כתב נושא: מה דעתכם הגולשים בעזה עושים עכשיו  (נקרא 46485 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אסף

• Hero Member
בעניין: מה דעתכם הגולשים בעזה עושים עכשיו
« Reply #40 ב- : ינואר 14, 2009, 12:38:29 AM »
ולמה לכבוש את זה שוב? כדי שכל יומיים עוד חייל ימות שם? שכל יום עוד מטען יתפוצץ על כמה חיילים ויפצע אותם? (במקרה הטוב)
שלא נדבר על זה שהעולם יתחיל לשגע את השכל...
אחי מה נעשה אי אפשר לחיות איתם ביחד ואף אחד מפה לא יכול למצוא פיתרון לבעיה, בטח שלכבוש את הרצועה שוב זה לא מה שצריך לעשות.
To LIVE IS to SURF

מנותק surf4fun

• Hero Member
    • דוא
« Reply #41 ב- : ינואר 14, 2009, 02:42:55 AM »
בוא'נה אתם צריכים להתבייש בעצמכם!
במקום להגיד לו כל הכבוד אתם אומרים לו לשים פצצות בגלשנים? :o
לאנשים כמוכם בכלל לא מגיע שיביאו לכם גלשן

כל הכבוד על היוזמה!

כן ושיזרקו עליך ערבים אבנים, נראה אותך אומר את זה.. (מניסיון אישי) שירתתי שנה וחצי בשכם, ותאמין לי.. לא הייתי רוצה לתת לערבי גלשן!

אני יודע שאין לי ממש זכות לדבר כי רק בן 14 אבל מה אתה מצפה, אתה שירתת בשכם אז אתה מצפה שהאנשים בשכם יזרקו עלייך פרחים?
אבל שוב אני רק בן 14 ואני לא ממש יודע מה קורה שם.
surf for life

mystyleinside

• אורח
« Reply #42 ב- : ינואר 14, 2009, 03:12:52 AM »
אני מקווה שאתה תיתגייס לצבא, לא תעבור את מה שאני עברתי.
עד היום יש לי סיוטים..

מנותק B.Y

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #43 ב- : ינואר 14, 2009, 03:28:09 AM »
אי אפשר לקבוע פה שום דבר לכל אחד יש דעה שונה

אני מאמין שכל אחד מכם אם היו נופלים לו טילים על הבית הוא היה מאחל מוות לכל הערבים

אני לדעתי יש ערבים טובים אי אפשר להגיד שישמידו את כולם אבל שוב אי אפשרל קבוע כאן שום דבר

מנותק omri94a

• Newbie
  • *
    • דוא
« Reply #44 ב- : ינואר 14, 2009, 03:58:22 AM »
יש לי משפט אחד:" עניי עירך קודמים"

mystyleinside

• אורח
« Reply #45 ב- : ינואר 14, 2009, 03:59:34 AM »
B.Y, אתה צודק בדבריך, אבל לא כולם רואים את זה ככה, גם אני חושב שיש ערבים טובים, ואם לא היה את HAMAS וכול האירגונים המסריחים האלה
יכול להיות שהיה שלום, אבל הם ממשיכים להפגיז אותנו, אז אנחנו נפגיז כיפליים, וההבדל בנינו לבינהם!
שאנחנו לא משתמשים בילדים בתור מגן אנושי, וגם שאנחנו לא מחפשים ליפגוע באזרחים, הם יורים ולא אכפת להם..

נכון שקורה שצה"ל מפגיז גם אזרחים, אבל אנחנו מלחמה וזה קורה, כמו שקרה שהייתה אש חד צדדי, כמו היום
שמילואימניקים פגעו בכוחות של צנחנים, זה חלק מלחימה, דברים קורים!

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #46 ב- : ינואר 14, 2009, 05:31:30 AM »
החמאס הם חארות, זה טוב בשבילם שמתים אצלהם יותר אנשים ( אזרחים) כי אז העולם רואה אותנו כרוצחים והחמאס אומר שעושים להם שואה...
העולם עיוור ואם זה ימשיך ככה לכו תדעו לאן נגיע. אני אישית אומר שאין לאף אחד שלא חי פה זכות להתערב בעניינים שלנו, לא לאנשים מבריטניה שלא יודעים מה זה קטיושה ולא מאף מקום אחר.
To LIVE IS to SURF

מנותק עוד בחור

• Jr. Member
  • **
« Reply #47 ב- : ינואר 14, 2009, 06:39:18 PM »
זה לא שהעולם לא רואה העולם פשוט חושב שהוא רחום ושצריך להיות עם החלשים
בישביל שהוא ילך לישון טוב ושלא יבקרו אותו ולא אכפת להם שמפגיזים אותנו כי אנחנו
מדינה עם צבא ו"מדינה כובשת" מבחינתם. העולם נגדנו כי הוא חרא!!

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
« Reply #48 ב- : ינואר 15, 2009, 04:42:10 AM »
תשמעו , הדיון הזה נמשך כבר 60 שנה , לא נראה לי הוא יפתר בכמה תגובות בפורום גלישה של ילדים .

אין ספק שאין דרך אחת טובה .

רק מלחמה לא תביא עלינו שלום , אבל היא תביא בינתיים יותר שקט לדרום מאשר לשבת בחיבוק ידיים !

אני לא נכנס פה למי כן תומך בחמאס ומי לא , אבל נכון לעכשיו עזה 2008 שונאת ישראל ותומכת חמאס , ולכן צריך להתנהג אליה כישות אחת שרוצה בהשמדת ישראל , כישות אחת שהיא שלוחה של איראן .
אני אומר ברוך השם שאני לא בראשות הממשלה ואני לא צריך להתמודד עם השאלות הקשות שמלוות את המצב הזה (ויש כל כך הרבה שאלות קשות !) אני רק מקווה שהם יעשו בחירות נכונות .

אבל מה דעתכם להתייחס למה שאוריאן אמר ?
הגלשנים נשלכו לעזה כבר לפני כמעט חצי שנה , אי אפשר להחזיר אותם אז אין מה "לבכות" על זה , מה גם ,שבוא ננסה ,בוא נראה מה זה יניב , תזכרו שבסופו של דבר יש אנשים שמורדים בשלטון ועושים שלום !

לא חשבנו בחיים לא יהיה שלום עם מצרים וצריך לזיין אותם ? חשבנו , ויש שלום ! יש שפויים !
לא חשבו שבחיים לא יהיה שלום עם ירדן וצריך לזיין אותם ? חשבנו , ויש שלום ! יש לשפויים !
(ואלה רק דוגמאות שקשורות אלינו , יש הרבה דוגמאות של שלום בעולם)

אז בקשר למה שאוריין אומר , אני חושב שמי שגר קרוב לים יכול ללכת לגלוש וזה נראה לי גם מה שאני הייתי עושה ..

כי החיים בזבל , אז לפחות בוא ניתן קצת כיף לנשמה .
וגם , תחשבו על זה .. יש מקום יותר בטוח מהים עכשיו בעזה ?
מפציצים את האדמה לא את הים ..

בכל מקרה אם יושב עכשיו בעזה גולש שוחר שלום שמתפלל שיהיה
 שלום ואומר מתי אני יוכל לגלוש עם בני דודי היהודים , אני מאחל לו רק ברכה ואני מחכה ליום בקוצר רוח שנוכל לתפוס כמה גלים ביחד .
בואנה באיזה סרט אתה חי?? בני דודי היהודים עלק בן דוד שלך תפנים כבר שהם לא אוהבים אותנו! לפחות רובם! גלשנים בטח שלא צריך לשלוח להם! יש לנו מספיק אנשים עניים במדינה שצריך לדאוג להם ולא צריך גם אותם על הראש שלנו..!ואוריאן אולי באמת תשקלו את זה ואם יש תורמים לקנות גלשנים ולתת אותם לגולשים שרוצים לגלוש אבל אין להם כסף.....
ד"א בגוש קטיף היתה רצועת חוף בין המדהימות בארץ! אני זוכר שפעם קראתי על זה כתבה במגזין אדרנלין פשוט חבל שנתנו להם אותה סתם ככה... אני מת כבר ללכת לשם ב"ה נכבוש את זה שוב..

מה איפה אני חי מה ?
תקרא את התגובה שלי עוד פעם ותראה שאני חיי בישראל !

אני אומר שצריך להכנס בהם ולהלחם בהם בכל הכוח , נכון לעכשיו .

שדברתי על הערבי שאומר בן דודי היהודי , אני מדבר על ערבי גולש שרק רוצה שלום .. מה אין כאלה ? לפחות אחד בטוח יש !

ההבדל ביני לבינך , שאני נלחם מתוך רצון להגיע לשלום !
אתה נלחם ולא רואה את הדרך לשלום..

מנותק עומר אלון

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #49 ב- : ינואר 15, 2009, 10:47:18 PM »
תשמעו , הדיון הזה נמשך כבר 60 שנה , לא נראה לי הוא יפתר בכמה תגובות בפורום גלישה של ילדים .

אין ספק שאין דרך אחת טובה .

רק מלחמה לא תביא עלינו שלום , אבל היא תביא בינתיים יותר שקט לדרום מאשר לשבת בחיבוק ידיים !

אני לא נכנס פה למי כן תומך בחמאס ומי לא , אבל נכון לעכשיו עזה 2008 שונאת ישראל ותומכת חמאס , ולכן צריך להתנהג אליה כישות אחת שרוצה בהשמדת ישראל , כישות אחת שהיא שלוחה של איראן .
אני אומר ברוך השם שאני לא בראשות הממשלה ואני לא צריך להתמודד עם השאלות הקשות שמלוות את המצב הזה (ויש כל כך הרבה שאלות קשות !) אני רק מקווה שהם יעשו בחירות נכונות .

אבל מה דעתכם להתייחס למה שאוריאן אמר ?
הגלשנים נשלכו לעזה כבר לפני כמעט חצי שנה , אי אפשר להחזיר אותם אז אין מה "לבכות" על זה , מה גם ,שבוא ננסה ,בוא נראה מה זה יניב , תזכרו שבסופו של דבר יש אנשים שמורדים בשלטון ועושים שלום !

לא חשבנו בחיים לא יהיה שלום עם מצרים וצריך לזיין אותם ? חשבנו , ויש שלום ! יש שפויים !
לא חשבו שבחיים לא יהיה שלום עם ירדן וצריך לזיין אותם ? חשבנו , ויש שלום ! יש לשפויים !
(ואלה רק דוגמאות שקשורות אלינו , יש הרבה דוגמאות של שלום בעולם)

אז בקשר למה שאוריין אומר , אני חושב שמי שגר קרוב לים יכול ללכת לגלוש וזה נראה לי גם מה שאני הייתי עושה ..

כי החיים בזבל , אז לפחות בוא ניתן קצת כיף לנשמה .
וגם , תחשבו על זה .. יש מקום יותר בטוח מהים עכשיו בעזה ?
מפציצים את האדמה לא את הים ..

בכל מקרה אם יושב עכשיו בעזה גולש שוחר שלום שמתפלל שיהיה
 שלום ואומר מתי אני יוכל לגלוש עם בני דודי היהודים , אני מאחל לו רק ברכה ואני מחכה ליום בקוצר רוח שנוכל לתפוס כמה גלים ביחד .
בואנה באיזה סרט אתה חי?? בני דודי היהודים עלק בן דוד שלך תפנים כבר שהם לא אוהבים אותנו! לפחות רובם! גלשנים בטח שלא צריך לשלוח להם! יש לנו מספיק אנשים עניים במדינה שצריך לדאוג להם ולא צריך גם אותם על הראש שלנו..!ואוריאן אולי באמת תשקלו את זה ואם יש תורמים לקנות גלשנים ולתת אותם לגולשים שרוצים לגלוש אבל אין להם כסף.....
ד"א בגוש קטיף היתה רצועת חוף בין המדהימות בארץ! אני זוכר שפעם קראתי על זה כתבה במגזין אדרנלין פשוט חבל שנתנו להם אותה סתם ככה... אני מת כבר ללכת לשם ב"ה נכבוש את זה שוב..

מה איפה אני חי מה ?
תקרא את התגובה שלי עוד פעם ותראה שאני חיי בישראל !

אני אומר שצריך להכנס בהם ולהלחם בהם בכל הכוח , נכון לעכשיו .

שדברתי על הערבי שאומר בן דודי היהודי , אני מדבר על ערבי גולש שרק רוצה שלום .. מה אין כאלה ? לפחות אחד בטוח יש !

ההבדל ביני לבינך , שאני נלחם מתוך רצון להגיע לשלום !
אתה נלחם ולא רואה את הדרך לשלום..

נכון אני רואה טוב מאוד את הדרך לשלום צריך לחסל את החמאס הזה וככה יהיה שלום וגם אם בדרך צריך להרוג אזרחים חפים מפשע אין מה לעשות!

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
« Reply #50 ב- : ינואר 16, 2009, 04:21:18 AM »
אין לי מושג מה העתיד צופן לנו
אבל מה שבטוח כל אחד צריך לשאול את עצמו מה הוא עושה על מנת שיהיה לנו טוב יותר במקום הזה ובעולם בכלל נראה לי שקידום הגלישה  בעולם יכול להפוך את העולם למקום שפוי יותר ונעים לחיות בו
בגלישה נוצר קשר חזק בין האדם לסביבה לטבע עזרה הדדית והצלת חיים
כל אלו אלו הם חלק בלתי נפרד מהגלישה זה בהחלט דברים שחסרים במזרח התיכון
ולכל העניים שאין להם גלשן אני מזמין אותם בלי כסף לגלוש במרכז טופסי
(לאלו שאמרו שעניי עירך קודמים)

במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
« Reply #51 ב- : ינואר 16, 2009, 06:32:31 AM »
וואלה צריך לקרוא לך "באבא אוריאן"

אשכרה השייח או האבא של הגולשים אתה ..

מנותק yaniv_5115

• Jr. Member
  • **
  • "
« Reply #52 ב- : ינואר 16, 2009, 08:58:33 PM »
אבל מה שבטוח כל אחד צריך לשאול את עצמו מה הוא עושה על מנת שיהיה לנו טוב יותר במקום הזה ובעולם בכלל נראה לי שקידום הגלישה  בעולם יכול להפוך את העולם למקום שפוי יותר ונעים לחיות בו

אוריאן, עם כל הכבוד לפי דעתי לא נראה לי שיש מישהו שהוא באמת במצב כספי רע ויגדיר את עצמו כעני, זה רק יבייש אותו.
תחשוב על זה, הוא צריך להגיע אלייך ולהגיד שהוא עני.
לא עדיף שיאמר שהוא מחוסר יכולת וכאלו?
עני זו מילה נורא פוגעת לפי איך שאני רואה אותה.

המשך יום טוב.

מנותק shlomi

• Hero Member
    • דוא
« Reply #53 ב- : ינואר 16, 2009, 10:02:12 PM »

אוריאן, עם כל הכבוד לפי דעתי לא נראה לי שיש מישהו שהוא באמת במצב כספי רע ויגדיר את עצמו כעני, זה רק יבייש אותו.
תחשוב על זה, הוא צריך להגיע אלייך ולהגיד שהוא עני.
לא עדיף שיאמר שהוא מחוסר יכולת וכאלו?
עני זו מילה נורא פוגעת לפי איך שאני רואה אותה.

המשך יום טוב.
גם שהוא חוסר יכולת הוא לא יגיד..
אם לא נבוא אליהם הם לא יבואו אלינו

mystyleinside

• אורח
« Reply #54 ב- : ינואר 17, 2009, 03:28:22 AM »
קיצר,

ערבי טוב - זה ערבי מת...

מנותק חן הלוי

• Hero Member
« Reply #55 ב- : ינואר 17, 2009, 04:05:42 AM »
קיצר,

ערבי טוב - זה ערבי מת...

קיצר,

אתה טיפש!

עומרי

• אורח
« Reply #56 ב- : ינואר 17, 2009, 05:07:19 PM »
דווקא  לא
ערבי גבר=ערבי בקבר ;D

מנותק עידןןא

• Full Member
« Reply #57 ב- : ינואר 24, 2009, 12:49:09 AM »
אחרי שלושה שבועות בתוך עזה לא ניתקלתי בערבי שלא היה בעד החמאס להפך המשפחות היו מחביאות חמאסניקים ונותנות להם בגדים כדי שלא נוכל לזהות אותם או היה מקרה שבא אמבולס לטפל באזרחים ואחרי זה שיחררנו אותו והוא קרה לחולייה של חמאסניקים ונתן להם מיקום מדוייק בתור תושב הדרום וחייל קרבי אני יעדיף ש 50 "חפים מפשע" שלהם ימותו ושאפילו אזרח או חייל אחד שלנו לא יפצעו קל ומה לעשות שהחמאס מתחבא מתחת בתי חולים ובתי ספר

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
« Reply #58 ב- : ינואר 24, 2009, 01:10:18 AM »
בקיצור אוריין,
 גלשנים הבאים שאתה שולח אנא שלח לבוגרשוב 84  ;D
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

עומרי

• אורח
« Reply #59 ב- : ינואר 24, 2009, 01:20:33 AM »
אחרי שלושה שבועות בתוך עזה לא ניתקלתי בערבי שלא היה בעד החמאס להפך המשפחות היו מחביאות חמאסניקים ונותנות להם בגדים כדי שלא נוכל לזהות אותם או היה מקרה שבא אמבולס לטפל באזרחים ואחרי זה שיחררנו אותו והוא קרה לחולייה של חמאסניקים ונתן להם מיקום מדוייק בתור תושב הדרום וחייל קרבי אני יעדיף ש 50 "חפים מפשע" שלהם ימותו ושאפילו אזרח או חייל אחד שלנו לא יפצעו קל ומה לעשות שהחמאס מתחבא מתחת בתי חולים ובתי ספר
כל הכבוד שהייתה בעזה