כתב נושא: שאלות (:  (נקרא 10221 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק kineret

• Newbie
  • *
    • דוא
שאלות (:
« ב- : אפריל 28, 2009, 08:43:48 PM »
אני מתחילה לגלוש בחופש הגדול...כן כן זה החלום שלי מאז שאני זוכרת את עצמי...

רציתי לדעת מה תווך המחירים לשיעורים פרטיים, וכמה שיעורים בערך צריך לקחת עד שאפשר כבר לצאת לגלוש לבד... ?
אני גרה בצפון תל אביב, אשמח אם תגידו לי איזה בתי ספר לגלישה יש לי כאן באיזור (תל ברוך, הצוק...)?

חפרתי... תודה מראש (:

מנותק .:יאיר:.

• Jr. Member
  • **
בעניין: שאלות (:
« Reply #1 ב- : אפריל 30, 2009, 07:59:16 PM »
אני מכיר מישהו שעושה שיעורי גלישה ב50 שקל והוא בא לאיפה שאת רוצה
אם תרצי אני יביא לך תטלפון שלו

מנותק kineret

• Newbie
  • *
    • דוא
« Reply #2 ב- : מאי 01, 2009, 01:12:33 AM »
מממ כן תודה  אני אשמח לקבל את הטלפון שלו...

מנותק אביב fening

• Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
« Reply #3 ב- : מאי 02, 2009, 03:23:00 AM »
סליחה שאני מפריע אבל אתם יכולים לשאול כל מי שבתל אביב וכאן בפורום שתלכי לטופסי שמה עם את לא עומדת על הגלשן אז מחזירים לך את הכסף(וזה עוד לא קרה) ויש עוד הרבה מה להגיד בקיצור תיקנסי לאתר טופסי או תיתקשרי (אוריין קוראים לו ) 054-329001 תשאלי אותו כל שאלה מומלץ ביותר מכל מי שאנשים אחרים יגידו לך אני הייתי מצטער אם הייתי הולך ללמוד אצל מישהו אחר חבל יהיה לך אם לא תדברי איתו!

מנותק אליקו

• Full Member
« Reply #4 ב- : מאי 05, 2009, 06:40:44 PM »
סליחה שאני מפריע אבל אתם יכולים לשאול כל מי שבתל אביב וכאן בפורום שתלכי לטופסי שמה עם את לא עומדת על הגלשן אז מחזירים לך את הכסף(וזה עוד לא קרה) ויש עוד הרבה מה להגיד בקיצור תיקנסי לאתר טופסי או תיתקשרי (אוריין קוראים לו ) 054-329001 תשאלי אותו כל שאלה מומלץ ביותר מכל מי שאנשים אחרים יגידו לך אני הייתי מצטער אם הייתי הולך ללמוד אצל מישהו אחר חבל יהיה לך אם לא תדברי איתו!
מסכים איתך על היום הראשון שהייתי שם כבר ידעתי לעמוד על הגלשן ועוד מלא תרגילי בסיס חשובים מאוד