כתב נושא: גלישה בעזה  (נקרא 8246 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
גלישה בעזה
« ב- : אוגוסט 16, 2009, 10:02:48 PM »
במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001

mystyleinside

• אורח
בעניין: גלישה בעזה
« Reply #1 ב- : אוגוסט 17, 2009, 12:49:56 AM »
קלטתם את הגלשן של ה- IS חח איזה ישן.

מנותק aloNYC

• Sr. Member
« Reply #2 ב- : אוגוסט 17, 2009, 02:01:56 AM »
ואאאיייי, איך פסקוביץ' הזדקן..

בואנה אין רמה בעזה   ::)

mystyleinside

• אורח
« Reply #3 ב- : אוגוסט 17, 2009, 08:54:57 AM »
ואאאיייי, איך פסקוביץ' הזדקן..

בואנה אין רמה בעזה   ::)

מה רצית שיהיה שם בדיוק?
איזה Muhmad Slater?

מנותק ronny

• Full Member
« Reply #4 ב- : אוגוסט 18, 2009, 08:26:39 PM »
לומר לכם את האמת - שילכו לחפש .... לא מאמין להם , גלשנים הייתי שולח לילדי אשקלון לא להם . דיבורים זה יפה מול עיתונאים אבל תכלס בשטח אני רוצה לראות ערבי בעזה שיגיד שהוא רוצה שלום ולגלוש עם ישראלים , את הבצים יחתכו לו . לכן אני לא מזדהה עם כול היוזמות של ארתור רשקובן surfing 4 peace הביקור של קלי סלייטר והיוזמות של פסקוביץ הכול טוב ויפה אבל זה יוזמות שהם עושים בינם לבין עצמם וחוזרים לת"א או לארה"ב . גם אני גר במרכז וגולש בת"א אבל אני עם עיניים פתוחות יודע שמחר הערבים יכולים לזרוק אותי לים בלי למצמץ , ושתבינו אני לא ימני בדעותיי הפוליטיות ולא הצבעתי למפלגה ימנית ( דווקא לירוקים ) . צריך להתעורר ומוטב מוקדם מאשר מאוחר . נראה את הישראלי שירים את הכפפה ויעשה קייטנת גלישה בת"א לילדי שדרות ? או לילדי קריית שמונה ? .... ילדי עזה מצטלם יותר יפה בעולם וכו' ....נכון .....אבל מבחינתי עניי עירייך קודמים - זה המוטו שלי והוא לא ישתנה . אני גר בישראל ואני אדאג לילדים ישראלים קודם ( לא בהכרח יהודים ) מבחינתי אפילו ילדי עובדים זרים קודמים לערבים . הם לפחות מצהירים שהם מעוניינים לקבל אזרחות ולשרת בצבא . ערביי ישראל חיים בארץ מקבלים הטבות אבל מלכלכים בכל הזדמנות , ערבי מג'לגוליה הגיע לחוף תל ברוך ורצח בן אדם , נראה אם מישהו מהקוראים יכול מחר לנסוע לביקור בג'לגוליה ? יאללה די הוצאתי מספיק קיטור . 

מנותק לירוי המפציץ מהילטון

• soul surfer
  • נבחרת
  • Hero Member
  • *
« Reply #5 ב- : אוגוסט 23, 2009, 01:39:16 AM »
צודק אבל יש אנשים שלא רוצים לקחת חלק בזה
ולהזכיר שהערבים בתל ברוך היו שיכורים והם לא היתנקשו
lleerrooyy

מנותק עומר אלון

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #6 ב- : אוגוסט 23, 2009, 02:20:05 AM »
שימותו מה קרה נותנים להם גלשנים יום אחרי זה הם יתקעו לנו סכין בגב אסור לתת להם כלום ואז מה אם יש כאלה שלא רוצים לקחת חלק במלחמה אתהלא נלחם נגד כל איש בנפרד אתה נלחם נגד העם ומה לעשות יש קורבנות שצריכים למות כדי שאנחנו נחיה גם אם הם לא רוצים מלחמה

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
« Reply #7 ב- : אוגוסט 23, 2009, 03:34:43 AM »
וואלה יש פה אנשים חארות אחד אחד.
מה קרה לכם למה אני יכול ללכת לגלוש אם חברים שלי בחוף הילטון ולהינות ולילדים מעזה לא מגיע?
זה לא קשור לפוליטיקה ולא לשום דבר אחר,לכל אחד מגיע לגלוש.

ועומר אלון מצטער אבל אתה פשוט ילד מוגבל ואני מקווה שאתה לא מעל גיל 10...
פשוווט ברוידא

מנותק aloNYC

• Sr. Member
« Reply #8 ב- : אוגוסט 23, 2009, 03:47:34 AM »
מה קרה לכם למה אני יכול ללכת לגלוש אם חברים שלי בחוף הילטון ולהינות ולילדים מעזה לא מגיע?

אני אגיד לך למה , בגלל שאנחנו בעצם נותנים לערבים המזדיינים האלה אפשרות לחיות :מספקים להם חשמל אוכל ומשאיות עם מוצרי רווחה...
והשרמוטות יודעים שהצבא לנו לא יפגע באזרחים "תמימים" אז הם יורים קסאמים מתוך גנים, בתי ספר, בתי חולים, ולהם לא אכפת לפגוע לנו בכאלה דברים, וכן אלה אותם אנשים שאנחנו עושים להם טובות.
חכה ברוידא רק חכה שתתגייס ותיאלץ להילחם (במידה ותהיה קרבי) בבני שרמוטה האלה אחד על אחד ותאמין לי לפוצץ להם בתים בעופרת יצוקה, זו הייתה נקמה כל כך מתוקה,
ועל אף שהיה קשה הייתי מוכן להמשיך להתעלל בהם עוד חודש!!!
אתה עוד ילד ואתה חושב שהכל בעולם זה שחור לבן ואתה עוד תשנה את דעתך גם אם אתה אומר עכשיו שאתה לא תשנה, למה?? כי אני הייתי בדיוק כמוך!
ועכשיו אני כל כך נהנה לראות פטריות עשן מתוך עזה!!!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 23, 2009, 03:49:28 AM על ידי aloNYC »

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
« Reply #9 ב- : אוגוסט 23, 2009, 05:48:03 AM »

אני אגיד לך למה , בגלל שאנחנו בעצם נותנים לערבים המזדיינים האלה אפשרות לחיות :מספקים להם חשמל אוכל ומשאיות עם מוצרי רווחה...
והשרמוטות יודעים שהצבא לנו לא יפגע באזרחים "תמימים" אז הם יורים קסאמים מתוך גנים, בתי ספר, בתי חולים, ולהם לא אכפת לפגוע לנו בכאלה דברים, וכן אלה אותם אנשים שאנחנו עושים להם טובות.
חכה ברוידא רק חכה שתתגייס ותיאלץ להילחם (במידה ותהיה קרבי) בבני שרמוטה האלה אחד על אחד ותאמין לי לפוצץ להם בתים בעופרת יצוקה, זו הייתה נקמה כל כך מתוקה,
אתה עוד ילד ואתה חושב שהכל בעולם זה שחור לבן ואתה עוד תשנה את דעתך גם אם אתה אומר עכשיו שאתה לא תשנה, למה?? כי אני הייתי בדיוק כמוך!
איזה חמוד...
פשוווט ברוידא

מנותק aloNYC

• Sr. Member
« Reply #10 ב- : אוגוסט 23, 2009, 06:06:06 AM »

איזה חמוד...

אתה קורא לי חמוד יא ילד קטשופ.
אתה לא עברת כלום בחיים! ! !
ואתה עוד מעיז לדבר, תיכנס לעזה ותראה את הדברים כמו שהם באמת ואז תדבר, אתה עדיין לא הגעת לשלב שאתה בכלל חושב מה לעשות עם עצמך.
לך לגלוש תהנה מהבועה הזאת שאתה חי בה שאמא ואבא עדיין שומרים עליך אבל מתי שהוא אתה צריך לחיות את החיים האמיתיים ולא לחיות בסרט של "גם לילדים בעזה מותר לגלוש".
מה נראה לך שהם מעריכים את זה ילדון.
עוד כמה שנים אתה תבין עכשיו עדיין אין לי עם מי לדבר.

ועוד כמה שנים הילדים האלה שנתת להם היום גלשנים יתכננו את הגראדים היותר מתקדמים כי זה מה שמלמדים אותם עוד מהגן!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 23, 2009, 06:08:55 AM על ידי aloNYC »

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #11 ב- : אוגוסט 23, 2009, 06:34:07 AM »
אם הערבים בעזה לא היו משתמשים בכל מה שמביאים להם בתור קסאמים, פצצות ונשק, אלא היו מבססים לעצמם מדינה ומנהלים את ענייניה ואת כלכלתה, הם אפילו היו יכולים לייצר לעצמם את מה שהם צריכים ולייבא בחופשיות דברים לארצם, ללא צורך בסיוע מצידנו, ואז הם גם היו יכולים לייצר בעצמם את הגלשנים שלהם, או לייבא מחו"ל. אבל לא כך הדבר, נותנים להם דברים והם מוצאים דרכים להפוך אותם לכלי מלחמה שאנחנו צריכים להילחם נגדם, ולסבול אותם. אני לא אתפלא אם החמאס ייקח את הגלשנים המסכנים שהגיעו לשם, מהאנשים העוד יותר מסכנים (שבסופו של דבר רוצים לחיות חיים נורמאליים, ללא מלחמה) ויעשה מהם גלשני תופת.
To LIVE IS to SURF

מנותק aloNYC

• Sr. Member
« Reply #12 ב- : אוגוסט 23, 2009, 06:46:34 AM »
אם הערבים בעזה לא היו משתמשים בכל מה שמביאים להם בתור קסאמים, פצצות ונשק, אלא היו מבססים לעצמם מדינה ומנהלים את ענייניה ואת כלכלתה, הם אפילו היו יכולים לייצר לעצמם את מה שהם צריכים ולייבא בחופשיות דברים לארצם, ללא צורך בסיוע מצידנו, ואז הם גם היו יכולים לייצר בעצמם את הגלשנים שלהם, או לייבא מחו"ל. אבל לא כך הדבר, נותנים להם דברים והם מוצאים דרכים להפוך אותם לכלי מלחמה שאנחנו צריכים להילחם נגדם, ולסבול אותם. אני לא אתפלא אם החמאס ייקח את הגלשנים המסכנים שהגיעו לשם, מהאנשים העוד יותר מסכנים (שבסופו של דבר רוצים לחיות חיים נורמאליים, ללא מלחמה) ויעשה מהם גלשני תופת.

ואם לסבתא שלי היו חרבות בצד האחורי שלה, היא תהיה אחלה גלשן לים גבוהה וצינורי...
העובדה היא שזה מה שהם עושים, ומה שמעצבן אותי שהם משוכנעים שהם יותר חזקים...הם לא מבינים שהם החוות נמלים שלנו וכשהם מותחים את הגבול יותר מדי אנחנו לא מספקים להם חשמל ,דלק וכו' ופתאום הם משתתקים ושאנחנו ממשיכים לתת להם הם תוקפים שוב.

אני כבר לא יודע מי יותר מטומטם, השרמוטות שהם חושבים שאשכרה הם חזקים מאיתנו או אנחנו שאנחנו מספקים להם סיוע לחיות.

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #13 ב- : אוגוסט 23, 2009, 07:07:52 AM »
יש פה כמה בעיות, אחת היא שאם אנחנו לא נספק להם סיוע לחיות, העולם יתחיל לשבת לנו על העורף (כאילו שאנחנו עושים משהו רע). עוד בעיה היא שלא כולם שם כאלה ולא כולם רוצים מלחמה אבל הם מפחדים מהחמאס והם מפחדים לדבר. העולם לא רואה את זה שהם מפציצים אותנו מתוך בתי ספר, בתי חולים, ובתים של אנשים, לכיוון של אזרחים חפים מפשע, אלא העולם רואה איך אנחנו מפגיזים את מי שמפציץ אותנו מתוך אוכלוסיה חסרת הגנה, ולמעשה הורגים חפים מפשע, ואז עוד פעם, מאשימים אותנו.
To LIVE IS to SURF

מנותק surf4fun

• Hero Member
    • דוא
« Reply #14 ב- : אוגוסט 23, 2009, 06:06:05 PM »
וואי בואנה תגידו מישהו מהגולשים בסרטון עשה לכם אי פעם משהו?
נכון שיש בעזה שלטון מושחט מה לעשות אבל מה הקטע יש שם אנשים טובים גם להם מגיע להנות לא?
surf for life

מנותק עומר אלון

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #15 ב- : אוגוסט 23, 2009, 07:28:56 PM »

אני עוד ילד קטן סתכל תתגובה שלך וכן לא מגיע להם להנות אין מה לעשות הם זבל ולא צריך לתת להם כלום והם רוצים לגלוש שיקנו גלשנים למה מישהו מביא לי גלשן או לילדים משפרינצק או אשקלון שאין להם כסף?

מנותק surf4fun

• Hero Member
    • דוא
« Reply #16 ב- : אוגוסט 23, 2009, 07:37:27 PM »

אני עוד ילד קטן סתכל תתגובה שלך וכן לא מגיע להם להנות אין מה לעשות הם זבל ולא צריך לתת להם כלום והם רוצים לגלוש שיקנו גלשנים למה מישהו מביא לי גלשן או לילדים משפרינצק או אשקלון שאין להם כסף?
עומר אני מצטער אבל אתה מתנהג בצורה אידיוטית
האנשים בעזה במצב הרבה הרבה יותר רע ממך!
surf for life

מנותק aloNYC

• Sr. Member
« Reply #17 ב- : אוגוסט 23, 2009, 10:00:27 PM »

עומר אני מצטער אבל אתה מתנהג בצורה אידיוטית
האנשים בעזה במצב הרבה הרבה יותר רע ממך!

והם הביאו את זה על עצמם...

מנותק surf4fun

• Hero Member
    • דוא
« Reply #18 ב- : אוגוסט 24, 2009, 02:14:51 AM »
שמע לך בניגוד אליהם יש זכות בחירה
surf for life

מנותק aloNYC

• Sr. Member