כתב נושא: שהמערבי עובד אז שמחחחחח =] אחד הימים היותר טובים של השנה.  (נקרא 3602 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

nimrod

• אורח
זה המשפט שמסכם את היום שהמערבי עובד אז באמת ששמח... וכמה שהוא עבד היום.. איזה גלים נדירים שהמערבי חילק עד 1-2 בצוהריים ים נדיר התקפות של מטר וחצי מדי פעם גם באה סופר התקפה של 2 2+ אבל בלתי ניתנת לתפיסה... כוח, דרופ טוב גל ארוך.. בקיצור ים מהסרטים היינו 10 גולשםי במים ואף אחד לא האמין.... מאחרי 2 הים ירד והתבלגן קצת ואיכות הגל ירדה מאוד... מששואל אז מחר בבוקר אמור להיות גל מעולה מוקדם בבוקר נמוך באיזור ה 40-50 אבל גל טוב.

מנותק B.Y

• Sr. Member
    • דוא
שמע ניראלי שאתה קצת מגזים או שאתה מודד בצורה שונה...
אני הייתי בחיפה היום היה שם 80 מקסימום מקסימום מטר ובאיזור שלי (מרכז) היה גם אותו דבר אולי יותר נמוך אז אין מצב שהיה אצלך מטר וחצי,אבל באמת אחד הימים הטובים
« עריכה אחרונה: ספטמבר 29, 2008, 12:49:08 AM על ידי B.Y »

מנותק אסף

• Hero Member
זה משהו שאף פעם לא הבנתי, מאיפה מודדים? שמעתי שמודדים נכון מגב הגל ולא מפנים הגל. כשיש גל של מותן אז זה כשעומדים על הגלשן הגל מגיע למותן לא? והיום מותן פלוס, אז למה באינטר סרף רשמו 30- 60 ס"מ?
בבקשה תבהירו לי את זה...
To LIVE IS to SURF

מנותק B.Y

• Sr. Member
    • דוא
אין בעיה שים לב- את הגל בעיקרון מודדים מאחור אבל זה לא מדידה מדויקת זה יבוא לך עם הזמן והניסיון למרות שיש גם כאלה שמודדים מהפנים של הגל זה נקרא face  ומאחורה נקרא back  נניח שיש גל של מותן(50-60) זה מסוגל להגיע למטר וחצי בפנים ואולי אפילו יותר. היום הוא אמר שהיה מטר וחצי אולי 2 אז אני אומר שזה לא הגיוני כי מטר וחצי זה קירות של 3וחצי 4 מטר שזה לא כ''כ הגיוני להיום. אבל כל אחד מודד אחרת בגלל זה יהיו הרבה עכשיו שיתחילו להתווכח איתי.
מובן?

מנותק אסף

• Hero Member
תגידו פשוט מותן + וזהו חח..
To LIVE IS to SURF

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
סמים קלים מחיר כבד!

מטר וחצי? שני מטר?

תפסיק עם האופמנים...

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
בהחלט היה אחד הימים הטוביםםםםםםםם !!!

אני גלשתי מ7 וחצי בבוקר עד 6 אחה"צ אני גמורררררררר רצתי לאכול מנה שווארמה ועכשיו אני בקושי מקליד , אני כבר רוצה להכנס למיטה חח .

טופסי עבד מעולה , גלים ארוכים ארוכים שאתה לוקח אחרי השוברים עם כוח .. אין עליהם בהתחלה קיר אז אתה צריך לרוץ ולתת קאטבקים אבל אז שאתה מגיע למטה נפתח לך קיר חייתי ויש לך להרביץ על הגל עוד איזה 4 תרגילים.. ממש נהנתי.. בטופסי היה איזה 90- מטר בהתקפות

אחרי זה עברתי להילטון שגם שמה היה גל נדיר מהשוברים עד לחוף ,גל חזק עם עוצמה .. הבאסה שכבר הייתי גמור אז תוך חצי שעה יצאתי החוצה ..

בהילטון היה את המטר ככה בהתקפות

מנותק visner_88

• Hero Member
    • דוא
היה גל טוב היום אבל אחי אתה אוכל סרטים מטר וחצי 2 ועוד 2+ איפה אתה חי ?????????????????
keep our oceans alive...

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא
היה גל טוב היום אבל אחי אתה אוכל סרטים מטר וחצי 2 ועוד 2+ איפה אתה חי ?????????????????

בקוסטה ^^

nimrod

• אורח
גלשתם בחופים סגורים.. ראיתי מה הלך בחופים הסגורים לא היה חצי מהגובה שהיה במערבי... המערבי חילק מטר וחצי בכיףף... ממוצע 80-100 והתקפות גבוהות מאוד של מטר וחצי.. ומדי פעם סופר התקפה כמובן שנשברת באמצע הים של 2 מטר .. הים היה די נקי.. וזה גרם לגובה לבוא לידיד ביטוי... כל משגלש היום פשוט לא האמין.. ים גבוה חזק ומסודר.. למערבי זה מאוד נדיר...
ומגלש ב80-100 זה כנראה בחופים סגורים חופים פתוחים היום היה לפחות אמורים להביא מטר וחצי.. המצוף מדד גל ממוצע של כמעט 2 מטר ומקסימלי של קרוב ל3 מטרים לא יעזור כלום זה גלים גבוהים מאוד.

מנותק לירוי המפציץ מהילטון

• soul surfer
  • נבחרת
  • Hero Member
  • *
יפה נשמע טוב
lleerrooyy

מנותק ita

• Hero Member
גלשתם בחופים סגורים.. ראיתי מה הלך בחופים הסגורים לא היה חצי מהגובה שהיה במערבי... המערבי חילק מטר וחצי בכיףף... ממוצע 80-100 והתקפות גבוהות מאוד של מטר וחצי.. ומדי פעם סופר התקפה כמובן שנשברת באמצע הים של 2 מטר .. הים היה די נקי.. וזה גרם לגובה לבוא לידיד ביטוי... כל משגלש היום פשוט לא האמין.. ים גבוה חזק ומסודר.. למערבי זה מאוד נדיר...
ומגלש ב80-100 זה כנראה בחופים סגורים חופים פתוחים היום היה לפחות אמורים להביא מטר וחצי.. המצוף מדד גל ממוצע של כמעט 2 מטר ומקסימלי של קרוב ל3 מטרים לא יעזור כלום זה גלים גבוהים מאוד.

צודק לחלוטין הבחור,
אני רק מחזק אותו ואומר שבאינטרסרף למשל נתנו תחזית של ים לסקימבורד "30-60 ס"מ) עלאק,
חבר'ה שמצוף מודד גל ממוצע של 2.10 ומקסימלי של 3.10 אז זה ממש לא קרוב ל30-60 ס"מ,
ובאמת שבמערבי הסוואל נכנס בצורה בלתי רגילה, גם במצלמה וגם מהחוף ראיתי שם גלים מטורפים,
נמרוד אני שמח בשבילך שנהנת, אני רק ישבתי בבסיס וצעקתי כמו מטורף אחרי שנהיתי חולה...
 :-[
גלישה זה החיים, ים זה עולם.

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
אני לא חושב שהיה אתמול תשלוש גבר!! אולי ת 2 וחצי  ככה בערך אבל לא שלוש
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון