כתב נושא: טוב חזרתי ל]ורם אחרתי איזה חודשים שהייתיח במסע גלישה מהנה מאוד  (נקרא 41790 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק B.Y

• Sr. Member
    • דוא
יש מצב הוא לא משקר
אבל סתם שאלה למה אנשים פשוטים לא יכולים לגלוש בגפריס ביי חצי אלמוגים חצי חול זה לא כאילו הכל ריף לא?
וגם מטר 30 ביג דיל
אני מחכה לתמונות...
מי שמתחיל ואפעם לא היה בחו''ל לא זה לא כזה פשוט להכנס בג'פריס בגל של מטר וחצי זה גל שונה מאד מהארץ וגם מהיר ולוקח זמן להתרגל ולא לכולם גם יש אומץ לגלוש שם.

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
להלן הודעה של אביב ביטון מלפני 3 חודשים:
תישמעעו אני גולש ככר 4 שנים גולש שנתיםי אחרונות על גלשן תופס  פינות ועולה לאוף דליפים קטנים ובשנתיים הקודמות על בוגיי יודע הכל בעמידה אין מצב לשכיבה רק לעמוד טוב אז ככה  בשנתתים האחרונות התחלתי עם הגלשן והכל ואני פשוט מפחדד לעלות למעלה ( הכוונה היאא איפו  כל הגולשים מתמקדים ומחכים לגל ) פשוט לא יודע מפחדד וכל פעם שאני מנסה אני מפסיק פיתאום ....

הבעיה היא שעם בוגי זה בחיים לא קרה לי עם היה גלים תמיד הייתי ראשון במים ותמי הייתי הראשון למעלהה ושהגיע הגלשן פיתאום אני ימפחד לעלות למעלה ובגלל זה אולי אני מתקדם יותר לאט אווו משהוא  מישהוא יכוללעזור לי לתת לי טיפים ועצות או משהוא

ואני אומר שאם לפני 3 חודשים היית גולש על קצף אז נראה לי שלגלוש בג'פריש זה חירטוט...
פשוווט ברוידא

מנותק אסף

• Hero Member
בג'פריס ביי אתה מתכוון לסופרטיובס? כי אם כן אז זה באמת חירטוט...
To LIVE IS to SURF

עומרי

• אורח
אני אומר שהוא היה באפריקה והוא תפס גלי קצף של מטר 30 עכשיו הגיוני לכולם

מנותק ariko

• Full Member
  • surf the best & fuck the rest
נשמע חזק ביותר
חחחחחח אתה לא מכיר אותו אחי היה לו משתמש אחר מקודם.הילד חרטטן סידרתי על תאמין לו הבן אדם בטח ישב על הספא בבית תקע בורקסים וראה בטלויזיה הארי פוטר.הילד אפס
חחחחחחחח מה אז אתה רוצה להגיד שכל האביבים ביטון האלה הם אותו אחד ? :D
הבן אדם ... שמע אחי יש לו פיצול אישיות מפחיד.

מנותק אביב@ביטון

• Newbie
  • *
מילה אחד אפשר להגיד על כל מי שחושב שאני מחרטט ק-נ-א-י-ם מצתער על הביטוי אבל ככ זה ניראה ..

כן אבל הכולה מטר ו30 הזה במסה של המים ובצורה של הגל והצינור שאתה נימצא בתוך הגל זה הרגשה אחרת לא כמו בארץ ומים צלולים ויפים הבנתי מהצלם שיש שם גם כמה כרישים מזל שלא ניפגשתי עםאחד מהם והם לא חשבו שאני איזה כלב ים !!..

בקיצור התמונות לא יהיה בכללל בכלל של ג'ורדי סמית'  ואני יראה לכם תמונות ותזהו ילד בן 14 ולא איזה מבוגר בסדר

ובשר לשמת משתמשם לא יודע למה אבל חשבתי שסגרנו תעיניין הזה לא אני פתחתי שם משתמש חדש בגלל המחשב החדש לא ידעתי תסיסמא זה היה שמור לי במועדפים ..
אז שלא יהיה אי הבנות..

וגפריס בי זה חצי אלמוגים חצי חול ותאמין לי לא כדי לדרוך על אלמוג זה ממש לא נעים וכאב טופת
וכל אחי בגפריס בי הייתי אפשר לקרוא לזה התחנה האחרונה שלי בטיול אחרי שהיתמקמתי שחוף במשך שבוע וחצי בבית מלון ליד החוף ...

אז חאלס לחשובשאני מחרטט אנשים

מנותק B.Y

• Sr. Member
    • דוא
בסדר אבל שים כבר תמונות!
תשמע לפי ההודעות שקראתי עכשיו שמישהו שם מפה זה דיי נשמע הגיוני שאתה כן מחרטט כי אם אתה מפחד מגל של 40 אז? ???
אבל אני מאמין לך בינתיים ואני מחכה לתמונות

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
אני עדיין לא מאמין. הילד בן 14 וגולש על הקצף בימים של 50.
פשוווט ברוידא

מנותק לירוי המפציץ מהילטון

• soul surfer
  • נבחרת
  • Hero Member
  • *
מילה אחד אפשר להגיד על כל מי שחושב שאני מחרטט ק-נ-א-י-ם מצתער על הביטוי אבל ככ זה ניראה ..

כן אבל הכולה מטר ו30 הזה במסה של המים ובצורה של הגל והצינור שאתה נימצא בתוך הגל זה הרגשה אחרת לא כמו בארץ ומים צלולים ויפים הבנתי מהצלם שיש שם גם כמה כרישים מזל שלא ניפגשתי עםאחד מהם והם לא חשבו שאני איזה כלב ים !!..

בקיצור התמונות לא יהיה בכללל בכלל של ג'ורדי סמית'  ואני יראה לכם תמונות ותזהו ילד בן 14 ולא איזה מבוגר בסדר

ובשר לשמת משתמשם לא יודע למה אבל חשבתי שסגרנו תעיניין הזה לא אני פתחתי שם משתמש חדש בגלל המחשב החדש לא ידעתי תסיסמא זה היה שמור לי במועדפים ..
אז שלא יהיה אי הבנות..

וגפריס בי זה חצי אלמוגים חצי חול ותאמין לי לא כדי לדרוך על אלמוג זה ממש לא נעים וכאב טופת
וכל אחי בגפריס בי הייתי אפשר לקרוא לזה התחנה האחרונה שלי בטיול אחרי שהיתמקמתי שחוף במשך שבוע וחצי בבית מלון ליד החוף ...

קודם כל כותבים מיצטער*

דבר שני נכון שלא תשים תמונה של מבוגרים כי גם אתה לא כזה מפגר אבל בבקשה אל תשים תמונות של ג'ון ג'ון
lleerrooyy

מנותק פרץ

• Hero Member
אני עדיין לא מאמין. הילד בן 14 וגולש על הקצף בימים של 50.
חח... נכון

מנותק surf4fun

• Hero Member
    • דוא
כן כולה 130 ודרום אפריקה בריפים חצי חול חצי אלמוגים בגפריס ביי קשה להם להאמין שזה נכון אז הם כולם אומרים שזה חירטוט בסדר ביום שני מגיעות תמונות אני יעלה לפה לפחות 20 תמונות שיראו שזה כן נכון ושאין שום חירטוט
מגניב אחי
אני מחכה לתמונות ואיזה כיף לך גלשת בג'פריס...
surf for life

מנותק אסף

• Hero Member

אז שלא יהיה אי הבנות..

למה כל כך מפתיע אותך שחושבים שאתה מחרטט? לפחות שלוש פעמים חירטטת, וכל פעם אמרת שאתה מצטער. עכשיו אתה בא אם איזה סיפור שהיית בדרום אפריקה וגלשת שם על גלים של מטר שלושים (אל תשכח את ההודעה שרשמת שאתה מפחד להגיע לפיק כן...)
בכל זאת לא אכפת לי אם זה אמת או לא וגם אם כן אז שיהיה לך בכיף... למרות שלא נראה לי שזה אמת.
To LIVE IS to SURF

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
הרבה יותר מ3 פעמים ואני זוכר את כל הסיפור שהיה לו אם המישתמשים...
פשוווט ברוידא

מנותק Extreme_Surfer

• Hero Member

אז שלא יהיה אי הבנות..

תמשיך לחפש תמונות בגוגל

~Surf 4 Life~

מנותק פרץ

• Hero Member

אז שלא יהיה אי הבנות..

תמשיך לחפש תמונות בגוגל

חח... אשכרה

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
זה מזכיר לי את הסיפור על הבנאדם שצעק " זאב , זאב !! " 8)
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

מנותק אביב fening

• Moderator
  • Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
ביטון אני יגיד לך ככה
1) טפסיק לחרטט לי בשכל
2)אם אתה מראה לי תמונה שלך ולידה תמונה שלך גולש ככה שאני יודע בבירור שזה אתה בג'פריס 15 ש"ח (במטר שלושים כמובן)
3)תפסיק לחרטט לי בשכל

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
ביטון אני יגיד לך ככה
1) טפסיק לחרטט לי בשכל
2)אם אתה מראה לי תמונה שלך ולידה תמונה שלך גולש ככה שאני יודע בבירור שזה אתה בג'פריס 15 ש"ח (במטר שלושים כמובן)
3)תפסיק לחרטט לי בשכל
תפסיק* אבל ב 3 תיקנת אז לא נורא.
פשוווט ברוידא

עומרי

• אורח
נו מה נגר עם התמונות?

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
איפה התמונות ימעפן? חחחח סע סע לעוד מסע ואל תחזור לפה

נראה לי שבאמת יש לך בעיה נפשית כי ילד חרטטן כמוך עוד לא פגשתי ( לחרטט פעם חמישית ברצף ?!?!)

על זה נאמר המשפט :

fool me once - shame on you , fool me twice - shame on me !!!
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com