כתב נושא: שאלה לגבי טיול גלישה למתחילים  (נקרא 12249 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק בומשאנקה

• Newbie
  • *
שאלה לגבי טיול גלישה למתחילים
« ב- : יוני 21, 2009, 12:13:53 AM »
שלום,אני רוצה ללמוד לגלוש ואני מתכנן לעשות זאת במהלך טיול של בערך 3 חודשים בחו"ל שכל מטרתו היא גלישה! אני בן 28 ויש לציין שמעולם לא עליתי על גלשן אבל אני מגיע מתחום האקסטרים ככה שקורדינציה זה לא בעיה וגלישה זה חלום ילדות שלי אז גם יש הרבה רצון ללמוד.
 יש לי מספר שאלות שאני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהם
-האם כדאי להתחיל ללמוד בחו"ל או לקחת קודם קורס בארץ?
-איפה הכי כדאי לטייל מבחינת זה שאני "מתחיל" והטיול יחסית ארוך אז התקציב מהווה בעיה אז מקומות זולים זה הכיוון(בוא נגיד שאוסטרליה לא אופציה!)
-מה העלויות בערך לטיול כזה?
תודה רבה לכל העונים..

מנותק XD

• Sr. Member
בעניין: שאלה לגבי טיול גלישה למתחילים
« Reply #1 ב- : יוני 21, 2009, 01:00:39 PM »
שלום,אני רוצה ללמוד לגלוש ואני מתכנן לעשות זאת במהלך טיול של בערך 3 חודשים בחו"ל שכל מטרתו היא גלישה! אני בן 28 ויש לציין שמעולם לא עליתי על גלשן אבל אני מגיע מתחום האקסטרים ככה שקורדינציה זה לא בעיה וגלישה זה חלום ילדות שלי אז גם יש הרבה רצון ללמוד.
 יש לי מספר שאלות שאני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהם
-האם כדאי להתחיל ללמוד בחו"ל או לקחת קודם קורס בארץ?
-איפה הכי כדאי לטייל מבחינת זה שאני "מתחיל" והטיול יחסית ארוך אז התקציב מהווה בעיה אז מקומות זולים זה הכיוון(בוא נגיד שאוסטרליה לא אופציה!)
-מה העלויות בערך לטיול כזה?
תודה רבה לכל העונים..
לדעתי עדיף לך להתחיל בארץ ללמוד קצת את הבסיס וכך תהנה יותר בחו"ל ולא תתרסק על כל גל שתתפוס....
שמעתי מכמה חברים שסרי לנקה זה מקום עם מחיה זולה אל תתפוס אותי במילה כי אני לא בטוח בקשר לזה....
מי שלא גולש לא קיים

מנותק בומשאנקה

• Newbie
  • *
« Reply #2 ב- : יוני 24, 2009, 05:17:14 AM »
אתה יודע אם יש בסרי לנקה קורסי גלישה?

טל פידל

• אורח
« Reply #3 ב- : יוני 24, 2009, 09:25:58 PM »
למה אתה צריך קורס???

מנותק בומשאנקה

• Newbie
  • *
« Reply #4 ב- : יולי 01, 2009, 10:04:36 AM »
כי אין לי מושג בגלישה אח שלו,ואני רוצה ללמוד את הבסיס כמו שצריך....

ערן

• אורח
« Reply #5 ב- : יולי 01, 2009, 04:09:03 PM »
בתור אחד שהתחיל ללמוד בגיל מאוחר אני ממליץ לך לקחת כמה שיעורים בארץ בכדי לקבל איזה שהוא מושג אבל אין תחליף לכמות הזמן שתצטרך להשקיע לבד באימונים אז היתרון הגדול בחו"ל לדעתי (במקום מתאים למתחילים) הוא קודם כל שיש גלים כל הזמן וניתן לרכז את המאמץ וכן שאתה שם לטובת העיניין ולא מפריעים לך דברים שוליים כמו עבודה, משפחה, צבא או כל דבר אחר בחיים :-)

מתוך בירורים שעשיתי לעצמי על טיולי גלישה אני חושב שסרי לנקה זה רעיון מצויין, גם תנאי גלישה מתאימים (בייבי פוינט) וגם מקום זול יחסית למחייה ארוכת טווח.
אני חושב שבקוסטה ריקה (בסנטה תרזה אם אני לא טועה) יש גם מקום מתאים עם ישראלים במקום שמעבירים שיעורי גלישה אך זה כבר קצת יותר יקר

מנותק אביב fening

• Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
« Reply #6 ב- : יולי 03, 2009, 03:33:10 AM »
כי אין לי מושג בגלישה אח שלו,ואני רוצה ללמוד את הבסיס כמו שצריך....
אני אומר שתתחיל בארץ רק ללמוד תבסיס כמו שצריך וכשאתה מגיע לרמה שאתה כבר תופס מה שנקראה פינה חדה תתחיל לחשוב על חו"ל ולגבי מקומות בארץ שתלמוד בהם לגלוש, אני יותר מממליץ לך לבוא לטופסי ישמחו לאזור לך ונירא לי שאם אתה מגיע מתחום האקסטרים ,לא תיהיה לך בעיה להשתלב ובגיל כזה תדבר אם המנהל של טופסי( אוריין-054329001)

מקווה שעזרתי

מנותק בומשאנקה

• Newbie
  • *
« Reply #7 ב- : יולי 03, 2009, 05:26:38 AM »
קודם כל תודה לכל העונים :) 
יש מישהו מפה שגלש בסרי-לנקה? ויכול להמליץ לי על מקומות,מחירים,וחופים שמתאימים יותר למתחילים? ובכלל אם יש מה ל"השתקע" שם כמה חודשים בתור גולש מתחיל?
תודה..ונראה לי אני יבדוק את העניין עם טופסי.