כתב נושא: איזה ים !!! דווח מהיום ועדכון לשבוע המטורף שבדרך !!  (נקרא 3151 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Nimrod-Section

• Newbie
  • *
אתמול גלשתי במערבי היה סבבה... היה גל בסדר אבל לא היה משוה מויחד, היום זה כבר שונה לגמרי..........
קמתי ב6 בבוקר, התארגנתי וב7 כבר הייתי במערבי יחד עם עוד 10 גולשים בערך,גל חזק מאוד עם גובה יפה 100-140, שבירה חזקה מאוד, קשה קצת לעלות. אבל למרות כל זה רוב הגלים היו סגורים ולקח המון זמן עד שתופסים גלים.
יצאתי לקראת 10. והלכתי שוב ב1.... משהלך בים.... דיליקטס-מדהים ! ים חזק ! גובה לא רע 80-120, דרופים מטורפים גל פתוח !!! השתנה מאוד מהבוקר והיה גל מאוד ]פתוח, קיר יפה..... עד 4 גלשתי יצאנו מהמים והתחלנו לצלם תגולשים, אני צילמתי מהמצלמה שלי את הים בחוץ, אבל אחד מהבחר^ה של המערבי הביא מצלמה מקצועית וצילמנו את כל משזז בחוף.
רק שתדעו אין לי מושג איפה גלשתם, אבל אני גלשתי במערבי יחד עם שני חברים שלי חוץ משלושתינו לא ראיתי אף אחד במים עד השעה 3:30, ההםסד כולו שלכם, קצת קשה לעבור תים אבל כל כך שווה לחוות את הכוח שלו.
מה צפוי בהמשך? מחר הים יורד חזק מאוד בבוקר יהיה עוד ת60-70 במקרה הטוב ! אני אופטימי ל60-70.. אבל יש אפשרות גם שיהיה רק חצי קחו את זה בחשבון, במשך היום הים יטוס למעטה, רביעי אין גלים, חמישי הים יתחיל לעלות במשך היום בערב כבר יהיה גל לא רע, שישי סערה ראשונה לחורף הזאתי יותר מבחינת רוח, רוחות חזקות של 20-25 קשר הים יעלה מאוד, בבוקר עוד יהיה אפשר לגלוש-פה תתעדכנו כי מדי פעם לפני שהרוח באה מגיעים הגלים ויכול להגיע סוואל של איזה מטר מ6-9 בבוקר, והרוח תתחיל רק ב9 אבל זה לעיתים נדירות בכל מקרה אני יעדכן.
בקיצור הים יעלה ויהיה גבוה מאוד חופים סגורים מאוד יהיה היחידים שיאפשרו לגלוש, בשבת בבוקר הים מתחיל לרדת הרוח נסוגה לסביבות ה15 קשר בבוקר במשך היום היא תיחלש, לגלושים המתקדים שבת אחרי צוהריים הולך להיות אחד הימים היותר יפים וטובים, גל חזק פתוח עם גובה מטר וחצי-2 מטר.
אז להיות בהיכון כי שישי גלי רוח גבוהים אבל עדיין לא משוה ושבת אחרי צוהריים זה היום שלנו...
ראשון בבוקר כמובן שישאר גלים התקפות של 60-70 בבוקר ואחרי צהוריים ירד בהדרגה....

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
רציני לא ראית אף אחד במערבי כל היום?
פשוווט ברוידא

מנותק פרץ

• Hero Member
מה? אז באמת יהיה משהו בשישי שבת?

מנותק portal