כתב נושא: סיכוי קל גלים לקראת שני שלישי..  (נקרא 9456 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

nimrod

• אורח
סיכוי קל גלים לקראת שני שלישי..
« ב- : אוגוסט 01, 2008, 05:43:22 PM »
אז היום ומר לא צפוי משהו מויחד גג ברך... אבל לקראת שני-שלישי אולי עליה קלה זמנית לאיזור ה40-50... נעדכן בהתאם. וסיכוי טוב מאוד לגלים גבוהים בסופש הבא.

מנותק shlomi

• Hero Member
    • דוא
בעניין: סיכוי קל גלים לקראת שני שלישי..
« Reply #1 ב- : אוגוסט 01, 2008, 06:22:55 PM »
שבוע הבא זה 9 הימים אני לא יכול לגלוש
איזה באסה :-\

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #2 ב- : אוגוסט 01, 2008, 08:16:40 PM »
חחחחחחחחחחחחחח מטומטם אומרים 9 באב חח לא 9 ימיםםםםםםםםםםםםם
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק בר מלכוב

• Hero Member
    • דוא
« Reply #3 ב- : אוגוסט 01, 2008, 08:25:48 PM »
הוא לא מטומטם אתה מטומטם  :D
הוא לא יכול לגלוש כי עכשיו זה תקופה שנקראת בין המיצרים ואצל עדות ספרד זה 9 הימים של האבל לפני 9 באב אז פשוט שב כבר בשקט

מנותק עמוס

• Hero Member
« Reply #4 ב- : אוגוסט 01, 2008, 08:50:21 PM »

אל תגיד סתם

תדע לפני שאתה מדבר.....

מנותק shlomi

• Hero Member
    • דוא
« Reply #5 ב- : אוגוסט 01, 2008, 10:12:16 PM »

אל תגיד סתם

תדע לפני שאתה מדבר.....
הבנת אביב ביטון הגולש התותח הסטייליסט?

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #6 ב- : אוגוסט 01, 2008, 10:26:57 PM »

שתוק כבר יא טמבל...
To LIVE IS to SURF

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #7 ב- : אוגוסט 01, 2008, 11:43:12 PM »
 זדיינו ישרמוטטותת יבני זונותת אתם יכולים למצווץץ ליי מה לי ולחרא הזה  זה שהוא מאמין במצריים הזה הוא ילדד מ טומטםםם טוב  יש רק תישע באב אחד וזהו אל תזיינו בשכלל יבני זונוותת  זיינתם לי תשכל יחבורת חננות  לכוו תעשו חמוצים בשוקק  ושלומי תגיד שנולדה אמא שלך לא קיבלה פתק החלפהה יקוףף על העציםם יחתיחת מכוער עלק סטייליסטט שאני לא יהרוד אותך מכות ימכוערר לךך תיגלוש על גלים של ברך יקוףף

שלומי אתה ספרדי ואשקנזיי חח  בטח אתה דומה לגינגי כזה עם שערות בבית  שכי כתומותת איכסס  עם שניים של ארנבב יארנבבב................

אתה יודע שלומי שנולדתה אבא שלך הלך ליסגור חשבונות עם הגורילהה ימכוערר

לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק בר מלכוב

• Hero Member
    • דוא
« Reply #8 ב- : אוגוסט 01, 2008, 11:51:33 PM »
חחחח שמע חמוד אני קראתי את זה והתפוצצתי מצחוק יש לך ירדות של ילד בן 7 ואתה כותב גם כמו ילד בן 7 יא עילג. באמא שלי אתה הילד הכי אפס בעולם תן כבוד לדת של הלאום שלך, אתה לא חייב להאמין אבל תן כבוד למי שמאמין, ותאמין לי אתה האחרון שיהיה גולש כי אין לך כבוד לכלום ולאפחד בשיט ואתה מפוצץ בחארטות. אני רק מציע לך לדבר בכבוד לאנשים שגדולים ממך כי יבוא יום שתחטוף מכות.

מנותק shlomi

• Hero Member
    • דוא
« Reply #9 ב- : אוגוסט 01, 2008, 11:54:27 PM »
זדיינו ישרמוטטותת יבני זונותת אתם יכולים למצווץץ ליי מה לי ולחרא הזה  זה שהוא מאמין במצריים הזה הוא ילדד מ טומטםםם טוב  יש רק תישע באב אחד וזהו אל תזיינו בשכלל יבני זונוותת  זיינתם לי תשכל יחבורת חננות  לכוו תעשו חמוצים בשוקק  ושלומי תגיד שנולדה אמא שלך לא קיבלה פתק החלפהה יקוףף על העציםם יחתיחת מכוער עלק סטייליסטט שאני לא יהרוד אותך מכות ימכוערר לךך תיגלוש על גלים של ברך יקוףף

שלומי אתה ספרדי ואשקנזיי חח  בטח אתה דומה לגינגי כזה עם שערות בבית  שכי כתומותת איכסס  עם שניים של ארנבב יארנבבב................

אתה יודע שלומי שנולדתה אבא שלך הלך ליסגור חשבונות עם הגורילהה ימכוערר

אתה יודע שאין לי כח להגיב לך על זה.. (ולא בגלל שאין לי מה להגיד)
פשוט אתה יודע מה כולם חושבים עליך פה, עזוב אתה סתם ילד פלצפן שלא קיבל צומי מחברים (ילד כאפות)
אה ואם אתה מזלזל ב9 הימים אז אני יכול להגיד לך רק שאני מאחל לך לתבוע בים באותם ימים סבבה יפיוף?

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #10 ב- : אוגוסט 01, 2008, 11:56:40 PM »
  חח ממי אני יקבל מכות יחתיחת מכוערר  אתה יודע מה תישאל  אולי בתלא אביב מי זה אוויחי מלכה או מישל ביטון או  משפחת הבוטבולך וחרירי ואז תדבר איתי טוב
 ותגיד להם שאביב ביטוןן אמר שאתם רוצים להרביץ לי כאילו שאתם יכולים גםם .......................
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #11 ב- : אוגוסט 02, 2008, 12:02:46 AM »
אתם יודעיפם מה  על הזין שלי למה שאני יכבדד  ילדים שלא מכבדים אותי אה??

אתם פשוט חבורת מושפעיםם  שכל היום חופרים בפורום הזה ובימקום ללכת ליגלוש ולסתום תפה ולא לזיין תשכלל   יחבורת אשכנזים מפגרים אני  זזתי מהפורום הזזהה אין לי כוח לכל המווטומטמיים פהה   

ואפילו שאני בין הקטנים פהה  בפורום  אני יגיד לכם ולשלומי עוד מילה אחתתתתתתתתתתתתת

כולכם על הזין שלי כולכם על הזין שלי [/color]
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
« Reply #12 ב- : אוגוסט 02, 2008, 12:07:54 AM »
שמע ושמע טוב יזין אתה לא מאמין אז לפחות תתן כבוד ותשתוווק מתנהג כמו ילד קטטן עלק גולש מחרטט פה חצי שנה על אנשים שאתה תותח מביא אריאלים ובכלל לעמוד על גלשן אתה לא יודע אתה שואל אם כדאי לרדת בגלים של 20.
ואתה אומר לשאול אם מכירים את משפחת הברגיל קודם כל רושמים אברגיל ודבר שני תגיד שקראת עליהם בעיתון ופתאום הם משפחה שלך ? תפסיק לחרטט אחי אתה לא יודע לגלוש אז דבר יפה תשתפר בבדיחות אחי למה זה לא מצחיק

מנותק ripper

• Sr. Member
« Reply #13 ב- : אוגוסט 02, 2008, 04:58:49 AM »
ילדים,יום שני כולכם באים לשיעור עם אבשלום קור, כמה שגיאות כתיב יווארדי!

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #14 ב- : אוגוסט 02, 2008, 06:58:50 AM »

אתם פשוט חבורת מושפעיםם  שכל היום חופרים בפורום הזה ובימקום ללכת ליגלוש ולסתום תפה ולא לזיין תשכלל   יחבורת אשכנזים מפגרים אני  זזתי מהפורום הזזהה אין לי כוח לכל המווטומטמיים פהה   

ואפילו שאני בין הקטנים פהה  בפורום  אני יגיד לכם ולשלומי עוד מילה אחתתתתתתתתתתתתת

בואנה אתה ילד מטומטם שלא יודע לכתוב, עלאק גולש אתה מראה תמונות של אנשים שאתה לא מכיר ואומר "זה אני וחברים..." ואם יש לך בעיה עם אשכנזים ספרדים אז מצידי קח דילדו ודחוף לתחת יא הומו מטומטם.

עאלק גמרת עם הפורום הזה מחר תפתח משתמש חדש בפורום הזה, לנו אין חיים? יא מפגר יש לך איזה 20 משתמשים בפורום הזה אז אל תזיין בשכל...

באמת בן אדם שאני מרחם עליך בטח אתה ילד כפות שכולם שונאים אותו מחרטט לכולם ובא לפורומים ומחפש צומי. איזה טמבל אתה מתחיל לקלל פה אנשים לפי העדה שלהם והדת שלהם.

יאללה אין לך מה לדבר פשוט תעוף כבר מהפורום הזה וגם אם תפתח עוד משתמש כולם יזהו אותך בגלל כל השגיאות כתיב שלך כי אתה פשוט נולדת מטומטם!!!

עכשיו סתום ת'פה ועוף כבר!!!!!!!!!!!!!!
To LIVE IS to SURF

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #15 ב- : אוגוסט 02, 2008, 07:53:16 AM »
אלף דבר יפה למה  זה משפחה שלי  אברגיל  לא קארתי בשום עיתון  אני אחיין של משה אברגיל מי שלא מכיר  טוב אז לא לזיין תשכל תאמינו לא תאמינו על הזין שלי

ותקשיב טוב טוב יחתיחחת זיין  עם אתה לא רוצה שיזרקו לך רימון לבית  עוד היום בלילה אז תתחיל לדבר יפהאתה מבין אז יאלה זדיין יהומו

ולכו תידחפו אתם דילגו בתחת יבני זונות יאשכנזים מנייקיםם יבני זונווות 

לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק bobi

• Full Member
    • דוא
« Reply #16 ב- : אוגוסט 02, 2008, 11:06:41 AM »
 :D :D  וואייי 4 שנים אני בפורם הזה. ובחיים לא שמעתי תגובות כמו של "אביב ביטון" אם ה הידיעה..."יזרקו לך רימון בבית. למה אני ממשפחת בלה בלה בלה..".. יא מפגר זה פורם מה אתה עושה פוזות...יש פה אנשים יכולים להיות אבא וסבא שלך...ימטורף...חוץ ולהראות מי אתה ולעשות צחוק מעצמך לא הראתה כלום בתגובות שלך...מספיק לקרוא שתי מילים שלך,ולראות מי אתה,בן כמה אתה,ואיזה שכל קטן טיפש וארסי יש לך.יש לי הרבה דברים לומר לך, אך אני אוותר מיותר לגמרי. ה אביב ביטון מימשפחת אל תיתעסקו איתי למה אני משוגעע... 8) ;D

מנותק עמוס

• Hero Member
« Reply #17 ב- : אוגוסט 02, 2008, 03:40:07 PM »

אתם פשוט חבורת מושפעיםם  שכל היום חופרים בפורום הזה ובימקום ללכת ליגלוש ולסתום תפה ולא לזיין תשכלל   יחבורת אשכנזים מפגרים אני  זזתי מהפורום הזזהה אין לי כוח לכל המווטומטמיים פהה   

א. בוא כשיש גלים בוא להילטון תל אביב ותראה מלא מהפורום או אם תלך לדרומי תראה עוד אנשים מהפורום... בקיצור כולם כאן גולשים!!!!

ב. מה ישלך החלקת על השכל אהה??? אתה יורד על אשכנזים ודתיים??? מה אתה גזעני (גזעני זה קללה אז אין צורך לקלל)???  כל אחד והדרך שלו... תן כבוד גם אם לא נראה לך....

ג. כמה דברים שדחוף להגיד:

1. אל תקלל סתם
2. תן כבוד גם אם לא נראה לך
3. לא פתחנו איתך דף חדש???? אני רואה שדף חדש אצלך לא שווה הרבה...
4. אל תתנשא

אלה רק כמה דברים אני יכול להגיד עוד אבל זה לא יועיל...

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #18 ב- : אוגוסט 02, 2008, 04:38:39 PM »
תישמע עמוס אני מבחינתי התחלתי איתכם דף חדש ויפה והכל היה טוב ויפה סבבה ..

עד שהתחילו לקלל אותי בפורום ועמוס למה שאני יכבד ילדים שלא מכבדים אותי ??

זה כמו שאתה מכבד תהורים שלך למה כי מכבדים אותך נכון  זה בידיוק אותו הדברר תחשוב כבר לבדד!!!!
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק אסף

• Hero Member
« Reply #19 ב- : אוגוסט 02, 2008, 04:43:58 PM »
תקשיבו כולם, בואו לא נרד לרמה של אביב ביטון ה"עבריין" שיעשה מה שהוא רוצה, אבל רק שתדע אביב אתה מוריד פה את הרמה של הפורום, רק לפני שבוע אוריין רשם הודעה שהוא בדק בכל הפורומים של הגלישה והוא הגיע למסקנה שבפורום הזה הרמה הכי גבוהה אז אל תקלקל.

פשוט צריך להתעלם מהטיפש הזה ואז הוא יבין שהוא לא מקבל צומי במקום הזה ושיילך לקבל צומי במקום אחר... 
To LIVE IS to SURF