חוג גלישה לילדיםלפרטים 0504329001https://topsea.co.il/surfingclasses/
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אם אני לא תועה זה חמישה ימים קורס
ציטוט של: אביב fening על ספטמבר 27, 2008, 01:56:00 AMאם אני לא תועה זה חמישה ימים קורסטועה אחי.
אוריאן אפשר הסבר לגבי קורס למתקדמים, מה מהלך הקורס?מאיפה מתחילים ומה השאיפות לימוד?בתור אחד שלמד אצלך מזמן, שהעסק עוד היה בחיתוליו כמו שאומרים, אני מתעניין.אולי אתה אפילו זוכר אותי, לימדת בזמנו אותי ביחד עם אחי התיאום נמרוד...תודה,איתמר.
ציטוט של: ita על ספטמבר 30, 2008, 03:27:03 AMאוריאן אפשר הסבר לגבי קורס למתקדמים, מה מהלך הקורס?מאיפה מתחילים ומה השאיפות לימוד?בתור אחד שלמד אצלך מזמן, שהעסק עוד היה בחיתוליו כמו שאומרים, אני מתעניין.אולי אתה אפילו זוכר אותי, לימדת בזמנו אותי ביחד עם אחי התיאום נמרוד...תודה,איתמר.אוריאן שוחט לו את הגלים בהוואי עכשיו זה בטח מיטב מי שכתב את זה.
ציטוט של: פשוט ברוידא על אוקטובר 02, 2008, 01:26:37 AMציטוט של: ita על ספטמבר 30, 2008, 03:27:03 AMאוריאן אפשר הסבר לגבי קורס למתקדמים, מה מהלך הקורס?מאיפה מתחילים ומה השאיפות לימוד?בתור אחד שלמד אצלך מזמן, שהעסק עוד היה בחיתוליו כמו שאומרים, אני מתעניין.אולי אתה אפילו זוכר אותי, לימדת בזמנו אותי ביחד עם אחי התיאום נמרוד...תודה,איתמר.אוריאן שוחט לו את הגלים בהוואי עכשיו זה בטח מיטב מי שכתב את זה. כן אה איזה כיף לאוריאן עכשיו, אנחנו פה מתלהבים מגלים מטר וחצי והוא שם על גלים בטח 3-5 מטר (זה לא שאני יכול לגלוש על גלים כאלה)
עדין לא היה בהוואי גובה העונה ודברו עם מיטב או ברי בקשר לסוכות
וואי איזה נדיר, אוריין תהנה בהוואי ואל תשכח להביא תמונות