כתב נושא: גלים גדולים !! אנשים גדולים!  (נקרא 4021 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אביב@ביטון

• Newbie
  • *
גלים גדולים !! אנשים גדולים!
« ב- : מרץ 19, 2009, 08:35:54 PM »
ג'ף קלארק הוא גולש בר־מזל שהצליח להשחיל לפחות שני חלומות וכמה סיוטים של כל מי שנדבק במחלה חשוכת המרפא שנקראת גלישת גלים. החלום הראשון התחיל ביום סוער אחד בחורף 1975, אחרי שהבריז מבית הספר לטובת הים. הבחור חתר עם הגלשן שלו אל המים הקפואים והלא שקטים בכלל של צפון האוקיינוס השקט, ומפה לשם תפס את המאבריקס - הגל הגבוה ביותר שנשבר אי פעם אל חופי קליפורניה. החלום השני של קלארק נמשך יותר מדי זמן: ב־15 השנים שחלפו מאז היום ההוא, המאבריקס היה רק שלו. עכשיו, זה לא שאפשר לשמור דבר כזה בסוד; הגל הזה עולה בימים טובים לגובה של יותר מ־16 מטר, ויורד אל ריף מלא בסלעים מנתצי גולגולת. קלארק מצידו ניסה לספר את זה לכל גולש שפגש, אבל אף אחד לא האמין לו.

בדצמבר 94', שהיה סוער במיוחד, עשו שלושה גולשים אגדיים את כל הדרך ממפרץ וויימאה בהוואי - המכה של הגלים הגבוהים - אל פילאר פוינט. אלה היו מארק פו, קן בראדשו ורוק ליטל. השמועה על בואם של האלילים אל המקדש המקומי סחפה אל החוף עשרות צלמים ועיתונאים שבאו להנציח את היום ההיסטורי על הצוקים ניצבו עשרות צופים מהופנטים.

כן הוא עשה את זה ועשה את זה בגדול והפך לאחד הגולשים המפורסמים ביותר .
וניצל את במה זו מההאנשים שסיפר להם בהיותו היה עוד נער שיראו ויאמינו כי הכל יכול להיות!

כששאלנו את הגולש ג'ף קלארק מהו בישבילך הגל האולטמטיבי ? הוא ענה בכנות : "הים הוא מקום אכזרי ומסוכן ואני לא חושב שזה דבר טרגי למות כאשר אתה עושה את הדבר שאתה אוהב ,לגלוש על גלים גבוהים הוא דבר מסוכן אתה לא יכול לבקש פסק זמן באמצא הגל , וכאשר אתה יודע שיש לך ריפ מנפץ גולגולות מתחת לגובה של 16 מטר המחשבה שעולה במוחך היא פחד."

משפחתך מחשיבים אותך כגולש צעיר שהגשים את חלומותיו כיצד אתה מרגיש כעת?:
"כשהייתה לי ההיזדמנות לגלוש בפעם הראשונה בים של 16 מטר בהתחלה פחדתי אומנם זה היה חלום אבל לכל חלום יש מחיר אף אחד לא האמין שגלשתי בגובה של גל כזה והיום אני חוזר ובגדול להוכיח זות שוב לאחר כמה שנים ... "

פשוט גולש מהלב ששוב דבר לא עצר אותו להוכיח לעולם מה הוא שווה!

מנותק אוסיף

• Hero Member
    • דוא
בעניין: גלים גדולים !! אנשים גדולים!
« Reply #1 ב- : מרץ 19, 2009, 09:42:20 PM »
גם אתה ראית לגלוש עם ענקים הא?
~H&T~

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #2 ב- : מרץ 19, 2009, 09:42:56 PM »
מעצבן אותי לראות אותך פה בפורום.
To LIVE IS to SURF

מנותק tough guy

• Hero Member
  • I'm going in for the kill
    • דוא
« Reply #3 ב- : מרץ 19, 2009, 11:01:04 PM »
מעצבן אותי לראות אותך פה בפורום.

יאללה בואו ניתן לו הזדמנות שניה :-\
Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #4 ב- : מרץ 20, 2009, 12:55:55 AM »
הזדמנות שלישית אתה מתכוון. מאז שראיתי בהיסטוריה של הפורום באחד הדיונים שהוא יורד על אנשים ואומר שהוא גולש 4 שנים וגולש על גלים של 3 מטר בטהיטי, אני לא מאמין לשום מילה שלו!
לא רוצה לתת לו אף הזדמנות והשם הזה אביב ביטון מעצבן אותי!!!
חבל שהוא חזר, הוא רק יעשה מעצמו צחוק יותר.
To LIVE IS to SURF

מנותק אביב@ביטון

• Newbie
  • *
« Reply #5 ב- : מרץ 20, 2009, 02:58:28 AM »
א . לא צריך שום היזדמנות הזכות שלי להיות פה היא כמו שלך ולהגיד את דעתי כמו שאתה אומר את הדעה שלך נכון יפה !!

לא טוב לך הדיון שכתבתי לא מגיבים פשטו דלג בכלל אתה לא היחיד ברוך השם שניכנס לפורום הזה ולא חסר פה אנשים אז עם זו התגובה שלך אל תגיב

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #6 ב- : מרץ 20, 2009, 03:15:56 AM »
נכון, לא צריך שום הזדמנות, אתה רוצה אתה יכול להיות פה, השאלה היא אם אתה באמת רוצה להמשיך להיות פה עם המוניטין שיצא לך. אני אישית לא אקבל את זה שאתה פה ואני אמשיך לחפור לך. אתה אפילו לא מבין מתי אתה לא רצוי. ואני בטוח שיש פה עוד הרבה שחושבים כמוני.
מצטער שאני מגעיל פשוט לא מגיע לך הכבוד הזה של להיות פה.
To LIVE IS to SURF

מנותק אביב@ביטון

• Newbie
  • *
« Reply #7 ב- : מרץ 20, 2009, 05:48:51 AM »
אסף אפשר שאלה  פגעתי בך אישית ? מה שאמרתי תשאיר את זה לי  בסדר אל תיהיה ילד קטן ותישמור טינה לפחות אל תישמור טינה אחרי חצי שנה שלא הייתי כאן ואתה יודע גם עם תישמור לי טינה לפחות תעשה זות בשקט ואל תגיב ע ל זה פשוט על תגיב על ההודעות שלי וכך כל מי שממשיך לשמור לי טינהעל כך ...

לא כזה עניין!

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #8 ב- : מרץ 20, 2009, 06:07:20 AM »
אתה חושב שאתה יכול לעזוב לחצי שנה ואז להגיע כאילו לא סובבת פה חצי פורום על האצבע הקטנה? כאילו לא שיקרת לאנשים? אתה שקרן עם פה מלוכלך ואני לא מאמין לך יותר ולא רוצה לדבר איתך. פשוט מאוד, מעצבן אותי לראות אותך פה. יש לך איזו אובססיה לפורום הזה? אני לא מבין... עשית לעצמך מספיק פאדיחות, לא כדאי פעם שלישית.
To LIVE IS to SURF

מנותק לירוי המפציץ מהילטון

• soul surfer
  • נבחרת
  • Hero Member
  • *
« Reply #9 ב- : מרץ 20, 2009, 10:58:45 PM »
אסף אפשר שאלה  פגעתי בך אישית ? מה שאמרתי תשאיר את זה לי  בסדר אל תיהיה ילד קטן ותישמור טינה לפחות אל תישמור טינה אחרי חצי שנה שלא הייתי כאן ואתה יודע גם עם תישמור לי טינה לפחות תעשה זות בשקט ואל תגיב ע ל זה פשוט על תגיב על ההודעות שלי וכך כל מי שממשיך לשמור לי טינהעל כך ...

לא כזה עניין!

אחי כדאי שתשפר את הכתיבה שלך למה אתה במצב גרוע!!!
lleerrooyy