כתב נושא: אז יולי עוד לא אמר את המילה האחרונה ! סוואל יפה בדרך..  (נקרא 2788 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

nimrod

• אורח
סוף כל סוף אפשר להגיד שמגיע סוואל קיץ אמיתי כמו שהיה לנו עד לפני 4-5 שנים בכל שנה.... שמגיעל ומש]פיע על הים למשך שלושהימים לפחות... גם השנה כנראה שנקבל אותו, בסופש קיבלנו גלים חמודים בעיקר בשישי בוקר שהיה ים מאוד טוב סך הכל אפילו עם גובה יפה אחרי זה היה די שאריות אבל ים נחמד סך הכל.... מחר הים לא יהיה גליש וכך גם לא ביום רביעי בחמישי הוא יתחיל להתעורר לקראת הערב בשישי זה כבר יכנס אבל לאט לאט... בקיץ הים יורד לאט ועולה לאט, בשישי כבר בבוקר יהיה גלים אבל אחרי צוהריים יהיה כבר קצת גובה והשיא ביום שבת שמדברים כנראה כבר על גובה של יותר ממטר אחד ואולי אפילו יתכנו הפתעות... בראשון עדיין ישארו גלים גבוהים ורק בשני הים ירד משמעותית משאומר שישי-שני בבוקר גלים. שבת בוקר-ראשון בוקר גובה משמעותי.
תהנו וביינתים תנוחו לקראת המתנה הזאת של סוף יולי.. מדוזות שאריות אחרונות סך הכל שנה עם יותר מדוזות משנה שעברה אבל לא כל כך גרועה.

מנותק Extreme_Surfer

• Hero Member
איזה יופיייייי תודה אחייייייייייי!!!!

~Surf 4 Life~

עומרי

• אורח
אוף למה דוו'א בסוף שבוע :(

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
תודה אחי,
אני כבר מת לגלוש.
פשוווט ברוידא

מנותק bobi

• Full Member
    • דוא
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
מתנת גיוס מצויינת...איזה יופי ואני כבר חשבתי על הרע מכל...

מנותק deano

• Hero Member
  • www.facemyday.com
כל שנה בבין המיצרים יש גלים - זה חוק  :D
אתר ליצירת סרטונים משחקים ותמונות עם הפרצוף שלכם ! www.facemyday.com

מנותק אסף

• Hero Member
יש תודהה אחיי!!!!
כמו שחשבתי :) יהיו גלים ;D

אחי יכול להיות שיגיע אפילו לראש???
To LIVE IS to SURF

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
יגיע ראש אחי  ואני חושב שגם יבואו התקפות של פעמים ראש לפי מה שאני רואה  ובישרמר הוא מראה התקפות של מטר וחצי גם ואני יכול להשים פה קובץ של גלים במצריים עם אתם מתעניינים בזה ..
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון