עדכון מצב הים הסרף ריפורטשרות ללא תשלוםחפשו באווטאפ טופסי סרף ריפורט
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
חוץ מהקזינו והבקדור אבל מפוצץ שם ואי אפשר לגלוש אז by סתום תפה
ציטוט של: עומר אלון על דצמבר 06, 2008, 02:42:12 PMחוץ מהקזינו והבקדור אבל מפוצץ שם ואי אפשר לגלוש אז by סתום תפהלא יודע מה איתך אני גלשתי שם בימים מושלמים עם הרבה אנשים ולא הפריע לי לקחתי מלא גלים...ד''א יש עכשיו גל של 40+-
ציטוט של: B.Y על דצמבר 06, 2008, 04:36:10 PMציטוט של: עומר אלון על דצמבר 06, 2008, 02:42:12 PMחוץ מהקזינו והבקדור אבל מפוצץ שם ואי אפשר לגלוש אז by סתום תפהלא יודע מה איתך אני גלשתי שם בימים מושלמים עם הרבה אנשים ולא הפריע לי לקחתי מלא גלים...ד''א יש עכשיו גל של 40+- בסדר אבל זה לא ההום בריק שלי שם ולרוב אני גולש בקדרים פיק סגור...
ציטוט של: אסיף(חדש) על דצמבר 05, 2008, 01:25:14 AMיאווו ודווקא השבוע הזה יש לי מבחן ענק בפיסיקהמבחן ענק בהיסטוריה מורחבמבחן גדול במתמטיקהמבחן בספרות ובוחן במתמטיקה איזה כיף ליהיות בבית ספר פתוח דמוקרטיט (שאין בו כזו כמות מבחנים)נקווה שנצליח קצת לגלוש בבוקראין איזה חוק של יומיים הפרש בין מבחן למבחן? ולי יש מחר מבחן בהיסטוריה, ראשון פיסיקה, שלישי לשון, שישי תנ"ך, ראשון אנגלית, שלישי מתמטיקה, חמישי ביולוגיה ואז תודה לאל זהו למחצית הזאתת אני מקווה למצוא איזה יום אחד לגלוש חחכל השבועיים האלה פשוט יהיו סיוטט
יאווו ודווקא השבוע הזה יש לי מבחן ענק בפיסיקהמבחן ענק בהיסטוריה מורחבמבחן גדול במתמטיקהמבחן בספרות ובוחן במתמטיקה איזה כיף ליהיות בבית ספר פתוח דמוקרטיט (שאין בו כזו כמות מבחנים)נקווה שנצליח קצת לגלוש בבוקר