טופסי פורום גלישת הגלים הגדול והטוב בישראל לשרותכם נשמח לעזור בכל נושא שקשור לגלישת גלים ואהבת הים
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
סופ סוף!!!!!!!!!! כבר איזה חודש לא גלשתי הגיע הזמן
אחי, יש כאלה שחזאים טובים, יש כאלה שממש מצחיקים ויש כאלה שמזיינים מלא.כנראה שאתה חזאי לא משהו, פרוש.אפילו שיהיו גלים בסופש, והתחזית הזאת שלך נכונה, אבל 90 ממה שאתה "חוזה" (אנריקה אגלסיס) זה טעות.
ציטוט של: amirgal על אוקטובר 28, 2009, 01:35:06 AMאחי, יש כאלה שחזאים טובים, יש כאלה שממש מצחיקים ויש כאלה שמזיינים מלא.כנראה שאתה חזאי לא משהו, פרוש.אפילו שיהיו גלים בסופש, והתחזית הזאת שלך נכונה, אבל 90 ממה שאתה "חוזה" (אנריקה אגלסיס) זה טעות.אחי יש כאלה שהם הומאים טובים, ויש כאלה שמציקים ומזיינים תשכל בדיונים..כנראה שאתה ילד אשכנזי חנון, פרוש מגלישה.פעם הבאה, על תכנס לדיונים שאני פותח, וכך לא נריבשבוע טוב..
בראבו!! אתה גולש יותר מימניי למרות שלא נראה לי, אני גולש 9 שנים..וגלשתי גם בBELLS באוסטרליהאיפה שהיית טובע..קיצר, אין לי כוח לריבשבוע טוב...
ציטוט של: mystyleinside על אוקטובר 28, 2009, 03:20:00 AMבראבו!! אתה גולש יותר מימניי למרות שלא נראה לי, אני גולש 9 שנים..וגלשתי גם בBELLS באוסטרליהאיפה שהיית טובע..קיצר, אין לי כוח לריבשבוע טוב...או בלס...הייתי חצי שנה במערב, וגלשתי בבלף ועוד חופים מטורפים איפה שאתה רק יכול לחלום ליגלוש.
ציטוט של: amirgal על אוקטובר 28, 2009, 03:49:27 AMציטוט של: mystyleinside על אוקטובר 28, 2009, 03:20:00 AMבראבו!! אתה גולש יותר מימניי למרות שלא נראה לי, אני גולש 9 שנים..וגלשתי גם בBELLS באוסטרליהאיפה שהיית טובע..קיצר, אין לי כוח לריבשבוע טוב...או בלס...הייתי חצי שנה במערב, וגלשתי בבלף ועוד חופים מטורפים איפה שאתה רק יכול לחלום ליגלוש.פאק אחי גם אתה גלשת בבלאף?? זה טירוף
פששששאבל באיזה גובה גלשת שם? לא שאני מזלזל אבל לא ניראלי שיש לנו מישהו בארץ משוגע כמו האלה שבחול למה בלף זה לא כמו הילטון