כתב נושא: בושה וחרפה!!!!!!!  (נקרא 4532 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עמרי

• Jr. Member
  • **
    • www.boarderline.co.il
בושה וחרפה!!!!!!!
« ב- : אוגוסט 13, 2009, 03:28:38 AM »
 >:( בשבועיים האחרונים התייקמה בקוסטה ריקה תחרות גלישה עולמית לנבחרות וגילוי כישרונות.
עכשיו אני גר בקוסטה ריקה והייתה תחרות מדהימה המון המון המון אנשים גולשים והכי חשוב המון גולשים שהגיעו לייצג את הארץ שלהם!!!
הגיעו נבחרות צרפת אנגליה שוודיה גרמניה ארצות בלי ים בכלל כולם הגיעו [b]אבל מישראל לא הגיע אפילו נציג אחד[/b] .
הקטע המוזר הוא שכל החברים שלי מקוסטה ריקה מקומיים או תיירים מקומייים(כמוני) התפלאו איך נבחרת ישראל לא הגיע כי לדעת הרוב אנחנו גולשים ממש ממש טוב והם היו בהלם שאפליו נציג אחד לא הגיע לתחרות.
אני יודע שהממשל אשם בזה שלא שלחו נציג לתחרות או עזרו במימון הטיסה וכו' וכו' אבל בשביל זה יש לנו את ארגון הגלישה שכנראה לא עשה כלום בנידון .
כנראה שבארץ מעדיפים לממן 11 קופים לרוץ אחרי כדור מאשר לתמוך בסוגי ספורט אחרים שבהם אנחנו יותר טובים כי בכדורגל אנחנו לא טובים !!!!.
אני מקווה ששורות אלו יגיעו לאנשים שיכולים ורצים לדחוף עוד סוגי ספורט שונים ולא רק כדורגל.
בהצלחה לכולם.
בורדרליין תל אביב - 03-5440164
בורדרליין הרצליה - 09-9577379
בורדרליין קניות שבעת הכובים - 09-9576280
בורדרליין גראז - 09-9549404
בורדרליין הוד השרון - 09-7735523
www.boarderline.co.il

מנותק אסף

• Hero Member
בעניין: בושה וחרפה!!!!!!!
« Reply #1 ב- : אוגוסט 13, 2009, 07:31:12 AM »
צודק אחי! אם אתה יכול תפרסם את זה בעוד מקומות שעוד אנשים יראו את זה.
To LIVE IS to SURF

מנותק אביב fening

• Moderator
  • Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
« Reply #2 ב- : אוגוסט 13, 2009, 02:05:51 PM »
צודקים הממשלה שמה זין עלינו שילחו להיזדיין ביבי וליברמן

מנותק עומר אלון

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #3 ב- : אוגוסט 13, 2009, 04:13:58 PM »
אתה צודק ב100%

מנותק ronny

• Full Member
« Reply #4 ב- : אוגוסט 13, 2009, 06:56:29 PM »
אוריין תעביר את זה למאיה דאובר אם אפשר - אני גם קראתי שהייתה תחרות של isa והתפלאתי איך לא שלחנו נבחרת .

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
« Reply #5 ב- : אוגוסט 13, 2009, 09:20:35 PM »
מה קשור הממשל ?  :D

זה ארגון הגלישה אשם
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

מנותק visner_88

• Hero Member
    • דוא
« Reply #6 ב- : אוגוסט 13, 2009, 11:38:14 PM »
אחי בכל המדינות שאמרת יש חתיכת ים עם וואחד גלים בעיקר צרפת !!!! (מפליא שלא שמעת על הוסגור וביאריץ, ועל ג'רמי פלורס) גרמניה אנגליה וגם בשוודיה יש ים, ותהיה בטוח שיש שם גל טוב הרבה אבל הרבה יותר טוב, אחרת לא היה להם נציגות בWCT, ושמע הרמה בארץ אומנם יחסית טובה, אבל גלישה זה לא ספורט מפותח פה,ומה אתה משווה גלישה לכדורגל?! זה הספורט הכי פופולרי בעולם...
« עריכה אחרונה: אוגוסט 13, 2009, 11:40:36 PM על ידי visner_88 »
keep our oceans alive...

מנותק אביב fening

• Moderator
  • Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
« Reply #7 ב- : אוגוסט 14, 2009, 03:10:05 AM »
אחי בכל המדינות שאמרת יש חתיכת ים עם וואחד גלים בעיקר צרפת !!!! (מפליא שלא שמעת על הוסגור וביאריץ, ועל ג'רמי פלורס) גרמניה אנגליה וגם בשוודיה יש ים, ותהיה בטוח שיש שם גל טוב הרבה אבל הרבה יותר טוב, אחרת לא היה להם נציגות בWCT, ושמע הרמה בארץ אומנם יחסית טובה, אבל גלישה זה לא ספורט מפותח פה,ומה אתה משווה גלישה לכדורגל?! זה הספורט הכי פופולרי בעולם...
נכון אבל זה לא מוציא את האירגון ואת מי שאחרי על כל זה מאשמה

מנותק עמרי

• Jr. Member
  • **
    • www.boarderline.co.il
« Reply #8 ב- : אוגוסט 14, 2009, 09:57:08 AM »
[/quote
תשמע אני לא בא ורושם את הדברים האלה סתם אני רושם מה שאנשים חושבים .
רוב התיירים/מקומיים באזורים שאני גלשתי התפלאו שרוב הגולשים הישראלים גולשים ברמה שלא מביישת אף מדינה אחרת עם גלים נורמלים.
 כמובן שאין מה להשוות אותתנו לאוקיינוס ששם הרמה והתנאים יותר קשים מישראל,אבל הכל מדובר ביחס מסויים שאם תשווה גולש ישראלי לגולש שוודי,גרמני,אנגלי(לפעמים) או כל מיני מדינות שהתנאים שם דומים לארץ אז אתה תראה שאנחנו גולשים ברמה ולדעתי יכלנו להגיע למקום מאוד מכובד בתחרות זו וחבל שלא פירגנו לגולשים הישראלים.
מה שמפליא שכול התיירים/מקומיים שדיברתי איתם התפלאו לשמוע שאין נבחרת ישראל בתחרות כי אנחנו טובים. בקשר לכדורגל אין לי בעיה איתו באמת אבל חבל שבישראל מעדיפים להתמקד רק בכדורגל ולא לתמוך בעוד ענפי ספורט שונים לא דווקא גלישה!!!
ואני לא מאשים את ארגון הגלישה כי יכול להיות שהוא ניסה לעשות משהו אבל אני לא מודע לזה.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2009, 09:59:50 AM על ידי עמרי »
בורדרליין תל אביב - 03-5440164
בורדרליין הרצליה - 09-9577379
בורדרליין קניות שבעת הכובים - 09-9576280
בורדרליין גראז - 09-9549404
בורדרליין הוד השרון - 09-7735523
www.boarderline.co.il

מנותק לירוי המפציץ מהילטון

• soul surfer
  • נבחרת
  • Hero Member
  • *
« Reply #9 ב- : אוגוסט 15, 2009, 04:00:47 AM »
באמת חבל
עוד אחרי זה מתלוננים שגולשים ישראלים לא מגיעים להישגים גדולים!
lleerrooyy