כתב נושא: איזה בוקר (יום שבת 19.7)!!!!! - בהרצליה  (נקרא 2958 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Etay

• Sr. Member
    • דוא
איזה בוקר (יום שבת 19.7)!!!!! - בהרצליה
« ב- : יולי 20, 2008, 06:46:50 AM »
הגעתי לים ב5:30 בבוקר לחוף זבולון בהרצליה, נכנסתי עם עוד חבר למים.
היינו ראשונים במים, חוף ריק מאנשים.
רק שנכנסנו הבנו על איזה יום מדהים נפלנו, גלים נקיים בגובה מותן עם התקפות של כמעט כתף, עם הרוח אופשור  הקלה של הבוקר המוקדם נפתחו צינורות, אינדוזיה תאמינו לי
אני גולש כבר 4 שנים ויום כזה מדהים עוד לא היה לי, עם הרוח הקלה של הבוקר המוקדם נפתחו צינורות, אינדוזיה תאמינו לי

עד 7:30 החזיק האופשור וחיוויתי את אחד מימי הגלישה המדהימים ביותר שהיה לי עד עכשיו. מזל שיש הרבה גולשים שהתעצלו להתעורר מוקדם ורק בסיביות 8:30 התחיל להיות עומס בחוף.

שיהיו לעוד הרבה ימים כאלה

מנותק bobi

• Full Member
    • דוא
בעניין: איזה בוקר (יום שבת 19.7)!!!!! - בהרצליה
« Reply #1 ב- : יולי 20, 2008, 02:25:02 PM »
הייה סופ"ש מדהים...אבל עכשיו אני מבואס כי בא לי שוב...ביום שישי ושבת הייתי בדרומי מ 5 ורבע בבוקר...יום שבת הייה שם קצת גל סגור..אבל בסדר לא נורא...קיצור צריך שובב....למישהו יש תמונות מיום שישי...של איזה כמה גלים טובים ככה...

מנותק הרצליה עד המוות!!!

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #2 ב- : יולי 20, 2008, 09:14:25 PM »
רק שנכנסנו הבנו על איזה יום מדהים נפלנו, גלים נקיים בגובה מותן עם התקפות של כמעט כתף, עם הרוח אופשור  הקלה של הבוקר המוקדם נפתחו צינורות, אינדוזיה תאמינו לי
אני גולש כבר 4 שנים ויום כזה מדהים עוד לא היה לי, עם הרוח הקלה של הבוקר המוקדם נפתחו צינורות, אינדוזיה תאמינו לי

עד 7:30 החזיק האופשור וחיוויתי את אחד מימי הגלישה המדהימים ביותר שהיה לי עד עכשיו. מזל שיש הרבה גולשים שהתעצלו להתעורר מוקדם ורק בסיביות 8:30 התחיל להיות עומס בחוף.

לא סתם אינדונזיה, משהו כמו באלי מושלם!

KOOK

מנותק Etay

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #3 ב- : יולי 21, 2008, 02:36:57 AM »

לא סתם אינדונזיה, משהו כמו באלי מושלם!

KOOK

וואלה אחי אכזבתה, תפסתי ממך גבר.

לא לעניין שככה אתה מנסה להתלהב שאני מספר לכם חוויה שבשבילי הייתי מיוחדת ואתה ככה מנסה להתלהב עליי, אם אתה רוצה להגיד משהו תגיד לי במסר אישי ואל תנסה להתלהב עליי כמו איזה ילד בכיתה ו.

אני אפילו לא יכנס לזה שסביר להניח שאני גולש יותר טוב ויותר זמן ממך ועזוב את זה שביום שבת מוקדם בבוקר באמת היה ים ברמה מאוד גבוהה יחסית לארץ, אתה מתנהג כמו ילדה קטנה....

בוא נראה אותך אומר לי דבר כזה בים, יום טוב

מנותק הרצליה עד המוות!!!

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #4 ב- : יולי 21, 2008, 02:41:42 AM »
תתפוס הכל בפרופורציות, ואם כבר אמרת את זה אז בוא אני אגיד לך שה4 שנים האלה שאתה גולש הם כלום למה אני גולש כפול מהזמן שלך וכנראה שגם יש לי הרבה יותר ניסיון ממך, שלא נדבר על רמה...

מנותק דור(חדש)

• Sr. Member
« Reply #5 ב- : יולי 21, 2008, 02:55:17 AM »
גולש טוב , זה גולש שיודע לפרגן ... ופה שניכם נפלתם חזק ...

מנותק Etay

• Sr. Member
    • דוא
« Reply #6 ב- : יולי 21, 2008, 03:16:58 AM »
תתפוס הכל בפרופורציות, ואם כבר אמרת את זה אז בוא אני אגיד לך שה4 שנים האלה שאתה גולש הם כלום למה אני גולש כפול מהזמן שלך וכנראה שגם יש לי הרבה יותר ניסיון ממך, שלא נדבר על רמה...

יכול להיות אבל זה לא קשור, אני משתף אותך במשהוא שלי היה מיוחד, לא צורה להגיב ככה
« עריכה אחרונה: יולי 21, 2008, 04:59:45 AM על ידי Etay »