חחחח ויסנר רק פעם אחת ?
אני לא רוצה להבהיל אותך אבל פעם עליתי לפיק וראיתי אותך מאחורה ובדיוק הסתובבת לגל ואז לרגע נראת לי כמו שווארמה שמסתובבת חחחח זה היה מסוכן אבל שלטתי על עצמי ולא אכלתי אותך.. חחח
ותשמעו אני מתאמן מכיתה ב' בספורט תחרותי (עד לפני שנה וחצי עוד הייתי במסגרת כזאת) אז אני יודע איך לאכול ובאמת מקפיד על פחממות מורכבות שמתפרקות לאט (כמה לחם מקמח מלא, בעיקר דגנים או אורז מלא או פסטה) ולא לאכול משהו שמעלה את רמת האינסולין בדם במהירות ומתפרק תוך חצי שעה (כמו פיתה מקמח לבן או תפוח אדמה).
ואחרי האימון אני מקפיד לאכול כמות גדולה של חלבון (30 גרם לפחות , תלוי כמה שעות ארך האימון וכמה חלבון אכלתי באותו יום) עם מעט שומן (חזה עוף או טונה ואם אין אוכל אז שייק חלבון).
אבל
כל זה דברתי על האימונים שאני עושה שהם לא קשורים לגלישה .. בגלישה אני לא מתכנן את התזונה כי פשוט אני לא חושב על זה , אני קם ב5 בבוקר אני עושה טובה אם אני שותה קצת מים ואז רץ לים בלי לאכול כמעט(ואז אני משלם על זה כי אחרי שלוש שעות אני מורעבבב ) אני גולש בערך 4-6 שעות נגיד בממוצע ואז אני כל כך רעב שזה ממש סיוט לחזור הביתה כי כל הדרך אתה חושב על מה תאכל ואז אני פשוט לוקח איתי למקלחת איזה תפוח ,תפוז ,גזר .. כאלה ירקות שאפשר לאכול מתחת למקלחת (חח זה אחד החזקים לאכול תוך כדי מקלחת) ואז אחרי הכל אני נותן בארוחה עם חלבון.
אבל כל פעם אני מזכיר לעצמי לאכול לפני הגלישה כי אז אחרי שלוש שעות שאתה רעב אתה לא מתרכז בגלישה ואתה לא יכול לתת את הבסט וזה חבל ..