קורס גלישה למבוגרים בימי שישילפרטים 0504329001
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אני לא מאמין שלא גלשתי!
היו גלים להיטטטטטטטטטטטטט היום איזה פאנן גלי חצי נחמדים
ציטוט של: onso על ספטמבר 15, 2009, 01:58:08 AMהיו גלים להיטטטטטטטטטטטטט היום איזה פאנן גלי חצי נחמדיםסוף סוףנכנסו גלים לאשקלונה?
ציטוט של: mystyleinside על ספטמבר 15, 2009, 02:43:25 AMציטוט של: onso על ספטמבר 15, 2009, 01:58:08 AMהיו גלים להיטטטטטטטטטטטטט היום איזה פאנן גלי חצי נחמדיםסוף סוףנכנסו גלים לאשקלונה?חח נכנסו גלים כמו גדולים אחי...וזאת הייתה הפעם הראשונה שגלשתי אחי אחרי 7 חודשים +מאז שפרקתי את הכתף אחי אתה לא יכול להבין איזה אושר היו לי בעיניים אחי.....תשמרו על הגוף שלכם חברה זה הדבר היחיד שאתם נולדים איתו ומתים איתו...גלישה זה הדבר הכי מדהים שקיים ותעריכו את זה שאתם יודעים לגלוש פשוט חוויה מדהימה...לצערי את ראש השנה אני עושה בבסיס מעניין אם יהיו גלים בסוכות....
ציטוט של: onso על ספטמבר 15, 2009, 03:37:54 AMציטוט של: mystyleinside על ספטמבר 15, 2009, 02:43:25 AMציטוט של: onso על ספטמבר 15, 2009, 01:58:08 AMהיו גלים להיטטטטטטטטטטטטט היום איזה פאנן גלי חצי נחמדיםסוף סוףנכנסו גלים לאשקלונה?חח נכנסו גלים כמו גדולים אחי...וזאת הייתה הפעם הראשונה שגלשתי אחי אחרי 7 חודשים +מאז שפרקתי את הכתף אחי אתה לא יכול להבין איזה אושר היו לי בעיניים אחי.....תשמרו על הגוף שלכם חברה זה הדבר היחיד שאתם נולדים איתו ומתים איתו...גלישה זה הדבר הכי מדהים שקיים ותעריכו את זה שאתם יודעים לגלוש פשוט חוויה מדהימה...לצערי את ראש השנה אני עושה בבסיס מעניין אם יהיו גלים בסוכות....מעכשיו רק גלים..