כתב נושא: טוב חזרתי ל]ורם אחרתי איזה חודשים שהייתיח במסע גלישה מהנה מאוד  (נקרא 41796 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אביב@ביטון

• Newbie
  • *
טוב אז אפשר לומר ש"חרשתי "את דרום אפריקה והייתי בלפחות 6 7 חופים מצויינים ופשוט מפחידים אפשר לומר  כגון בחופים שביקרתי ג`פריס ביי , הנאהון ריף , ויקטוריה ביי ,  וומקום הלינה שלי היה בסטיל ביי
עיירת  נופש אפשר לומר אילת בגדול כל מיני אטרקיות חוף עם גלים שמגיעים לגובה מטר מטר וחצי נותן גלים עם סחף חזק אפשר לומר חלום של כל גולש לבקש ולגור בכזו עיירת נופש .

קניתי שם גם מחשב חדש וגלשן במצב מצויין במחיר עלות שהלוויאי היה עולה ככה בארך גלשן של אל מאריק בשווי של 190 דולר מאים לגלים בדרום  אפריקה  מקווה שאסתדר
וכן הגל הכי גבוה שתפסתי שמה היה מטר מטר 30 פשוט תענוג היה שווה לעזת את בית צפר לחודשיםם ולצאת למסע שכזה

ממליץ לכל אחד שיש לו את הזמן והכסף לצאת לכזה דבר חלומי

מנותק ariko

• Full Member
  • surf the best & fuck the rest
נשמע חזק ביותר

מנותק בר מלכוב

• Hero Member
    • דוא

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
חחחחחחחחחחחח מסע
חחחח חודשיים מבצפר חחחחחחחחחח

אני לא יכול יותר חחחחחחחחחחחחח
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

מנותק חן הלוי

• Hero Member
תחרטט עוד למה לא

עומרי

• אורח
היית שם חודשיים והגל הכי גבוה שתפסת היה 130

מנותק אסף

• Hero Member
To LIVE IS to SURF

מנותק פרץ

• Hero Member
היית שם חודשיים והגל הכי גבוה שתפסת היה 130
חח... בשביל גל כזה היית יכול להשאר בארץ... סתם לא, רק מבחינת הגובה אבל מבחינת היופי של הגל, המסה של המים ועוד הרבה דברים אז זה לא כמו בארץ

מנותק B.Y

• Sr. Member
    • דוא

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
נשמע חזק ביותר
חחחחחח אתה לא מכיר אותו אחי היה לו משתמש אחר מקודם.הילד חרטטן סידרתי על תאמין לו הבן אדם בטח ישב על הספא בבית תקע בורקסים וראה בטלויזיה הארי פוטר.הילד אפס
פשוווט ברוידא

מנותק פרץ

• Hero Member
נשמע חזק ביותר
חחחחחח אתה לא מכיר אותו אחי היה לו משתמש אחר מקודם.הילד חרטטן סידרתי על תאמין לו הבן אדם בטח ישב על הספא בבית תקע בורקסים וראה בטלויזיה הארי פוטר.הילד אפס
חח...

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
תמונות
?
בדיוק.אם היית חודשיים אז בטח יש לך תמונות.
פשוווט ברוידא

מנותק לירוי המפציץ מהילטון

• soul surfer
  • נבחרת
  • Hero Member
  • *
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דרום אפריקה עלאק הבנאדם כתב שהוא מפחד בים של 40 ליפני "המסע" שלו אז יאללה צא מהסרט ואתה יודע מה צא לעוד "מסע" אחד שלא נשמע ממך עוד חודשיים
lleerrooyy

מנותק אביב@ביטון

• Newbie
  • *
תמונות יהיהיו בול בעוד 4 ימים הם נימצאות כרגע אצל הצלם שהיתלווה איתנו טיול מאורגן לא רק לגלישה
ויהיה דיסק של לפחות 350 תמונות של כל הטיול וכן חודשיים תאמינו או לא עזבתי את בית צפר מראש השנה עד לפני כמה ימים חזרתי ויהיה גם סירטונים מקווה

למה אתם ישר חושבים שאני מחרטט אתם לא יכולים להחמיא לפעמים??

לא כל אחד הבית צפר זה הדבר שהכי מעניין אותו בזמן הזה ובטוח שיש כאלה גם בפורום האלה שהיו מוכנים לטוס לדרום אפריקה לחודשים במקום להיות בבית צפר בקיצור מקום ניפלא גלים מושלמים וכן תפסתי הכי גבוה זה מטר 30 מטר 40 לא יותר מיזה תיראו תצואות בתמונה ועם אתם מספיק בוגרים הייתי מבקש מכם שכל חד ואחד שרשם בדיון הזה שאני חירטטתי או הערה שחושב שחירטטתי ואמר זות בדרך אחרת ולא ממש מנומסת שיתנצל ותיראו שכן הייתי וכן יש תוצאות

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
אתה באמת לא רוצה שאני יעלב לפה הודעת שחירטטת
נראה לי שזה יגרום לקריסת המערכת...
פשוווט ברוידא

מנותק visner_88

• Hero Member
    • דוא
חחחחחחחחחחחח מסע
חחחח חודשיים מבצפר חחחחחחחחחח

אני לא יכול יותר חחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי סופר!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
keep our oceans alive...

מנותק surf4fun

• Hero Member
    • דוא
תרגעו עם הוא אמר שהוא גלש ב130 ס"מ אז הוא גלש ב130 ס"מ מה כולכם יורדים עליו
surf for life

מנותק אביב@ביטון

• Newbie
  • *
כן כולה 130 ודרום אפריקה בריפים חצי חול חצי אלמוגים בגפריס ביי קשה להם להאמין שזה נכון אז הם כולם אומרים שזה חירטוט בסדר ביום שני מגיעות תמונות אני יעלה לפה לפחות 20 תמונות שיראו שזה כן נכון ושאין שום חירטוט

מנותק חן הלוי

• Hero Member
כן כולה 130 ודרום אפריקה בריפים חצי חול חצי אלמוגים בגפריס ביי קשה להם להאמין שזה נכון אז הם כולם אומרים שזה חירטוט בסדר ביום שני מגיעות תמונות אני יעלה לפה לפחות 20 תמונות שיראו שזה כן נכון ושאין שום חירטוט
חחחח הצחקת גלשתי בג'פריס, שמע אחי אף אחד לא מאמין לך ויש התערבות שהתמונות שתעלה לפה בטח יהיו של ג'ורדי סמית' או משהו ותגיד שזה אתה....
נו מה אנחנו מפגרים אתה חושב?!

עומרי

• אורח
יש מצב הוא לא משקר
אבל סתם שאלה למה אנשים פשוטים לא יכולים לגלוש בגפריס ביי חצי אלמוגים חצי חול זה לא כאילו הכל ריף לא?
וגם מטר 30 ביג דיל