עדכון מצב הים הסרף ריפורטשרות ללא תשלוםחפשו באווטאפ טופסי סרף ריפורט
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: amirgal על אוגוסט 19, 2008, 02:44:58 AMציטוט של: poli על אוגוסט 18, 2008, 09:49:22 PMציטוט של: omer15 על אוגוסט 18, 2008, 04:38:13 AMאל תגיד לי שתוק הבנת אני לא אחד החברים שלך ...... שמע אתה לא יכול לדאוג לכל העולם אני מניאק אם אתה לא מזהם ולא כלום אם כל אחד ידאג לעצמוו יהיה טווב לבינתיים אפילו לעצמנו אנחנו לא דואגים וכל אחד חושבים שהוא איזה סופרממן יכול לדאוג לכל העולםאנשים אני בתת!!!!! ב=ת!!! חחחחח דיי כבר זה מתחיל לעצבן , למה מי ההומו שיקרא לעצמו פולי?!?!טוב אחי.......אחותי* , אל תשגע אותי .
ציטוט של: poli על אוגוסט 18, 2008, 09:49:22 PMציטוט של: omer15 על אוגוסט 18, 2008, 04:38:13 AMאל תגיד לי שתוק הבנת אני לא אחד החברים שלך ...... שמע אתה לא יכול לדאוג לכל העולם אני מניאק אם אתה לא מזהם ולא כלום אם כל אחד ידאג לעצמוו יהיה טווב לבינתיים אפילו לעצמנו אנחנו לא דואגים וכל אחד חושבים שהוא איזה סופרממן יכול לדאוג לכל העולםאנשים אני בתת!!!!! ב=ת!!! חחחחח דיי כבר זה מתחיל לעצבן , למה מי ההומו שיקרא לעצמו פולי?!?!טוב אחי.......
ציטוט של: omer15 על אוגוסט 18, 2008, 04:38:13 AMאל תגיד לי שתוק הבנת אני לא אחד החברים שלך ...... שמע אתה לא יכול לדאוג לכל העולם אני מניאק אם אתה לא מזהם ולא כלום אם כל אחד ידאג לעצמוו יהיה טווב לבינתיים אפילו לעצמנו אנחנו לא דואגים וכל אחד חושבים שהוא איזה סופרממן יכול לדאוג לכל העולםאנשים אני בתת!!!!! ב=ת!!! חחחחח דיי כבר זה מתחיל לעצבן , למה מי ההומו שיקרא לעצמו פולי?!?!
אל תגיד לי שתוק הבנת אני לא אחד החברים שלך ...... שמע אתה לא יכול לדאוג לכל העולם אני מניאק אם אתה לא מזהם ולא כלום אם כל אחד ידאג לעצמוו יהיה טווב לבינתיים אפילו לעצמנו אנחנו לא דואגים וכל אחד חושבים שהוא איזה סופרממן יכול לדאוג לכל העולם
ציטוט של: poli על אוגוסט 19, 2008, 05:07:33 AMציטוט של: amirgal על אוגוסט 19, 2008, 02:44:58 AMציטוט של: poli על אוגוסט 18, 2008, 09:49:22 PMציטוט של: omer15 על אוגוסט 18, 2008, 04:38:13 AMאל תגיד לי שתוק הבנת אני לא אחד החברים שלך ...... שמע אתה לא יכול לדאוג לכל העולם אני מניאק אם אתה לא מזהם ולא כלום אם כל אחד ידאג לעצמוו יהיה טווב לבינתיים אפילו לעצמנו אנחנו לא דואגים וכל אחד חושבים שהוא איזה סופרממן יכול לדאוג לכל העולםאנשים אני בתת!!!!! ב=ת!!! חחחחח דיי כבר זה מתחיל לעצבן , למה מי ההומו שיקרא לעצמו פולי?!?!טוב אחי.......אחותי* , אל תשגע אותי .טוב אחי...