שומע אחי..כמה דברים..קודם כל תודה על ההתייחסות..
שנית, אני חייב להתייחס לציטוט- " אני בקושי יודע איך לשלוח הודעה באי-סי-קיו " , אני רוצה להבהיר לעיני כל עם ישראל שאני כן יודע איך להיכנס לאי-סי-קיו (=ואפילו לשלוח הודעות ולקבל קבצים=).
לפני איזה 8 שנים ביסודי הייתי מתעסק בפריצות דרך הדוס,סי++,פסקל וה-ט-מ-ל..רק כדי להאיר לך את הידע האמיתי שלי במחשבים..(ושוב זה היה לפני 8 שנים).
באתי רק להגיד שבחיים לא ניסיתי לערוך סרט עם תוכנה מיקצועית אז לכאורה זה ניראה לי מסובך אבל אני בטוח שאחרי כמה שעות של "חיטוט בתוכנה" אני אראה איפה הצפון שלה.
כמובן שיצא לי לשבת עם חברים שמתעסקים עם תוכנות כבדות ופרוצות שעולות ים כסף וכל זה וראיתי שהתוכנה היא באמת מסובכת אבל לאט לאט ניקלוט כי אחרי הכל מדובר בוינדואס מובי מייקר עם עוד המון תוספים ואפקטים מפוזרים לאורך כל המסך...
וואלה אף אחד עוד לא ענה לי על איפה אני יכול להוריד אותה ביכלל?!?!זה חשובבבב ואיזו משלושתם היא המומלצת ביותר.
ובקשר לשירותך כעורך..וואלה אחי כשהייתי בטיול שלי בחו"ל דווקא חשבתי למצוא איזה מישהו שיערוך לי..כי מחבר שלי מצד אחד לא נעים לבקש כי זאת באמת עבודה של כמה ימים ומצד שני אני לא אשלם לו כסף על כך כי וואלה הוא חבר אחרי הכל וכל זה..בקיצור מה שאני בא להגיד זה שאם לא ילך לי עם התוכנה ואם אני אסתבך יותר מדיי או שהסרט יצא מגעיל אז אני אצור איתך קשר אחי ולשם כך אני רק צריך את הטלפון שלך ואם בא לך תנקוב במחיר פה בפורום כי אם זה באמת זול כמו שחבר שלך פה טוען אז אולי אני יחסוך את הטירחה וכבר אתן לך לעבוד על החומר..ויש חומר בנזונההה טיול בסרילנקה גלים של 3!!!
יאללה גבר..גמר חתימה טובה וצום קל..