חוג גלישה לילדיםלפרטים 0504329001https://topsea.co.il/surfingclasses/
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
בואנה תפסיקו לבכות על הגלים בארץ יא אפסים!!!לכו בחורף תראו איזה צינורות ואז נראה אם תתלוננו ! אז מה אז יש עונה אחת שאין בה גלים וגם בחוץ לארץ זה ככה אז תפסיקו לזבל
ציטוט של: עומר אלון על ספטמבר 02, 2008, 03:07:41 AMבואנה תפסיקו לבכות על הגלים בארץ יא אפסים!!!לכו בחורף תראו איזה צינורות ואז נראה אם תתלוננו ! אז מה אז יש עונה אחת שאין בה גלים וגם בחוץ לארץ זה ככה אז תפסיקו לזבליופי שיש עונה יבשה בחו"ל אבל פה אין גלים!!!! גם בקיץ וגם בחורף, יש ימים של גלים, אבל הרבה פעמים פעם בשבוע או שבועיים, בחו"ל יש תדירת הרבה יותר גבוהה וגלים יותר גבוהים.
ציטוט של: nimrod על אוגוסט 23, 2008, 08:28:05 PMאני בן 20 וחצי אוטוטו... ואני טס לאוסטרליה לדוד שלי... הוא גר בבירון ביי... יש לי כבר ויזה והכל אז אני כנראה יעבוד שם באיזה חנות בגדים או משהו... אבל העיקר כל היום לגלוש ולא לראות את הצבא הזה...לגבי משקורה בארץ אני כולה גולש 7 שנים אבל לא זכור לי כזה קיץ... יש שינוי אקלים ומרגישים אותו, לא יתכן שבאוגוסט שהטמפטורות יורדות שיש רוח דרמית מערבית ושיש עננים אין גלים זה לא יתכן הכל אמור להצביע שהים יעלה וזה פשוט לא קורה... אין מה לעושת.. צריך לחכות לחורף? אבל איזה חורף שנה שעברה היה גם מעאפן... דבר אחד יספק אותי וזה הגלים שקיבלנו שנה שעברה באוקוטבר הים הכי טוב שגלשתי עליו בארץ..אלוהים מה אנחנו כבר מבקשים כולה מטר וחצי עם רווח של 12-14 שניות בין גל לגל ... באוסטרליה והוואי הם מקבלים את זה כל יום... =[כן אני לא ישכח את היום הזה באוקטובר כולם נחשפו לגן עדן שגולשים אחרים בחו"ל מחשיבים אותו לסתם עוד יום רגיל
אני בן 20 וחצי אוטוטו... ואני טס לאוסטרליה לדוד שלי... הוא גר בבירון ביי... יש לי כבר ויזה והכל אז אני כנראה יעבוד שם באיזה חנות בגדים או משהו... אבל העיקר כל היום לגלוש ולא לראות את הצבא הזה...לגבי משקורה בארץ אני כולה גולש 7 שנים אבל לא זכור לי כזה קיץ... יש שינוי אקלים ומרגישים אותו, לא יתכן שבאוגוסט שהטמפטורות יורדות שיש רוח דרמית מערבית ושיש עננים אין גלים זה לא יתכן הכל אמור להצביע שהים יעלה וזה פשוט לא קורה... אין מה לעושת.. צריך לחכות לחורף? אבל איזה חורף שנה שעברה היה גם מעאפן... דבר אחד יספק אותי וזה הגלים שקיבלנו שנה שעברה באוקוטבר הים הכי טוב שגלשתי עליו בארץ..אלוהים מה אנחנו כבר מבקשים כולה מטר וחצי עם רווח של 12-14 שניות בין גל לגל ... באוסטרליה והוואי הם מקבלים את זה כל יום... =[
אני לא גולש קיץ, אולי אתה אם כבר, להגיד שהארץ הזאת ברוכה בגלים- זה לא נכון. גם אם יש ימים של ראש בחורף ותסכים איתי שלא כל יום, זה לא משתווה ברמה של גלי אוקיינוס טובים.
ציטוט של: אסף על ספטמבר 04, 2008, 02:15:31 AMאני לא גולש קיץ, אולי אתה אם כבר, להגיד שהארץ הזאת ברוכה בגלים- זה לא נכון. גם אם יש ימים של ראש בחורף ותסכים איתי שלא כל יום, זה לא משתווה ברמה של גלי אוקיינוס טובים.צודק אחחינו חרא גלים יש בארץ....
ציטוט של: visner_88 על ספטמבר 04, 2008, 08:21:39 PMציטוט של: אסף על ספטמבר 04, 2008, 02:15:31 AMאני לא גולש קיץ, אולי אתה אם כבר, להגיד שהארץ הזאת ברוכה בגלים- זה לא נכון. גם אם יש ימים של ראש בחורף ותסכים איתי שלא כל יום, זה לא משתווה ברמה של גלי אוקיינוס טובים.צודק אחחינו חרא גלים יש בארץ....נראה לי שראיתי אותך בים אתמול..אתה עם שיער ארוך נכון?
ציטוט של: shlomi על ספטמבר 04, 2008, 11:13:30 PMציטוט של: visner_88 על ספטמבר 04, 2008, 08:21:39 PMציטוט של: אסף על ספטמבר 04, 2008, 02:15:31 AMאני לא גולש קיץ, אולי אתה אם כבר, להגיד שהארץ הזאת ברוכה בגלים- זה לא נכון. גם אם יש ימים של ראש בחורף ותסכים איתי שלא כל יום, זה לא משתווה ברמה של גלי אוקיינוס טובים.צודק אחחינו חרא גלים יש בארץ....נראה לי שראיתי אותך בים אתמול..אתה עם שיער ארוך נכון?כן אחינו זה כנראה אני עם אופניים וגלשן של LOST...