כתב נושא: מישהו מבין בעריכת סרטי גלישה???  (נקרא 6008 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק AlexL

• Newbie
  • *
    • דוא
מישהו מבין בעריכת סרטי גלישה???
« ב- : אוקטובר 05, 2008, 06:24:26 AM »
וואלה אם מישהו יוכל להגיד לי איזה תוכנה סבבה יש לעריכת סרט גלישה מקצועי..לא סתם מצגת עם אפקטים זולים של וינדואס..ואיפה אני יכול להוריד אותה בחינם..
תודה מראש
"hooters hooters yum yum yum....hooters hooters on a girl thats dumb!!

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
בעניין: מישהו מבין בעריכת סרטי גלישה???
« Reply #1 ב- : אוקטובר 05, 2008, 09:49:21 AM »
אם אתה לא מכיר אפילו את התוכנה אז אין סיכוי שתצליח לערוך איתה
אבל בכל מקרה יש כמה:
PREMIERE ADOBE
AVID
FINAL CUT

הם הכי רציניות שיש לצריכה הביתית \ חובבנית

אגב כל תוכנה כזאת עולה כמה מאות דולרים והדרך היחידה להשיג אותם בחינם היא להוריד לא חוקי
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

מנותק AlexL

• Newbie
  • *
    • דוא
עוד שאלה
« Reply #2 ב- : אוקטובר 05, 2008, 08:16:19 PM »
אבל אח  שלי הגבר מאיפה אני מוריד את זה?בכיאת רבאק תעזור לי למה אני בקושי יודע איך לשלוח הודעה באי-סי-קיו..
תודה אחי

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
« Reply #3 ב- : אוקטובר 05, 2008, 08:23:22 PM »
לא הבנתי
אתה מתכוון לערוך בעצמך ?
או שאתה מביא למשהו לערוך בשבילך

כי אני כבר אומר לך שאתה לא תסתדר איתם
אם אתה לא יודע אפילו (ואני מצטט) " אני בקושי יודע איך לשלוח הודעה באי-סי-קיו "  :D

תערוך עם MOVIE MAKER זה בא עם ויינדווס (חינם) והיא פשוטה מאוד

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
« Reply #4 ב- : אוקטובר 05, 2008, 08:36:38 PM »
וואלה אם מישהו יוכל להגיד לי איזה תוכנה סבבה יש לעריכת סרט גלישה מקצועי..לא סתם מצגת עם אפקטים זולים של וינדואס..ואיפה אני יכול להוריד אותה בחינם..
תודה מראש

תשמע אחי מה שDeano אמר לך זה מה שיש , אם אתה רוצה לערוך לבד אז יהיה לך קשה כי צריך לדעת מה לעשות איתם .

אם אתה מביא למישהו אחר שיערוך אז פשוט תוריד את התוכנות האלה .

אם יש לך סרט מצולם ואתה מחפש מישהו שיערוך לך אותו בצורה יפה , אז deano עורך ממש טוב לדעתי (ויש לו טעם טוב במוזיקה ) (ובולבול גדול חחח סתם ) אז אתה יכול לבקש ממנו ואולי זה יעלה איזה סכום סמלי (כי הוא עסוק )  או שזה יהיה בחינם זה כבר תלוי בו  :P

מנותק AlexL

• Newbie
  • *
    • דוא
לדינו היקר:)
« Reply #5 ב- : אוקטובר 06, 2008, 08:40:42 AM »
שומע אחי..כמה דברים..קודם כל תודה על ההתייחסות..
שנית, אני חייב להתייחס לציטוט- " אני בקושי יודע איך לשלוח הודעה באי-סי-קיו " , אני רוצה להבהיר לעיני כל עם ישראל שאני כן יודע איך להיכנס לאי-סי-קיו (=ואפילו לשלוח הודעות ולקבל קבצים=).
לפני איזה 8 שנים ביסודי הייתי מתעסק בפריצות דרך הדוס,סי++,פסקל וה-ט-מ-ל..רק כדי להאיר לך את הידע האמיתי שלי במחשבים..(ושוב זה היה לפני 8 שנים).
באתי רק להגיד שבחיים לא ניסיתי לערוך סרט עם תוכנה מיקצועית אז לכאורה זה ניראה לי מסובך אבל אני בטוח שאחרי כמה שעות של "חיטוט בתוכנה" אני אראה איפה הצפון שלה.
כמובן שיצא לי לשבת עם חברים שמתעסקים עם תוכנות כבדות ופרוצות שעולות ים כסף וכל זה וראיתי שהתוכנה היא באמת מסובכת אבל לאט לאט ניקלוט כי אחרי הכל מדובר בוינדואס מובי מייקר עם עוד המון תוספים ואפקטים מפוזרים לאורך כל המסך...
וואלה אף אחד עוד לא ענה לי על איפה אני יכול להוריד אותה ביכלל?!?!זה חשובבבב ואיזו משלושתם היא המומלצת ביותר.
ובקשר לשירותך כעורך..וואלה אחי כשהייתי בטיול שלי בחו"ל דווקא חשבתי למצוא איזה מישהו שיערוך לי..כי מחבר שלי מצד אחד לא נעים לבקש כי זאת באמת עבודה של כמה ימים ומצד שני אני לא אשלם לו כסף על כך כי וואלה הוא חבר אחרי הכל וכל זה..בקיצור מה שאני בא להגיד זה שאם לא ילך לי עם התוכנה ואם אני אסתבך יותר מדיי או שהסרט יצא מגעיל אז אני אצור איתך קשר אחי ולשם כך אני רק צריך את הטלפון שלך ואם בא לך תנקוב במחיר פה בפורום כי אם זה באמת זול כמו שחבר שלך פה טוען אז אולי אני יחסוך את הטירחה וכבר אתן לך לעבוד על החומר..ויש חומר בנזונההה טיול בסרילנקה גלים של 3!!!

יאללה גבר..גמר חתימה טובה וצום קל..

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
« Reply #6 ב- : אוקטובר 06, 2008, 06:16:49 PM »
טוב אז קיבלתי ממך רושם מוטעה ...
אני רואה שכן יש לך שכל ויש מצב טוב מאוד שעם PREMIERE אתה תסדר

תשלח לי את האייסיקיו שלך בפרטי אני כבר יסדר לך הכל

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
בעניין: לדינו היקר:)
« Reply #7 ב- : אוקטובר 07, 2008, 02:29:51 AM »
שומע אחי..כמה דברים..קודם כל תודה על ההתייחסות..
שנית, אני חייב להתייחס לציטוט- " אני בקושי יודע איך לשלוח הודעה באי-סי-קיו " , אני רוצה להבהיר לעיני כל עם ישראל שאני כן יודע איך להיכנס לאי-סי-קיו (=ואפילו לשלוח הודעות ולקבל קבצים=).
לפני איזה 8 שנים ביסודי הייתי מתעסק בפריצות דרך הדוס,סי++,פסקל וה-ט-מ-ל..רק כדי להאיר לך את הידע האמיתי שלי במחשבים..(ושוב זה היה לפני 8 שנים).
באתי רק להגיד שבחיים לא ניסיתי לערוך סרט עם תוכנה מיקצועית אז לכאורה זה ניראה לי מסובך אבל אני בטוח שאחרי כמה שעות של "חיטוט בתוכנה" אני אראה איפה הצפון שלה.
כמובן שיצא לי לשבת עם חברים שמתעסקים עם תוכנות כבדות ופרוצות שעולות ים כסף וכל זה וראיתי שהתוכנה היא באמת מסובכת אבל לאט לאט ניקלוט כי אחרי הכל מדובר בוינדואס מובי מייקר עם עוד המון תוספים ואפקטים מפוזרים לאורך כל המסך...
וואלה אף אחד עוד לא ענה לי על איפה אני יכול להוריד אותה ביכלל?!?!זה חשובבבב ואיזו משלושתם היא המומלצת ביותר.
ובקשר לשירותך כעורך..וואלה אחי כשהייתי בטיול שלי בחו"ל דווקא חשבתי למצוא איזה מישהו שיערוך לי..כי מחבר שלי מצד אחד לא נעים לבקש כי זאת באמת עבודה של כמה ימים ומצד שני אני לא אשלם לו כסף על כך כי וואלה הוא חבר אחרי הכל וכל זה..בקיצור מה שאני בא להגיד זה שאם לא ילך לי עם התוכנה ואם אני אסתבך יותר מדיי או שהסרט יצא מגעיל אז אני אצור איתך קשר אחי ולשם כך אני רק צריך את הטלפון שלך ואם בא לך תנקוב במחיר פה בפורום כי אם זה באמת זול כמו שחבר שלך פה טוען אז אולי אני יחסוך את הטירחה וכבר אתן לך לעבוד על החומר..ויש חומר בנזונההה טיול בסרילנקה גלים של 3!!!

יאללה גבר..גמר חתימה טובה וצום קל..

אז נראה לי אתה תסתדר עם התוכנה .. תדבר איתו באמת .

גמר חתימה טובה וצום פורה !
בהצלחה גבר !

מנותק AlexL

• Newbie
  • *
    • דוא
« Reply #8 ב- : אוקטובר 07, 2008, 08:55:01 AM »
 אח שלי אסיף , אני מדבר עם הבחור ותודה על היעוץ יאללה קאוואבאנגה