חוג גלישה לילדיםלפרטים 0504329001https://topsea.co.il/surfingclasses/
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אני מקווה שאין גלים ביום כיפור זה פשוט מבאס.ראש השנה יומיים חג ויומיים גלים (אי אפשר)צום גדליה ים מצוין עוד פעם אי אפשר
זה נכון שקיים המשפט "איש איש באמונתו יחיה".. אבל לדעתי גבר יש גבול... תתאפק יום אחד.. במיוחד בתקופה הזאת אני בטוח שלא תפסיד כלום
ציטוט של: Extreme_Surfer על ספטמבר 24, 2009, 04:12:48 AMזה נכון שקיים המשפט "איש איש באמונתו יחיה".. אבל לדעתי גבר יש גבול... תתאפק יום אחד.. במיוחד בתקופה הזאת אני בטוח שלא תפסיד כלוםאם הכוונה היתה אלי אז אני לא גולש ברווווווורובלי קשר המשפט אישבאמונתו יחיה זה עית נוצרי של הפסוק צדיק באמונתו יחיהצום קל לכולם ומקווה שבשנה הזאת יהיו המון גלים ושאף אחד לא יפגע באף אחד אחרשנה טובה וסליחב מכולם אם פגעתי
אני צם אבל מי שעוד לא בן 13 יכול ללכת לגלוש כמו שהוא רוכב על אופניים
יאאלה סתום! כל כיפור אני ישן בים! וצולל כל כיפור הים פלטה!!!! אל תדאגן לא יהיו גלים!
מה נסגר ?? חצי מדינה נוסעת על אופניים ביום כיפור באמצע הרחובות בין כל הדתיים ,המאמינים והצמים שחוזרים מבית כנסת .. אז לגלוש זה אדרבה פחות מפריע .. אז יראו אותי הולך בהלוך ובחזור מהים .... אפשר לחשוב ...
אל תדאגו..! לא יהיו גלים כל שנה אני ישן בים בכיפור צולל מביא דגים עושה מדורה ואוכל!!!!!! הקיצר זה כמו 9 באב שפתאום נגמרים המדוזות אותו הדבר..! ואל תזיין תמוח וכבר אמרתי לך תחליף את התמונה המאעפנה הזאתי!!!
לפחות תאכל בבית, ולא בפומבי, מאוד מקווה, שכמה דוסים יראו אותךויתנו לך מכות.. יזיין..