חוג גלישה לילדיםלפרטים 0504329001https://topsea.co.il/surfingclasses/
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אני מיתחייב על מה שאני אומר עכשיו, עוד כמה שנים (10 -12 אפילו פחות) נגיע לתחרויות הASP
יא אללה איזה גל מושלם !! זה פשוט לא יאמן שיש כאלה גלים מושלמים בעולם ואנחנו בריקבון של הארץ שלנו
ציטוט של: אביב fening על נובמבר 07, 2008, 04:31:46 AMאני מיתחייב על מה שאני אומר עכשיו, עוד כמה שנים (10 -12 אפילו פחות) נגיע לתחרויות הASP תסתכל על תמונות של ריף בן נור ואז תראה שבעוד שנתיים נגיע לasp
אני לא חושב שבקרוב נגיע לASP...כל הקטע הוא לדעת להתחרות ולפני הסבב הרשמי של הASP שהוא הWCT יש WQS וגם לפניו יש עוד סבבים אז צריך לעבור הרבה,ועם הגלים בארץ הגולשים שלנו יכולים להתאמן רק בחו''ל ורק למי שיש אמצעים יוכל לעשות את זה
ציטוט של: B.Y על נובמבר 08, 2008, 05:48:08 AMאני לא חושב שבקרוב נגיע לASP...כל הקטע הוא לדעת להתחרות ולפני הסבב הרשמי של הASP שהוא הWCT יש WQS וגם לפניו יש עוד סבבים אז צריך לעבור הרבה,ועם הגלים בארץ הגולשים שלנו יכולים להתאמן רק בחו''ל ורק למי שיש אמצעים יוכל לעשות את זהיוני קליין כל הזמן בחו"ל והוא גולש תותח ברמותת!!! ואני לא מגזים...אבל לפי מה שהבנתי הוא לא ממש מתחרה.
כן נכון ברור שבשביל להיות גולש ישראלי מצליח צריך הרבה מאוד כסף...מה לעשות בארץ אי אפשר להשתפר ולהגיע לרמה של חו"ל ואיפה אתה גולש דרך אגב?
ציטוט של: חן הלוי על נובמבר 09, 2008, 10:54:03 PMכן נכון ברור שבשביל להיות גולש ישראלי מצליח צריך הרבה מאוד כסף...מה לעשות בארץ אי אפשר להשתפר ולהגיע לרמה של חו"ל ואיפה אתה גולש דרך אגב?בית ינאיאתה?