חוג גלישה לילדיםלפרטים 0504329001https://topsea.co.il/surfingclasses/
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אני גרה רחוק מהיםולמדתי קצת לגלושאין לי גלשן עדיין ואני רוצה לדעת אם יש מקומות ליד הים, מועדוני גלישהשניתן לקחת משם גלשן וחליפה ולרדת לגלוש.בנתיים, עד שאני אמצא לנכון לקנות אחדיש כאלה מקומות
ציטוט של: ann21 על אוקטובר 16, 2008, 09:49:16 PMאני גרה רחוק מהיםולמדתי קצת לגלושאין לי גלשן עדיין ואני רוצה לדעת אם יש מקומות ליד הים, מועדוני גלישהשניתן לקחת משם גלשן וחליפה ולרדת לגלוש.בנתיים, עד שאני אמצא לנכון לקנות אחדיש כאלה מקומות TOPSEA מרכז הגלישה הכי טוב בארץ, בכיכר אתרים תל אביב בקומה השנייה.ואם את רוצה יש שיעורי גלישה כל יום שישי בין השעות 2-5 ושמה את תישתפרי בצורה מדהימה וכמובן שמספקים שם חליפות בחורף!(מומלץ בחום)ולמה מוזר?
חחחחתודה רבה לכם על התגובותאני גרה ברחובות ככה שבפלמחים או בראשוןלא אכפת לי גם איזור ת"א היות ואני שוכרת(בגבעת שמואל אומנם אבל זה מה יש)האם טופסי מספקים גם גלשנים?ואני באמת יכולה עבור תשלום לקחת מהם גלשן ולרדת לגלוש?
ציטוט של: ann21 על אוקטובר 17, 2008, 02:25:51 AMחחחחתודה רבה לכם על התגובותאני גרה ברחובות ככה שבפלמחים או בראשוןלא אכפת לי גם איזור ת"א היות ואני שוכרת(בגבעת שמואל אומנם אבל זה מה יש)האם טופסי מספקים גם גלשנים?ואני באמת יכולה עבור תשלום לקחת מהם גלשן ולרדת לגלוש?גבעת שמואל?!?!!?:OOOO חשבתי שיש שם רק עגלה וסוס
ציטוט של: ann21 על אוקטובר 16, 2008, 09:49:16 PMאני גרה רחוק מהיםולמדתי קצת לגלושאין לי גלשן עדיין ואני רוצה לדעת אם יש מקומות ליד הים, מועדוני גלישהשניתן לקחת משם גלשן וחליפה ולרדת לגלוש.בנתיים, עד שאני אמצא לנכון לקנות אחדיש כאלה מקומות TOPSEA מרכז הגלישה הכי טוב בארץ, בכיכר אתרים תל אביב בקומה השנייה.ואם את רוצה יש שיעורי גלישה כל יום שישי בין השעות 2-5 ושמה את תישתפרי בצורה מדהימה וכמובן שמספקים שם חליפות בחורף!(מומלץ בחום)ולמה מוזר?יש גם קורס מבוגרים אני פשוט לא יודע בת כמה את אבל תדברי אם אוריין (אחרי הפורום ומנהל מרכז טופסי למרות שהוא בהוואי יש מחליפים) תתקשרי ל0504329001
אפש לישכור גלשן לשנה אם את רוצה....או ליום זה 100 ש''ח לכל היום וחצי שעה 50 ש''ח, אני חושב