כתב נושא: מכות בים ..  (נקרא 61750 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

surf to live

• אורח
בעניין: מכות בים ..
« Reply #40 ב- : אוקטובר 10, 2008, 05:48:51 AM »
יש חופים כאלה..במיוחד באזורים כמו קיבוצים וכאלה...שיש את החברים של הקיבוץ שגולשים שם וכל השאר לא מכירים את החופים האלה.
אבל אני לא חושב שיהיה מצב שאתה הולך לאיזה חוף ותתחיל ממש ממש לריב מכות כמו בסרטונים על גל..
דרך אגב..מסכן ההוא בסרטון השני או השלישי..הגולש שהבוגסטים הרביצו לו....הוא אשכרה תפס לו את הפנים ודפק אגרופים..

מנותק B.Y

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #41 ב- : אוקטובר 10, 2008, 05:54:37 AM »
יש משהו בדבריך

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #42 ב- : אוקטובר 10, 2008, 08:08:57 AM »
חח קרה לי את זה עם ערבים בני זונות איה אחד גנב לי תגל ועוד מתחיל לקללל בעבית אומר לי יבן זונה וזה תפסתי תגלשן הכנסתי לו אותו בראש באמצא הים חח ואז שיצאתי חיכו לי אולי 6 ערבים שרצ  להרביץ לי אבל מזל שבאתי עם חברים ופירקנו להם תצורה פשוט הרגנו אותם ומאז הם לא חזרו לשם!!
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
« Reply #43 ב- : אוקטובר 10, 2008, 04:01:56 PM »
מה רע באנשים כמוני ?
אני לא טוב מספיק בשבילך ?  :-X
ממש לא DEANO זה לא שיש לחופים האלה סלקציות מבחינת גלישה והרי שאתה יודע את זה
פשוט הם חופים סודיים שיותר טובים משאר החופים לכן אף אחד לא יגיד לך עליהם,כי אם יבואו כל מיני אנשים ויספרו לחברים שלהם החופים כבר לא יהיו סודיים...אני חושב שזה היה דיי ברור
לא חידשת כלום
אני לא מתכוון לחופים עלובים כמו הילטון שמפוצצים בקוקים שחשים את עצמם וכמה תותחים שחושבים שזה החוף שלהם...
אני מדבר על הסיקרטים הכי טובים בארץ שהגולשים שם הם גילו את החוף ואף אחד לא יורד שם גלים
וכאלה אתה לא ניראלי מכיר

קצת הגזמת .. יש כמה עצבניים בישראל שיכולים לצעוק עליך ואולי גם לריב איתך אם אתה תמשיך להתחצף.
אבל בישראל תודה לאל אין אלימות בים כמעט (ואני לא מתכוון לריבים האלה בהילטון שאני עד להם כל הזמן כי זה כלום)

בחו"ל יש ממש כנופיות גלישה שאתה לא יכול להכנס לחוף שלהם ..והיו מקרים של הרג (שהם ירו במישהו) לרוב הם סתם מפצנרים לך את האוטו ודי שוברים אותו , מפוצצים אותך מכות ואולי גם דקירת סכין , וחותכים לך את הליש , ואולי גם שוברים גלשן .

אבל זה ממש קיצוני .

ויש את הלוקלים המקומיים הרגיליים בעולם שיכולים לפוצץ אותך פשוט .

B.Y תן לי דוגמה אחת לחוף כזה כמו שאתה מדבר ותראה איך כבר ביום הבא שיש גלים אני מגיע לשם ולוקח גל , אין חוף בארץ שיש בו לוקלס שלא יתנו לך לקחת גל . יש חופים (כמו הילטון ועוד ) שאם אתה לא שומר על החוקים ולא מכבד את המקומיים אז הם יריבו איתך .
אבל לא לתת לך לקחת גל ?ממש לא
תשמע אתה צודק במה שאתה אומר בקשר לחופים בחו''ל ששם הם מסתובבים עם סכינים בחליפות וכל מיני ועושים עליך מעגלים או קורעים תליש
סתם דוגמה יש חוף בחו''ל אני כרגע לא זוכר איפה שממוקם מול בית קברות ומולו יש שלט respect the locals שאני חושב שזה כוונה מאד ברורה לאנשים שבאים לחוף הזה ולא מקומיים.
עכשיו בקשר למה שאמרת לפי הדיבור שלך אני מבין שאתה לא איזה גולש מתחיל ואתה מצפה ממני לספר לך על חופים כאלה? אז אני מצטער אבל זה חוף סודי ואתה לא מצפה ממני באמת שאני יגיד לך איפה הוא...אני לא התכוונתי שאתה לא תוכל לקחת שם אף גל אבל המקומיים ירדו לך גלים ותצעק מה שתצעק הם לא ירדו לכן אתה תקח גלים אבל מעט,אני גם יכול לספר לך שגולש אחד פירסם את החוף וחזר לשם,הגולשים גילו שהוא סיפר והוא קיבל כאפה\אגרוף לפנים אז תתפלא יש כל מיני חופים בארץ שלא כולם יודעים עליהם.

זה אני מאמין אחי , שאתה יכול לצעוק אופ עד מחר ולא ירדו לך את הגל , ואתה בטח תצטרך לשבת בצד ולא בפיק .
אבל מדבריך חשבתי כבר שאתה מתכוון ממש סטייל חו"ל , שרק מישהו חותר לחוף הוא יקבל את המכות של החיים שלו .

וכן עלית עלי , קיוויתי שיפלט לך איזה סייקרט ספוט חח  :D

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
« Reply #44 ב- : אוקטובר 10, 2008, 04:13:35 PM »
חח קרה לי את זה עם ערבים בני זונות איה אחד גנב לי תגל ועוד מתחיל לקללל בעבית אומר לי יבן זונה וזה תפסתי תגלשן הכנסתי לו אותו בראש באמצא הים חח ואז שיצאתי חיכו לי אולי 6 ערבים שרצ  להרביץ לי אבל מזל שבאתי עם חברים ופירקנו להם תצורה פשוט הרגנו אותם ומאז הם לא חזרו לשם!!
יש לך בעיה אם ערבים?(ואני לא ערבי...)
פשוווט ברוידא

מנותק B.Y

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #45 ב- : אוקטובר 10, 2008, 06:00:22 PM »
סתום את הפה שלך בבקשה
חי''בס
מה רע באנשים כמוני ?
אני לא טוב מספיק בשבילך ?  :-X
ממש לא DEANO זה לא שיש לחופים האלה סלקציות מבחינת גלישה והרי שאתה יודע את זה
פשוט הם חופים סודיים שיותר טובים משאר החופים לכן אף אחד לא יגיד לך עליהם,כי אם יבואו כל מיני אנשים ויספרו לחברים שלהם החופים כבר לא יהיו סודיים...אני חושב שזה היה דיי ברור
לא חידשת כלום
אני לא מתכוון לחופים עלובים כמו הילטון שמפוצצים בקוקים שחשים את עצמם וכמה תותחים שחושבים שזה החוף שלהם...
אני מדבר על הסיקרטים הכי טובים בארץ שהגולשים שם הם גילו את החוף ואף אחד לא יורד שם גלים
וכאלה אתה לא ניראלי מכיר

קצת הגזמת .. יש כמה עצבניים בישראל שיכולים לצעוק עליך ואולי גם לריב איתך אם אתה תמשיך להתחצף.
אבל בישראל תודה לאל אין אלימות בים כמעט (ואני לא מתכוון לריבים האלה בהילטון שאני עד להם כל הזמן כי זה כלום)

בחו"ל יש ממש כנופיות גלישה שאתה לא יכול להכנס לחוף שלהם ..והיו מקרים של הרג (שהם ירו במישהו) לרוב הם סתם מפצנרים לך את האוטו ודי שוברים אותו , מפוצצים אותך מכות ואולי גם דקירת סכין , וחותכים לך את הליש , ואולי גם שוברים גלשן .

אבל זה ממש קיצוני .

ויש את הלוקלים המקומיים הרגיליים בעולם שיכולים לפוצץ אותך פשוט .

B.Y תן לי דוגמה אחת לחוף כזה כמו שאתה מדבר ותראה איך כבר ביום הבא שיש גלים אני מגיע לשם ולוקח גל , אין חוף בארץ שיש בו לוקלס שלא יתנו לך לקחת גל . יש חופים (כמו הילטון ועוד ) שאם אתה לא שומר על החוקים ולא מכבד את המקומיים אז הם יריבו איתך .
אבל לא לתת לך לקחת גל ?ממש לא
תשמע אתה צודק במה שאתה אומר בקשר לחופים בחו''ל ששם הם מסתובבים עם סכינים בחליפות וכל מיני ועושים עליך מעגלים או קורעים תליש
סתם דוגמה יש חוף בחו''ל אני כרגע לא זוכר איפה שממוקם מול בית קברות ומולו יש שלט respect the locals שאני חושב שזה כוונה מאד ברורה לאנשים שבאים לחוף הזה ולא מקומיים.
עכשיו בקשר למה שאמרת לפי הדיבור שלך אני מבין שאתה לא איזה גולש מתחיל ואתה מצפה ממני לספר לך על חופים כאלה? אז אני מצטער אבל זה חוף סודי ואתה לא מצפה ממני באמת שאני יגיד לך איפה הוא...אני לא התכוונתי שאתה לא תוכל לקחת שם אף גל אבל המקומיים ירדו לך גלים ותצעק מה שתצעק הם לא ירדו לכן אתה תקח גלים אבל מעט,אני גם יכול לספר לך שגולש אחד פירסם את החוף וחזר לשם,הגולשים גילו שהוא סיפר והוא קיבל כאפה\אגרוף לפנים אז תתפלא יש כל מיני חופים בארץ שלא כולם יודעים עליהם.

זה אני מאמין אחי , שאתה יכול לצעוק אופ עד מחר ולא ירדו לך את הגל , ואתה בטח תצטרך לשבת בצד ולא בפיק .
אבל מדבריך חשבתי כבר שאתה מתכוון ממש סטייל חו"ל , שרק מישהו חותר לחוף הוא יקבל את המכות של החיים שלו .

וכן עלית עלי , קיוויתי שיפלט לך איזה סייקרט ספוט חח  :D
חחח לא נורא

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #46 ב- : אוקטובר 10, 2008, 06:19:47 PM »
לא אין לי בעיה עם ערבים ודווקה יש ערבים שאני נורא מחבב וכיף להיסתובב איתם והכל אבל יש כאלה שאוהבים לקלל וגזענים כאלה וכאלה שעושים פוזות צריך להרוג אותם!!

וB.Y סתום תפה אתה לא דיברתי איתך

יש לך בעיות אל תגיב
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
« Reply #47 ב- : אוקטובר 10, 2008, 06:27:07 PM »
לא אין לי בעיה עם ערבים ודווקה יש ערבים שאני נורא מחבב וכיף להיסתובב איתם והכל אבל יש כאלה שאוהבים לקלל וגזענים כאלה וכאלה שעושים פוזות צריך להרוג אותם!!

יש לך בעיות אל תגיב
אתה נישמע כמו בן אדם נחמד...
פשוווט ברוידא

מנותק Barak!

• Full Member
    • דוא
« Reply #48 ב- : אוקטובר 10, 2008, 07:48:04 PM »
כן אההה באיזה סרט זה היה ?

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
« Reply #49 ב- : אוקטובר 10, 2008, 07:51:57 PM »
כן אההה באיזה סרט זה היה ?
חחחחחחח
פשוווט ברוידא

מנותק לירוי המפציץ מהילטון

• soul surfer
  • נבחרת
  • Hero Member
  • *
« Reply #50 ב- : אוקטובר 10, 2008, 08:10:31 PM »
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
lleerrooyy

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #51 ב- : אוקטובר 10, 2008, 08:34:53 PM »

יש לך בעיות אל תגיב

חשבתי שסיימת עם החירטוטים. עכשיו עלו עליך ואז אתה תגיד אה לא הבנתם אותי נכון, זה היה ילד בן שש שבטעות פגעתי בו עם הגלשן.
תפסיק עם השטויות, על מי אתה מנסה לעשות פה פוזות?
To LIVE IS to SURF

מנותק עמוס

• Hero Member
« Reply #52 ב- : אוקטובר 10, 2008, 09:22:57 PM »

נראה לי שדפקו לו מכות וכדי שלא יצא כאפה (שוב...) הוא מחרטט לנו פה....

מי טמבל שיגן עליך???

מנותק פרץ

• Hero Member
« Reply #53 ב- : אוקטובר 11, 2008, 01:23:24 AM »

נראה לי שדפקו לו מכות וכדי שלא יצא כאפה (שוב...) הוא מחרטט לנו פה....

מי טמבל שיגן עליך??? 

חחחחחחחחחחחחח... כן אה

מנותק B.Y

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #54 ב- : אוקטובר 11, 2008, 01:58:59 AM »

יש לך בעיות אל תגיב
חחח יא מסכן חאלס לזיין תשכל לא ניראלי שמישהו פה מאמין לך אז שב בשקט
חחח ותכלס מי יעזור לך

מנותק visner_88

• Hero Member
    • דוא
« Reply #55 ב- : אוקטובר 11, 2008, 02:08:23 AM »
כבדו אחרים ויכבדו אותכם לא כזה מסובך חח.... זה עובד ככה ב95% מהעולם.....
keep our oceans alive...

מנותק Barak!

• Full Member
    • דוא
« Reply #56 ב- : אוקטובר 11, 2008, 02:31:52 AM »
חוץ מכנופיות אבישי חח

מנותק לירוי המפציץ מהילטון

• soul surfer
  • נבחרת
  • Hero Member
  • *