לא נתנה לאף אחד סיכוי הוגן לשלום? למצרים נתנו את כל חצי האי סיני. לירדן אנחנו נותנים איזה 90 מיליון מטר קוב מים לשנה (להזכיר לכם מה מצב המים במדינה שלנו). עם ירדן גם היה תכנון שנקים נמל בעקבה במקום נמל אילת שיש סכנה שיפגע בריף האלמוגים באילת, אבל אף אחד לא רוצה להקים אותו, משום שלא רוצים לסמוך על מדינה מוסלמית ובצדק! כל דקה יכול לקום שם משהו קיצוני עם דעות כמו של אחמדי ניג'אד ואז אנחנו יודעים מה יקרה. קח לדוגמה את טורקיה, ידידה שלנו, אנחנו ניסינו להגן על עצמנו נגד הטרור שבעזה, וראש הממשלה העיוור שלהם התנהג אלינו כמו מטומטם... מזל שהיחסים איתם לא נותקו. אי אפשר לסמוך על המוסלמים, בעיקר לא כאשר אחת המטרות שלהם היא לשלוט בעולם. אני לא אומר שאין מוסלמים או ערבים שלא רוצים שלום, אבל כרגע המצב הוא שאלה שלא רוצים שלום שולטים, כמו בעזה, או כמו רוב הערבים במדינתו הקטנה, שמפגינים לטובת החמאס בגלל שמותר להם (חופש הביטוי).
ישראל ביתנו לא סתם רוצים לצמצם את הדמוקרטיה, הם רוצים לצמצם אותה כך שכשבית בישראל לא יוכל להקים סוכת אבלים למחבל שרצח שישה אנשים ולתלות דגלי חמאס. מתי כבר תבינו שהם לא רוצים אותנו פה ובעזרת הדמוקרטיה שלנו הם מתרבים ועוד מעט הם יהיו פה הרוב.
ליברמן לא טיפש, הוא מסתכל קדימה, הוא אומר מה שהוא חושב ויש לו רעיונות טובים כמו חילופי שטחים. הערבים גם מסתכלים קדימה, 2000 שנה לא היינו פה, כמה זמן יש לנו מדינה? 60 שנה? אז הם אומרים נחכה עוד קצת, שום דבר לא בוער. בעוד 50- 100 שנה הם יהיו פה הרוב, ואף אחד מחברי הכנסת או חברי הממשלה לא חושב על זה, אלא הם דואגים רק לתחת של עצמם. אם תשאלו אותי, חוק הגבלת ילודה ל-5 ילדים במשפחה יהיה טוב, כך שלא יוכלו לעשות 10 ילדים. אבל מה נעשה שה"דמוקרטיה" שלנו לא תיתן לזה לקרות. מי שרוצה לראות דבר מוחשי שיראה את התרחיש של ירון לונדון (אם אני לא טועה) בפרק שבו הערבים מתאחדים בעוד 20 שנה והמפלגה שלהם צוברת 21 מנדטים. יש פרעות בין ערבים ליהודים ובסופו של דבר מדינת ישראל עושה חוקי גזע ואז גם הערבים לא יכולים להשתלט על המדינה שלנו, אך גם העולם מנתק איתנו יחסים.
אף אחד לא רוצה שזה יקרה, אז תחשבו בהיגיון...