כתב נושא: המאבק בדרומי - מחפשים מישהו שהיה עד לתאונה של אופנוע ים עם גולש.  (נקרא 9540 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק portal

• Full Member
חברים שלום,

קודם כל תודה אוריאן אני אחפש גולשים מרמת השרון שמכירים את אופיר או אולי עוד גולשים שניפגעו מאופנוע ים.

חברים דברים זזים ומתרחשים פשוט אתם לא מודעים, אז אני אספר לכם מה התרחש השבוע:
עיתונות
בסוף שבוע זה התפרסמו עוד שתיי כתבות בעניין המאבק שלנו בחוף:
1.  במקומון של הרצליה "קול הרצליה" (כתב אוהד לוביאניקר) - כתבה יחסית קטנה. בחודשים האחרונים פירסם אוהד בעקביות כתבות גדולות על אוזלת ידה של עיריית הרצליה בחוף הסירות.
2.  כתבה  ע  נ ק י ת   בעיתון  "העיר -  הרצליה ורמת השרון"  (כתבה חן שמש). המאבק בשער של העיתון  ובהמשך העיתון יש כתבה של עמוד שלם.
לכו לסופר או לפיצוצייה הקרובה ברמת השרון או הרצליה  וקחו את העיתון.

הירוקים
השבוע פנה דרור עזרא, רכז פורום השרון במפלגת הירוקים ליועץ המשפטית של עיריית הרצליה. זאת על מנת לאסור כניסת כלי רכב לחוף הסירות להפסיק את התנהגות הפרועה של רכבי שטח ואופנועי ים בחוף.
http://www.green-party.co.il/news/archives/3172
http://www.green-party.co.il/news/wp-content/uploads/2008/07/sitot_beach0708_2.pdf

יואל חדידה ממפלגת הירוקים בהרצליה מוסר: "כי המאבק על חוף הסירות הוא בעיקרו מאבק של כלל הציבור הזכאי למעבר חופשי בחוף. ההפקעה השרירותית של קטע חוף נרחב לחניה, ולאופנועי הים היא תעודת עניות לעיריית הרצליה, עיריית הרצליה בהחלט יכולה למצוא פיתרון הולם לסירות במתקן הימי המכונה מרינה."

אדם טבע ודין
השבוע פניתי לארגון "אדם טבע ודין" בעניין חוקיותו של חוף הסירות. הנושא בטיפול אצל עורכי הדין של האירגון.

שבוע הבא נפרסם עצומה ונשגר מכתב לשרים בממשלה האחראים על נושא הרשויות המקומיות וחופים.

תודה לכולם.

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
כל הכבוד portal  הלווואי שיהיו עוד הרבה אנשים כמוך

מנותק חן הלוי

• Hero Member
אני מרמת השרון,בן כמה האופיר הזה?
מה השם משפחה שלו?

מנותק portal

• Full Member
היי חן,
המידע היחיד שאוריאן מסר זה שהיה גולש בשם אופיר מרמת השרון והיום הוא גר באוסטרליה, תשאל עוד גולשים מרמת השרון אולי הם מכירים.

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
אני אמצא את הטלפון שלו
במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
שלחו לך לפרטי את הטלפון שלו?
במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001