קורס גלישה למבוגרים בימי שישילפרטים 0504329001
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: deano על דצמבר 10, 2008, 04:29:45 AMמה אניי יעשה שאני WANNA BEפשוט האנדרנלין שאני מקבל על גל של 20 זה יותר מידי בשבילייש לי לב חלש אחי תבין אותי, זה לא שאני פחדן למה אתה אומר שאני פחדן? מותק גלשתי במלדיבים , קוסטה ריקה , ובאוסטרליה ב- Bells גלים של 3מטר צינורות... על מה אתה מדבר איתי בכלל???!?!?!?יצו'נג'י.. אתה יודע בכלל מה רמת הגלישה שלי?זה הבעיה שלכם אנשים, אתה מדברים כול היוםפקה פקה פקה.. תראו ביצועים...ואז נדבר איתכם..
מה אניי יעשה שאני WANNA BEפשוט האנדרנלין שאני מקבל על גל של 20 זה יותר מידי בשבילייש לי לב חלש אחי תבין אותי, זה לא שאני פחדן
אחי תירגע קצת, מאיפה הגיעו אליך כל העצבים האלה? חלאס מי צריך את כל הריבים האלה, רוצים שיהיה נחמד
יאללה בואו נעשה מפגש של הפורום..נו שסוף סוף נראה מי עומד מאחורי המחשב וסתם לדעת עם מי אתה מדבר פה...
ציטוט של: עמוס על דצמבר 11, 2008, 10:10:54 PMיאללה בואו נעשה מפגש של הפורום..נו שסוף סוף נראה מי עומד מאחורי המחשב וסתם לדעת עם מי אתה מדבר פה...אפשר ביום שבת יהיו אחלה גלים.
ציטוט של: פשוט ברוידא על דצמבר 11, 2008, 10:51:13 PMציטוט של: עמוס על דצמבר 11, 2008, 10:10:54 PMיאללה בואו נעשה מפגש של הפורום..נו שסוף סוף נראה מי עומד מאחורי המחשב וסתם לדעת עם מי אתה מדבר פה...אפשר ביום שבת יהיו אחלה גלים.ברוידאה זה כזה פשוט יש פה חברה מחיפה, אשקלון... ולך תדע אם נעשה את המפגש בתל-אביב