ג'ף קלארק הוא גולש בר־מזל שהצליח להשחיל לפחות שני חלומות וכמה סיוטים של כל מי שנדבק במחלה חשוכת המרפא שנקראת גלישת גלים. החלום הראשון התחיל ביום סוער אחד בחורף 1975, אחרי שהבריז מבית הספר לטובת הים. הבחור חתר עם הגלשן שלו אל המים הקפואים והלא שקטים בכלל של צפון האוקיינוס השקט, ומפה לשם תפס את המאבריקס - הגל הגבוה ביותר שנשבר אי פעם אל חופי קליפורניה. החלום השני של קלארק נמשך יותר מדי זמן: ב־15 השנים שחלפו מאז היום ההוא, המאבריקס היה רק שלו. עכשיו, זה לא שאפשר לשמור דבר כזה בסוד; הגל הזה עולה בימים טובים לגובה של יותר מ־16 מטר, ויורד אל ריף מלא בסלעים מנתצי גולגולת. קלארק מצידו ניסה לספר את זה לכל גולש שפגש, אבל אף אחד לא האמין לו.
בדצמבר 94', שהיה סוער במיוחד, עשו שלושה גולשים אגדיים את כל הדרך ממפרץ וויימאה בהוואי - המכה של הגלים הגבוהים - אל פילאר פוינט. אלה היו מארק פו, קן בראדשו ורוק ליטל. השמועה על בואם של האלילים אל המקדש המקומי סחפה אל החוף עשרות צלמים ועיתונאים שבאו להנציח את היום ההיסטורי על הצוקים ניצבו עשרות צופים מהופנטים.
כן הוא עשה את זה ועשה את זה בגדול והפך לאחד הגולשים המפורסמים ביותר .
וניצל את במה זו מההאנשים שסיפר להם בהיותו היה עוד נער שיראו ויאמינו כי הכל יכול להיות!
כששאלנו את הגולש ג'ף קלארק מהו בישבילך הגל האולטמטיבי ? הוא ענה בכנות : "הים הוא מקום אכזרי ומסוכן ואני לא חושב שזה דבר טרגי למות כאשר אתה עושה את הדבר שאתה אוהב ,לגלוש על גלים גבוהים הוא דבר מסוכן אתה לא יכול לבקש פסק זמן באמצא הגל , וכאשר אתה יודע שיש לך ריפ מנפץ גולגולות מתחת לגובה של 16 מטר המחשבה שעולה במוחך היא פחד."
משפחתך מחשיבים אותך כגולש צעיר שהגשים את חלומותיו כיצד אתה מרגיש כעת?:
"כשהייתה לי ההיזדמנות לגלוש בפעם הראשונה בים של 16 מטר בהתחלה פחדתי אומנם זה היה חלום אבל לכל חלום יש מחיר אף אחד לא האמין שגלשתי בגובה של גל כזה והיום אני חוזר ובגדול להוכיח זות שוב לאחר כמה שנים ... "
פשוט גולש מהלב ששוב דבר לא עצר אותו להוכיח לעולם מה הוא שווה!