא קשור.... הכל תלוי בלילה אני ידווח בערב מה יהיה מחר לפי הרוח של הלילה!!!מקווים לסוואל
נראה שהים סוער בטירוף מישהו גלש היום ? איפה ? לדעתי באזור המרכז רק הרצליה באמבטיה או במרינה אפשרי ואולי דולפי
תתפלא אבל אני מקווה שלא יהיה פלטה או נמוך מידי מחר... הכל תלוי בלילה!!!!!
ציטוט של: surf boy על נובמבר 03, 2009, 07:01:27 PMתתפלא אבל אני מקווה שלא יהיה פלטה או נמוך מידי מחר... הכל תלוי בלילה!!!!!מה פלטה?? איפה אתה חיי?הים סוער אחושרמוטה... איך יהיה מחר פלטה??מחר עדיין הים יחזיק מטר++ אפילו יותר
ציטוט של: mystyleinside על נובמבר 03, 2009, 07:47:42 PMציטוט של: surf boy על נובמבר 03, 2009, 07:01:27 PMתתפלא אבל אני מקווה שלא יהיה פלטה או נמוך מידי מחר... הכל תלוי בלילה!!!!!מה פלטה?? איפה אתה חיי?הים סוער אחושרמוטה... איך יהיה מחר פלטה??מחר עדיין הים יחזיק מטר++ אפילו יותרנראה לי אתה לא יודע מזה מטר...
היה נדיר בבוקר עכשיו יש חצי בלחץ חחחח
בבוקר באמת היה סבבה היה קצת נמוך לא מעל ה70 אבל נחמד.גלשתי כל היום עם הביסקוויט, למי שאין פשוט חייב ליקנות כזה גלשן.
ציטוט של: amirgal על נובמבר 04, 2009, 08:13:43 PMבבוקר באמת היה סבבה היה קצת נמוך לא מעל ה70 אבל נחמד.גלשתי כל היום עם הביסקוויט, למי שאין פשוט חייב ליקנות כזה גלשן.מה זה ביסקוויט ??