כתב נושא: המאבק בדרומי - מחפשים מישהו שהיה עד לתאונה של אופנוע ים עם גולש.  (נקרא 9547 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק portal

• Full Member
שלום לכולם,

כתבה נוספת (שלישית במספר) תצא מחר ה - 8 ביולי  על המאבק שלנו בחוף.
לפני כשבוע פגשתי בחוף גולש שאמר לי שלפני שלוש שנים הוא עזר להוציא גולש פצוע מהמים אחרי שאופנוע ים פגע בו - אנחנו מחפשים אותו לכתבה!!
כל מי שהיה שבאזור וראה או רק שמע ויודע מה קרה או כל תאונה אחרת שהיתה עם אופנוע ים וגולשים בחוף הסירות.
אנא צרו עימי קשר ב -  054-6778383.

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
יש את אופיר שעבר תאונה קשה מאופנוע ים בדרומי
עכשיו אופיר גר באוסטרליה אבל כל החברים שלו זה החברה  מרמת השרון
במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
מה הבעיה אני מסיג לך תוך דקה ככה אנשים שעברו תאונת אופנוע ים בחוף הסירות
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
קח הנה הראשון שמצאתי  תוכל ליצור קשר עם העורך ולדב4ר עם הנהג של האופנוע ים...http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3410471,00.html

לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
אביב צריך גולש שעבר תאונה לא מישהו שהתהפך או משהו כזה

מנותק REEF

• Newbie
  • *
    • דוא
זה בדיוק הסיבה שלא נותנים לנו לגלוש אז איך זה יעזור לנו?

surf to live

• אורח
תנסו ליצור קשר עם ההוא שעכשיו באוסטרליה.
דברו איתו במייל..
יכול להיות שזה יעזור לכם.

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
תשמעו ככה בחיים לא נצליח להחזיר לנו בחזרה את החוף צריך לחשוב על משהוא חדש משהוא שעוד לא  עשו כדי להחזיר תחופים בחזרה

אולי למשל צריך פשוט לארגן תחרות גלישת גלים  שתימשך בערך  שלושה ימים עד שבועיים ופרנציף לשלוח הזמנות  באופן אישי לכל שוטר ושוטר או עובד ערייה שנתן יד בדבר זה וממש והם יבואו ויראו את הגולשים במים אולי זה ישנה את דעתם אוליי  , הדבר הזה  שהם יראו מה זה גלישת גלים ואני בטוח שמלא ישמחו להישתתף בתחרות  פשוט להרים טלפונים  לארגן ספונסרים  ולהתחיל להציב עובדות בשטח ולא בדיבורים..

אני יודע שהרעיון הזה נישמע די לא הגיוני לארגן תחרות אולי צריך תאישורים של זה והכל אבל אנשים איזה אישורים ואיזה נעליים בנינו הגולשים אנכנו יודעים ששום דבר ימנע מאיתנו לגלוש בחופים שאנכנו אוהבים  לגלוש  ..

ואני בטוח שאוריאן יהיה שמח מאוד לעזור לנו ולתת יד אולי לארגן תתחרות הזו אפילו שהוא מחוף טופסי  אני בטוח שהוא יעזור ו אולי נצליח לדבר עם אנשים מחיפה ומהרצליה עצמה ומכל ארגוני הגולשים ופשוט מאוד להתחיל לעבוד בלי הרבה דיבורים..

בקיצור יאאלה להתחיל להריץ רעיונות אחרים חוץ מלנסות להביא כל הזמן עובדות בשטח שפשוט לא מזיזות סליחה על הביטוי אבל לא מזיזות לעיררייה שמה תתחת כן .. בקיצור יאאלהאנשים  עם יש מישהוא שחושב שהתחרות היא  דבר די טוב ויכול לעזור שיומר .. ואני אשמח לבוא לשם בעצמי ולתרום את חלקי אפילו שאני מחיפה ואני גר ריחוק בקיצור יאאלה אנשים  תתחילו לעבוד על זה ..
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק ליאור

• Newbie
  • *
היתה תחרות גלישה בסוף החורף בדרומי - שאירגנו בני הרצליה או משהו כזה ...

מנותק אביב fening

• Moderator
  • Hero Member
  • יאללה הלכתי לגלוש
תשמעו ככה בחיים לא נצליח להחזיר לנו בחזרה את החוף צריך לחשוב על משהוא חדש משהוא שעוד לא  עשו כדי להחזיר תחופים בחזרה

אולי למשל צריך פשוט לארגן תחרות גלישת גלים  שתימשך בערך  שלושה ימים עד שבועיים ופרנציף לשלוח הזמנות  באופן אישי לכל שוטר ושוטר או עובד ערייה שנתן יד בדבר זה וממש והם יבואו ויראו את הגולשים במים אולי זה ישנה את דעתם אוליי  , הדבר הזה  שהם יראו מה זה גלישת גלים ואני בטוח שמלא ישמחו להישתתף בתחרות  פשוט להרים טלפונים  לארגן ספונסרים  ולהתחיל להציב עובדות בשטח ולא בדיבורים..

אני יודע שהרעיון הזה נישמע די לא הגיוני לארגן תחרות אולי צריך תאישורים של זה והכל אבל אנשים איזה אישורים ואיזה נעליים בנינו הגולשים אנכנו יודעים ששום דבר ימנע מאיתנו לגלוש בחופים שאנכנו אוהבים  לגלוש  ..

ואני בטוח שאוריאן יהיה שמח מאוד לעזור לנו ולתת יד אולי לארגן תתחרות הזו אפילו שהוא מחוף טופסי  אני בטוח שהוא יעזור ו אולי נצליח לדבר עם אנשים מחיפה ומהרצליה עצמה ומכל ארגוני הגולשים ופשוט מאוד להתחיל לעבוד בלי הרבה דיבורים..

בקיצור יאאלה להתחיל להריץ רעיונות אחרים חוץ מלנסות להביא כל הזמן עובדות בשטח שפשוט לא מזיזות סליחה על הביטוי אבל לא מזיזות לעיררייה שמה תתחת כן .. בקיצור יאאלהאנשים  עם יש מישהוא שחושב שהתחרות היא  דבר די טוב ויכול לעזור שיומר .. ואני אשמח לבוא לשם בעצמי ולתרום את חלקי אפילו שאני מחיפה ואני גר ריחוק בקיצור יאאלה אנשים  תתחילו לעבוד על זה ..

אחי ראיון מוזר אבל יכול לעבוד(אולי)
אבל ניראלי שהפגנות מול העיריה ועוד יותר יעזור

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
לא הבנתי מה תעזור תחרות????

מנותק הרצליה עד המוות!!!

• Sr. Member
    • דוא
עזוב אותך מתחרות אין לי כוח לגלוש שם עם כל הארץ

מנותק חן הלוי

• Hero Member

דיבורים?! :o
מה שדוד פורטל עשה עד עכשיו זה דיבורים?!
תדע לך שעשו די הרבה

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
נראה לי שהסיכוי למצוא את אותו בן אדם קלוש.
פשוווט ברוידא

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
תשמעו לא אמרתי אחי שדוד פורטל לא עשה כלום תאמינו לי שהוא עשה והחוף הזה חשוב לא ממש כמו שחשוב לכולם  והוא ממש מתאמץ כדי להחזירת חוף הזה אלינו אבל תקשיבוו אנשים התחרות  הזו תעזור לנו בזה  אולי היא תשנה את דעתם של אנשי העירריה והחוק  פשוט הם יגיעו לתחרות ויראו איך אנכנו מרגישים שאנכנו גולשים  ואולי הם גם ירצו לנסות פעם אחת אפשר לנסות שמה קורסים וכאלה לפי דעתי זה רעיון די מוזר אבל ממש גאוני  וחכם מבחינתי זה עובר כל אחד וכל אחד אני חושב יושפע מהרעיון שהוא יראה אותו אני חושב שברגע שיגיע אחד נצידי העירייה ויראה כמה החוף חשוב לנו זה  רק יעזור לנו לשנות את דעתם של קובעי ההחוק ..

ואמרתה שאין לך כוח לגלוש עם כל הארץ אחי אתה לא חייב להתחרות אתה פשוט יכול לבוא ולהיסתכל רק לתרום את המקום שלך שמה  אני חושב שזה החובה בתור אחד שגולש ..

ויש תפיתגם הזה "  אל תיבכו על חלב שנישפך " הקשר בין המישפט הזה לעניין שלנו הוא שעל תיבכו על זה שיש תחוק הזה חאלס קבעו אותו  ..

פשוט  נתחיל לעבוד  על התחרות הזותי ואני מקווה שיעלה גל בקרוב ונוכל לקיים את התחרות  ואני חושב שאין מצב שעם אחד הנצידים של העיריה יגיעו ולא יגע לליבם החשיבות של הגלישה בעינינו  אז יאאלה אנשים כולם לעבודהה ..!!!!

נ.ב : אני חושב שהפגנות זה כבר פסה ולא מזיזים לערייה שמה תתחת  אתם לא יודעים עם מי יש לכם עסק זה עירייה ולא מעניין אותה ככה החוק וככה הוא ישאר פשוט צריך לחשוב על רעיון אחר זה שאתם מפגינים לא יעזור  בכלום עם כל המאמצים הם לשווה אז אני חושב ככה שצריך להגיע איתם להסדר ולהסביר להם דדרך התחרות   את חשיבות הגלישה ואת מה ששוה לנו הגלישה בכלל  ותיראו את הלב שלהם נמס בגלל העבל שנגרם פה..

לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק guyms14

• Hero Member
    • דוא
אחי תחזיר תסרט לבלוקבסטר.......
הם לא יבואו זה לא מעניין אותם אולי אחד או שתים שהילדים שלהם מתעניינים קצת

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
אני לא יודע מה איתכם אבל  עם ניפנה אליהם דרך המכתב בצורה יפה ולא גסה ונבקש מהם להגיע אני חושב שהם יגיעוו ותיראה שכל מי שנתן יד בחוק הזה יגיע וגם אולי ישנה את דעתו אחרי מה שהוא יראה
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון

מנותק shrki

• Newbie
  • *
היתה פגישה שבועה שעבר בחוף הדרומי בנוככות נציגי הירוקים ועו'ד שיצג את הסיפור בחיפה  וניצח וזה ביגלל שאנשים יצאו והפגינו ולא רק ישבו מול המחשב

מנותק omer15

• Jr. Member
  • **
ראסמי אחי תחזיר תסרט  לבלוקבסטר מה נראלך אם תזמין אותם לבוא לראות תחרות גלישה והם יסתכלו פתאום הם יגידו ווואי נכון מגיע להם תחוףף תראה איזה יפה זה גלישה זה בכלל לא מזיז להם שכמה אנשים אתה יודע מה אפילו 500 אנשים רוצים לגלוש בחוף הזה אתה יודע כמה דברים יש לממשלה שערים שלמות רוצות לשנות ולא אכפת להם בכלל ?
אני לא גולש שמה או משו אבל החוף הזה חשוב לי כי זה מתחיל בחוף אחד וזה יתפשט.

מנותק AVIV BITON

• Sr. Member
    • דוא
תישמע יש בזה משהוא אבל  אין לך בכלל מה להשאוות מה שהיה בבת גלים  לאומת מה שיש עכשו בדרומי  סבבה טוב תישמעו למה לריב על כל דבר בואו ניקח תעניינים למקום ונתחיל לעבוד ביחד לשתף פעולהה ויאאלה לא להיות כל היום מול המחשב סבבה פשוט צריך להיפגש להכין שלטים מיישהוא יכול גם להלחין שיר עם הוא רוצה ולדבר עם עוד כמה חברה שמנגנים ולהרים שמה תהפגנה ממש ..

אבלללללללללללללללללללללל שום דבר לא קורה בנתיים בן אדםם  כולם מנסים מנסים ושום דבר לא יוצאא צריך לחשוב על משהוא שבאמת יפיל אותם חזקק לקרשים  שהם לא יוכלו להגיד לנו כלום על הגלישה בחוף הזה הבנתם!!??
לכו תישכטו את היםם..

aviv biton אביב
                      ביטון