למה אתה חושב שאני לא מכיר את זה?
אני גולש בדולפינריום לוקח גל מלמעלה
ו40 ילדים למטה.. מה אתה רוצה שאני יעשה להם? שאני יעיף אותם מהחוף??
אני בנאדם בן 22, אני לא יתחיל לאיים על כול אחד שיצא החוצה, או שיזוז הצידה..
ביגלל זה החופים שלכם ניראים ככה.
גלשתי לפני חודשיים בערך במערבי וששאלתי את אחד המקומיים שם למה הם לא עושים סדר במים ומעיפים את כל הילדים לא הייתה לא תשובה בשבילי.
אצלנו בחוף יש סדר, כל אחד יודע את המקום שלו וככה כולם מרוצים.
גם מה הקטע שלכם הילדים לשבת בפיק? גם ככה רובכם לא גולשים משהו כדאי לקחת את הגל בחלק הטוב ואתם סתם מפריעים, תילכו הצידה וככה גם תתפסו יותר גלים ותישתפרו יותר מהר.
זה תלוי באיזה גובה אתה מדבר כשיש כתף ברור שאנחנו בצד אבל כשיש ברך++ זה כבר לא תמיד שווה ללכת כשאתה יודע שאתה תלך בצד ובחוף הילטון אף אחד לא אומר לי כשאני גולש ללכת הצידה אני נמצא לא בתוך הפיק אלה צמוד יחסית ולאף אחד לא אכפת זה רק אתה פה ואני לא איזה קוק שנותן לכולם לעלות לי על הגל כשעוליםמ לי אל הגל תמיד יצאו
תגיד יש לך הערכה עצמית נמוכה? גם כשיש ברך וגם כשיש כתף מגיע לך להיות בפיק, גם אם אנחנו ילדים, וגם אם אולי אתם עושים אייר ואוף דה ליפ חרבות, ואנחנו אולי קצת קאט בקים ואוף דה ליפים חמודים, מגיע לנו לשבת בפיק כמו כולם! כשמגיע גל גובה כתוף פתוח, חלומי, אני בטוח שאני אהנה ממנו באותה מידה כמו שמישהו שותיק ממני פי 5 יהנה ממנו, גם אם אני מביא עליו אולי אוף דה ליפ אחד והוא ישחוט אותו, כל עוד אני תופס אותו, זכותי להיות עליו, וזכותי לשבת בפיק כמו כולם. אתם אומרים שאתם נותנים כבוד למי שמתנהג בסדר, זה לא נכון. כבר כמה פעמים אמרו לי ללכת לצד כשבכלל לא ראו אותי גולש, רק בגלל שאני יותר קטן. זה נקרא לתת כבוד?! אלה אנשים שהביצים שלהם בגודל של כדור פוטבול ושחשים את עצמם מלכי הים ושהם יכולים לעשות מה שהם רוצים! ואני בטוח שכמה מפה מהפורום, שמדברים על כבוד ומגיבים בדיון זה, הם כאלה, ואני רוצה לומר להם שהבעיה היא בהם! הם אלה שכל כך רבים על הגלים ולא אנחנו. כל עוד מישהו מנסה לתפוס גל, ותופס אותו לפניך, זכותו לעשות עליו מה שהוא ירצה, גם אם הוא יפול. זו התחרות פה, בתפיסת הגל, מי שתפס אותו ראשון, הגל שלו, גם אם הוא ייפול, גם אם הוא יגלוש עד שיסתיים, גם אם הוא יביא אוף דה ליפ ופלואטר וגם אם הוא ישחוט אותו כמו קלי סלייטר. אז תפסיקו להיות בכיינים ולהאשים ילד שיותר קטן מכם, בזה שבסך הכל הוא התחרה בכם על הגל ותפס לכם אותו, גם אם הוא רק יגלוש עליו ולא ישחוט אותו כמו שאתם יודעים, הוא נהנה לומד ומשתפר על הגל הזה, שבטוח שיביא לו יותר תועלת והנאה מגל שנמצא בצד ולא בפיק.
כל אדם שיכול לתפוס גל של כתף, ראש, מותן או ברך, זכותו להיות בפיק ולהנות ממנו, גם אם זה גל של ברך, וגם אם זה גל של כתף, כל עוד הוא יוכל לתפוס אותו, ולהנות ממנו, בלי להפריע לאחרים. וכשאני אומר להפריע לאחרים זה לא להתחרות על הגל כמו שאתם עם הביצים הגדולות חושבים שזה להפריע, ומתבכיינים שלא הצלחתם לתפוס אותו, ושהפסדתם אותו לילד בן 15 שהצליח לחתור יותר טוב ממכם, אלא להפריע זה באמת לשבת למטה ולתפוס גל שמישהו כבר תפס.
שיהיה לכם יום טוב.