כתב נושא: תחלית המאבק בחוף הסירות - הרצליה  (נקרא 39502 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
בעניין: תחלית המאבק בחוף הסירות - הרצליה
« Reply #40 ב- : יוני 23, 2008, 01:35:08 AM »
ערב טוב,,

אנסה שוב לענות (בטוח שלא לשכנע) כמיטב יכולתי.

כתב  בר מלכוב ,,"  כי כל האנשים על אופנועי הים הם בד"כ חבורה של ערסים שעושים פוזה "

לא כל בעל כלי שייט = ארס,,,בדיוק כמו שלא כל גולש הוא המלאך גבריאל...אנא בואו ננסה להיות קצת פחות קיצוניים - תודה.

,,"כי הגלשן נחשב לכלי-תחבורה ימי כך שאנחנו יכולים להיכנס לים בכל יום מתי שאנחנו רוצים, " .

תראה לי ידידי הצעיר את הסעיף בחוק שגלשן גלים = כלי תחבורה ימי !!!!!!!! איתך במאבקך !!

,,"הפיתרון שאתם מציעים ממש לא הוגן, ולא חוקי!!! ",,

יכול להיות שהדבר אינו הוגן מנקודת מבטך,,אולם הוא חוקי לחלוטין.

,," כך שבישבילכם הקרב הזה אבוד מראש לדעתי ולא שווה לכם להתנגד לגולשים."..

אנחנו לא מנהלים כל "קרב" (יש מספיק מחוץ לחופים) ואיננו מתנגדים לגולשים למרות מה שאתה חושב. אנחנו חושבים שכל אחד צריך גם להתחשב באחר.

ולך מר פורטל :

בגלישת גלים הבנתי שואפת ל - 0 !!!
בנושא שייט והפעלת כלי שייט הן מנועיים והן מפרשים הבנתי נובעת  מ - 38 שנות ניסיון !

ולכן,, "מסדרון" שייט של 10 מ' בצמוד לשובר הגלים - בעיקר בים קצת גלי = א ס ו ן  !! וגם לך הדבר הזה ברור.

אין ביננו כל וויכוח לגבי אופן הכניסה והיציאה עד תחום 300 המ'. וללא כל קשר להימצאות גולשים ו /או אופנועי ים אחרים ההשתוללות בתחום זה אינה מקובלת ותאכף באופן חד משמעי.

אני מקווה שאתה גם מסכים שאופנוע ים בדרכו חזרה לחוף בים גלי - הסיכוי שיראה גולש במים (יושב /שוחה) קלוש ביותר.

אני מקווה שתסכים שהבעיה המרכזית הנה בימים שיש גלים !( שהרי ים שקט אינו מעניין ::)).

אני חוזר ומדגיש,, הקטע של חוף הסירות - הנו תחום הנמל המוכרז !! ולכן כל התחום מיועד לכלי שייט.

ברור וידוע לשניינו שהבעיה הנה בעצם בימי שישי ושבת בחודשי הקיץ, כל שאר השנה ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

אכיפת החוק אינה חד צדדית (רק לחלק אחד של המשתמשים)  

ל-כ - 400 משפחות (זהו מספר המינויים) אשר עוסקות בספורט ימי ( גם אם אינו לטעמכם) מגיעה גישה לים.

לסיכום :
עלינו מוטלת האחריות ( גם הפלילית אישית) להפעלת החופים בהרצליה ולדאוג לשולם של באי החוף.

אין לנו עיניין במלחמות, ,,,,אז  תחשבו גם על זה.

שבת שלום.

אולי לא 10 מטר אבל גםלא 150! אני מסכים שבים גלי מסדרון של 10 מטר יכול להיות מסוכן מאוד אבל אם קצת תגדיל את ה 10מ ל30 אני כבר חושב שלא תהיה בעיה.
פשוווט ברוידא

מנותק portal

• Full Member
בעניין: תחילת המאבק בחוף הסירות - הרצליה
« Reply #41 ב- : יוני 27, 2008, 05:12:32 PM »
נציג העירייה שלום,

חבל שעיריית הרצליה לא השכילה להבין שחייבים לעשות משהו בעניין. חבל מאוד שתחכו עד שמישהו ייפגע שם בים ואז זאת תהיה האחריות הבלעדית שלכם.
שלטים ופקחים ועוד שלטים לא יעזרו לכם - הגולשים יהיו שם בפנים כשיש גלים, ואף חוק (טיפשי ומגוכח של עיריית הרצליה) לא יעצור אותם.

בשנים האחרונות וגם היום, גולשים גלשו בחלק מיוחד זה של חוף הרצליה, עדיין גולשים  ועוד ייגלשו הרבה שנים. אין לכם שום דרך למנוע את זה - אנחנו בסך הכל נהנים מהטבע  בלי להרוס ולזהם אותו בשונה מאופנועי הים.

אז אני מציע לכם שם בעירייה להתפכח ולקחת אחריות, כי אחרי שייקרה אסון כל מה שיישאר לומר זה - "אמרנו לכם".

סופ"ש נעים.

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
« Reply #42 ב- : יוני 27, 2008, 06:07:53 PM »
למה אתם פשוט לא סוגרים את עם האופנועי ים?
או שתפוצצו אותם במכות או שתדברו ותיסגרו את זה. ככה עושים בכל חוף בארץ.

מנותק ronny

• Full Member
« Reply #43 ב- : יוני 28, 2008, 06:49:49 PM »
אנשים , מה מתקדם ? האם לא מתארגנת איזה הפגנה ? האם ראש עיריית הרצליה ענתה למכתב מהעורך דין ? כדאי ורצוי לעשות הד תקשורתי חזק בעניין הזה , לרתום את כול ארגוני האקסטרים למאבק ,את חברות הגלישה והארגונים הירוקים ,וכול מי שיכול לעזור . אם נשאר אדישים בסוף נמצא את עצמנו גולשים בגיגית אחד עם השני , לא מספיק מה שעושים בחוף פלמחים ,הרצליה ,החוף המערבי וכול פיסת חוף שנשארה בארץ . 

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
« Reply #44 ב- : מאי 08, 2009, 01:22:29 PM »
עדיין מחפשים חברה שקיבלו קנסות על מנת לבטל אותם מי שקיבל קנס שירשום את פרטיו
במרכז טופסי נשמח לעזור בכל מה שקשור בגלישת גלים לפרטים 0504329001

טל פידל

• אורח
« Reply #45 ב- : מאי 09, 2009, 06:46:09 AM »
כל הכבוד על היוזמה והם צריכים להבין שיש אנשים שבאמת נפגעים מאיפה יהיה להם כסף לקל על דוחות שהם קיבלו כי הם עושים את מה שהם אוהבים?!?!

מנותק t.ofer

• Newbie
  • *
    • דוא
« Reply #46 ב- : מאי 17, 2009, 03:31:20 AM »
לכל הגולשים שלום
הייתי פעם גולש אבל עברו הרבה שנים מאז עליתי לארץ בחזרה אחרי 30 שנה בחול. הבאתי איתי סירת מנוע ועובד על רשיון אני מעונין להוריד את הסירה לים בהרצליה ולא להשאיר אותה בים שתהרס ראיתי את הכתבות בפורום הנל ואני רוצה לומר לכם כמה דברים don't mean to piss you off להוריד סירה לים וללכת להחנות את הרכב להשאיר את הסירה אם הילד או בלי הלוך חזור זה בעיה על כן צריך להחנות את הרכב קרוב כחול האפשר. אין לי לאנד קרוזיר אבל אבל משהו דומה האוטו לא עושה את האיש ארס או לא ארס. ערית הרצליה צריכה לבנות רמפה מסודרת עם מגרש חניה לכל האופנועים והסירות שיורדות לים הים של כולם ונראה לי שהרוויחו ים של כסף ממיתחם המרינה ועוד מרויחים מארנונה וכדומה בעיה יותר גדולה לפי דעתי הי איך במדינת עולם שלשי זה נותנים למי ביוב להשפך לים כל פעם מחדש ואתם שותקים בהצלחה ותהנו

מנותק yesh

• Newbie
  • *
    • דוא
« Reply #47 ב- : מאי 17, 2009, 04:20:05 PM »
אני קורא את השרשור מרחוק.
לצערי, אני לא יכול לקחת חלק במאבק. רומניה קצת רחוקה.
אבל, עם מנכ"ל העירייה מצא לנכון להגיב בפורום ולהתנגח עם נער בן 17 סימן שאתם עושים משהו נכון.
לא להבהל, לתת חוף ל 400 איש זה מגוחך במקרה הטוב ומעשה הנובע משחיתות במקרה הרע.
כנראה שהצלחתם לגעת בעצב רגיש, אחרת הוא לא היה מוצא לנכון להתכתב איתכם דרך הפורום.
בדיוק כמו שהעירייה נתנה את החוף לאנשים פרטיים, הם יכולים להחזיר אותו לכלל הציבור.
מקווה שעד סוף תקופת מבחנים המאבק יוכתר בהצלחה. אם לא, אשמח לסייע במהלך הקיץ.

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
« Reply #48 ב- : מאי 22, 2009, 05:41:09 PM »
לכל הגולשים שלום
הייתי פעם גולש אבל עברו הרבה שנים מאז עליתי לארץ בחזרה אחרי 30 שנה בחול. הבאתי איתי סירת מנוע ועובד על רשיון אני מעונין להוריד את הסירה לים בהרצליה ולא להשאיר אותה בים שתהרס ראיתי את הכתבות בפורום הנל ואני רוצה לומר לכם כמה דברים don't mean to piss you off להוריד סירה לים וללכת להחנות את הרכב להשאיר את הסירה אם הילד או בלי הלוך חזור זה בעיה על כן צריך להחנות את הרכב קרוב כחול האפשר. אין לי לאנד קרוזיר אבל אבל משהו דומה האוטו לא עושה את האיש ארס או לא ארס. ערית הרצליה צריכה לבנות רמפה מסודרת עם מגרש חניה לכל האופנועים והסירות שיורדות לים הים של כולם ונראה לי שהרוויחו ים של כסף ממיתחם המרינה ועוד מרויחים מארנונה וכדומה בעיה יותר גדולה לפי דעתי הי איך במדינת עולם שלשי זה נותנים למי ביוב להשפך לים כל פעם מחדש ואתם שותקים בהצלחה ותהנו
אני מסכים אבל זה לא צריך להיות בחוף הגלישה הכי טוב בהרצליה זה יכול להיות בתוך המרינה בהרצליה בשביל זה גזלו מהציבור כל כך הרבה חוף

מנותק t.ofer

• Newbie
  • *
    • דוא
« Reply #49 ב- : יולי 01, 2009, 05:32:03 AM »
המריה יכולה לפטור את כל הבעיות על ידי נתינת רשות להורדת כלי שייט ממוכנים מהרמפה של המרינה שניבנתה הכספם של משלם המיסים ומורצת כמועדון פרטי שאני אחלית איך שבא לי כמו כן חניית כלי הרכב במגרש הדרומי הריק אשר נאמר לי שהוא שייך לעריית הרצליה טענת המרינה פעם היינו נותנים לאנשים להשתמש ברמפות אבל ישראלים לא יודעים איך להתנהג. מענין לדעת אם נותני הרשיון לבנית המרינה שעשו נזק בלתי הפיך ועכשיו בונים עול על המריה פחות מ400 מטר מקו הים הם ישראלים או לא

מנותק פשוט ברוידא

• נבחרת
  • Hero Member
  • *
  • פשוט גולש.
    • לאתר טופסי לחצו כאן
« Reply #50 ב- : יולי 01, 2009, 09:55:02 PM »
מה העלת את זה?????
אל תגיבו זה שייך להיסטוריה.
פשוווט ברוידא

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
« Reply #51 ב- : פברואר 20, 2010, 01:44:58 AM »
זה חלק מהמאבק שקיים עדיין וקם לתחיה

מנותק amirgal

• Hero Member
    • דוא
« Reply #52 ב- : פברואר 21, 2010, 06:09:31 PM »
למה אתם פשוט לא מדברים עם האופנועי ים? כל המאבק הזה לא יתן לכם כלום, לכו ותדברו איתם כמו גברים.

מנותק orian

• Administrator
  • Hero Member
    • אתר הגלישה הטוב בישראל
« Reply #53 ב- : יוני 13, 2012, 11:59:25 AM »
4 שנים אחרי עדין נאבקים על החוף