כתב נושא: יש לי בעיה דחווף עם הגלשןן חייבים לעזור ליי בבקשה במצוקה חח  (נקרא 56732 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
 תישמעעו אני גולש ככה בסביבות ה- 4 שנים גולש שנתיםי אחרונות על גלשן תופס  פינות ועולה לאוף דליפים קטנים ובשנתיים הקודמות על בוגיי יודע הכל בעמידה אין מצב לשכיבה רק לעמוד טוב אז ככה  בשנתתים האחרונות התחלתי עם הגלשן והכל ואני פשוט מפחדד לעלות למעלה ( הכוונה היאא איפו  כל הגולשים מתמקדים ומחכים לגל ) פשוט לא יודע מפחדד וכל פעם שאני מנסה אני מפסיק פיתאום ....

הבעיה היא שעם בוגי זה בחיים לא קרה לי עם היה גלים תמיד הייתי ראשון במים ותמי הייתי הראשון למעלהה ושהגיע הגלשן פיתאום אני ימפחד לעלות למעלה ובגלל זה אולי אני מתקדם יותר לאט אווו משהוא  מישהוא יכוללעזור לי לתת לי טיפים ועצות או משהוא !!

תודהההההההההההההההההה 
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
כנס בימים נמוכים ועלה לפיק עם החברה. חפש חופים סגורים ולא פתוחים.

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
 גם אני חשבתי ככה     כאילו שעם אני יכנס לפיק לא תיהיה לי ברירה אלה רק לעלות למעלה ולא לרדת מהגלשןן
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
אתה גולש שנתיים על גלשן וכל מה שאתה עושה זה רק פינות וריצה על הגל?
אני גולש שנה ואני כבר עושה הרבה יותר.
אבל סבבה כל אחד בקצב שלו.
פשוווט ברוידא

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
אם תלך לים ולא כל היום תזייין תשכל בפורום אולי תדע להגיע לפיק.

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
גלישה זו לא תחרות (ברוב המקרים)
קודם כל צריך ליהנות. כל אחד בקצב שלו, פשוט לזרום וזהו.
לא צריך להספיק להגיע לאן שהוא או לעשות משהוא בזמן נתון.
אני גולש קרוב לשנה, ולא מסוגל לקחת פינות עדיין.
אז מה? עדיין אני נהנה מהגלישה ומהחוויה של הים, המהירות ועוד דברים שקשה אולי בכלל להסביר.

מנותק michael

• Sr. Member
    • דוא
אז מה? עדיין אני נהנה מהגלישה ומהחוויה של הים, המהירות ועוד דברים שקשה אולי בכלל להסביר.

מסכים עם הזקן

עומרי

• אורח
תגיד אתה גולש גם בחורף ואחרי שנתיים אתה פחוד להגיע לפיק אז איך גלשת שנתיים.?

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
תישמעו אני לא גולש בחורףף אולי יצא לי איזה פעמים שלוש בשנתים האחרונות לגלוש בחורףף אבלל  חוץ י זה כלום בחורף ככה שלא גלשתי תקופה של זמן מה והייתה הפסקה של חצי שנה בין זה לזהה  ועד משהוא היה תקופה שניתקעתי בלי גלשןןכי הייה בו פםיצוץ ולא היה לי כסף לתקן ופשוטט לא גלשתי הרבה בקיצור אבל מאז תחילת הקיץ הזה כבר נמאס לי והתחלתי לגלוש יותר רציני  כמאט כל שבת ביםם ופשוט התחלתי לפחדד שלעלות למעלה ..

עד עכשו גלשתי רק בימים גבוהיים והייתי תופס את הטיפה שיש למטה  כאילו תברך בערךך ובימים של ברךך הייתי תופסס לפעמיים טיפה גובהה
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
תישמעו אני לא גולש בחורףף אולי יצא לי איזה פעמים שלוש בשנתים האחרונות לגלוש בחורףף אבלל  חוץ י זה כלום בחורף ככה שלא גלשתי תקופה של זמן מה והייתה הפסקה של חצי שנה בין זה לזהה  ועד משהוא היה תקופה שניתקעתי בלי גלשןןכי הייה בו פםיצוץ ולא היה לי כסף לתקן ופשוטט לא גלשתי הרבה בקיצור אבל מאז תחילת הקיץ הזה כבר נמאס לי והתחלתי לגלוש יותר רציני  כמאט כל שבת ביםם ופשוט התחלתי לפחדד שלעלות למעלה ..

עד עכשו גלשתי רק בימים גבוהיים והייתי תופס את הטיפה שיש למטה  כאילו תברך בערךך ובימים של ברךך הייתי תופסס לפעמיים טיפה גובהה
אה...
אז אתה גם גולש קיץ
עכשיו אני מבין למה אתה לא ממש טוב אחי.
פשוווט ברוידא

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
אתה אומר התחלתי לגלוש יותר רציני כמעט כל שבת ....מה רציני בזה ?! קיצר שמע תנסה כל פעם לעלות לפיק לא יקרה לך כלוום זה רק מיים אם לא תצליח לא נורא תשאר באותו מקום שאתה תמיד בו אם לא תנסה לא תצליח

מנותק אסיף(חדש)

• Hero Member
    • דוא

מסכים עם הזקן !

ואחי פשוט תלך לימים נמוכים שאין אנשים ממש ותלך לפיק ותתרגל אליו ..

אם אתה מפחד להיות בפיק כנראה שאין לך שליטה מספיק , אם אתה לוקח גל אתה יודע לתמרן בין האנשים שעולים לפיק או שאתה תיכנס בהם ?

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
 חח תיסתכלו אני גר בקריתת אתא אחי ודי קשה לי להגיע הרבה ליםם יש גלםים לאא חסר תאמינו לי אבל הבעיה היא ליסועע לשם לרוב אני הולך עם חברים לחופיםם שמה  גולשש טיפה והולך הביתהה אבל גם זה לא ההרבה פעמים יוצאא לגלוש אבל כל שבת אני הולך קבוע לגלושש ומתאמן כמה שאפשר ומובר בסיבות של 7 8 שעות גלישה

בקיצור תודה בכל זות עזרתם לי טיפה ועוד שאלה קטנה מה קורה עם אני נופלל כאילו ברגע שאני מגיע לתפוס גל בפיק מתחתת לסלעים וזה ופשוט פיתאום נופל מהגל ארי אני יגבל זבטה מהסלעים לאא ..?
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
חח תיסתכלו אני גר בקריתת אתא אחי ודי קשה לי להגיע הרבה ליםם יש גלםים לאא חסר תאמינו לי אבל הבעיה היא ליסועע לשם לרוב אני הולך עם חברים לחופיםם שמה  גולשש טיפה והולך הביתהה אבל גם זה לא ההרבה פעמים יוצאא לגלוש אבל כל שבת אני הולך קבוע לגלושש ומתאמן כמה שאפשר ומובר בסיבות של 7 8 שעות גלישה

בקיצור תודה בכל זות עזרתם לי טיפה ועוד שאלה קטנה מה קורה עם אני נופלל כאילו ברגע שאני מגיע לתפוס גל בפיק מתחתת לסלעים וזה ופשוט פיתאום נופל מהגל ארי אני יגבל זבטה מהסלעים לאא ..?
כן אתה תקבל זבטה מהסלעים וזה יכול להיות יותר ופחות כואב אבל זה חלק מהמקצוע...
 ;D

נ.ב: "בכל זות" "פתאום נופל מהגל ארי"
« עריכה אחרונה: אוגוסט 11, 2008, 03:15:00 AM על ידי פשוט ברוידא »
פשוווט ברוידא

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
אביב,
כמתחיל, אל תלך לחופים סלעיים כמו הילטון וטופסי. חפש לך חופים סגורים וחוליים יותר.
חבל, שתוסיף חששות להמרח על סלעים לחששות הקיימים שלך.

כעת, לגבי הנפילה, זה עניין של מיומנות. לומדים שלא לצלול ישר למטה עם הראש או הרגליים אלא לפול הצידה או אחורה על הגב או הבטן. כמה שיותר שטוח.

הבעיה בסלעים, מהנסיון שלי, היא לא הנפילה (עם זה מסתדרים) אלא שקשה מאד לעלות למעלה לפיק כאשר האדמה נמוכה וסלעית. אתה עומד וקורע את הרגליים. מה שהכי מבאס זה שבחורף, כאשר המיים קרים, אתה קורע אותם ולא מרגיש בכלל רק לאחר שיצאת מהים. שוב מנסיון  ;)

עומרי

• אורח
אביב,
כמתחיל, אל תלך לחופים סלעיים כמו הילטון וטופסי. חפש לך חופים סגורים וחוליים יותר.
חבל, שתוסיף חששות להמרח על סלעים לחששות הקיימים שלך.

כעת, לגבי הנפילה, זה עניין של מיומנות. לומדים שלא לצלול ישר למטה עם הראש או הרגליים אלא לפול הצידה או אחורה על הגב או הבטן. כמה שיותר שטוח.

הבעיה בסלעים, מהנסיון שלי, היא לא הנפילה (עם זה מסתדרים) אלא שקשה מאד לעלות למעלה לפיק כאשר האדמה נמוכה וסלעית. אתה עומד וקורע את הרגליים. מה שהכי מבאס זה שבחורף, כאשר המיים קרים, אתה קורע אותם ולא מרגיש בכלל רק לאחר שיצאת מהים. שוב מנסיון  ;)
חחחחחח
אין לך מושג כמה אתה צודק לא יכולתי ללכת כל השבוע על הרגליים איזה סיוט
אין לי מושג מה קרה שם רגל אחת כולה דם והשנייה יש לי בעיה שם עם העצמאות בלי קשר לגלישה
וזה החמיר לי קיצר לא יכולתי לזוז : (

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
תישמעו אני לא סובל סלעים כןן אז אין מצב שאני יהיה על הריצה עומד ברגע שאני יכנס לסלעים חח אני חייב להיות על הגלן ככה זה אצלי גם בימי םשיש מלא עצות במיים אפילו למטה חח חח אני בחים לא יהיה על החול חח תמיד שוכב על הגלשן אבל זה מה שמבאס אותי הפחד לעלות למעלה אולי מהעומק או מהגליםם  אני חייב לנסות זותת

ומה שאתם בעצם מנסים להגיד לי כאן פשוט ללכת לחופים יותר סגורים ( אתם יכולים לתת לי שמו של חופים בחייםה מומלצים שהם סגורים עם פחות סלעים וקרעק חוליתת ?? )
ובגליים נמוכים יותרר כמו ברך על ל60 70?
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
אחי הדבר היחידי שאני אומר לך שתפסיק לזיין בשכל ותלך ליים בחודש האחרון כמעט רוב הזמן היה גליים וחוץ מפעם אחת פעמים שעבר ת-70 אני חושב לא היה גובה בדרך כלל יש 30-40 תלך ליםם וזהוו במקום לשבת בפורום

עומרי

• אורח
שמע אבל אני חייב לאמר שזאת שאלה מטומטמת
למה אף אחד בעולם לא יכול לתת לך עצה איך לא לפחד
זה כמו שאני ישאל יאך לא לפחד מנחש
נ.ב
אני לא מבין למה אתה רושם בעיה בגלשן זה בעיה בך.

מנותק הזקן והים

• Sr. Member
עמרי,
מצטער, אני לא מסכים איתך.
אביב למעשה לא מבקש מאיתנו שנלמד אותו כיצד להמנע מלפחד אלא מבקש הוא לדעת כיצד להתמודד עם הפחד.
אני מניח שכל האנשים מפחדים מדבר זה או אחר. מן הסתם, שמגיע לכיוון שלך גל של דבל ראש ואתה שפוך מחתירה. העניין הוא למצוא את האומץ כדי להתגבר על הפחד.

וכן, יש טכניקות כדי להתגבר על פחד וליצור אומץ. שאל כל מומחה לחימה או חייל ותיק. אני מניח שהבוגרים כאן שהיו חיילים קרביים יודעים על מה אני מדבר ...